Ima on jos mozga u nogama
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prozvao sam svog Keisukea 
ne bi me cudilo ni da, onako slucajno, ispadnu iz kvalifikacija 
mene ustvari raduje sto cemo igrati evropu konacno jer sam se uzelio tih utakmica, ali samo ako nece uticati na ogranicenost kupovine igraca.
mada je fassone vec predstavljao fifi plan milana, pa ce valjda imati razumijevanja za vece troskove
mene ustvari raduje sto cemo igrati evropu konacno jer sam se uzelio tih utakmica, ali samo ako nece uticati na ogranicenost kupovine igraca.
mada je fassone vec predstavljao fifi plan milana, pa ce valjda imati razumijevanja za vece troskove
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bit ce bolje braco,ljepsa vremena dolaze. I ovaj kraj utakmice to nagovjestava.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
- Fantasista
- Kontakt:
Valjda nam mafija odobri to što su naši tražili pa da se pojačamo kako treba.
Ni mene ne bi čudilo da ispadnemo u kvalama, ne bi bilo prvi put da se obrukamo.
Ni mene ne bi čudilo da ispadnemo u kvalama, ne bi bilo prvi put da se obrukamo.
Amin
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
sad citam da ce se morati odigrati cak 4 utakmice predkvalifikacija, da bi uopste upali u grupnu fazu
bokte koje sranje napravise sa ovim
ovdje je jedino inter pametan ispao, sad em ce ti zajebati merkato em ces imati preveliki broj utakmica (rizik za povrede i umor) sto bi se moglo odraziti na top 4 iduce sezone, koliko god se pojacali ove sezone nece biti lako pored napolija, rome i intera uci u sansu za LS.
bokte koje sranje napravise sa ovim
ovdje je jedino inter pametan ispao, sad em ce ti zajebati merkato em ces imati preveliki broj utakmica (rizik za povrede i umor) sto bi se moglo odraziti na top 4 iduce sezone, koliko god se pojacali ove sezone nece biti lako pored napolija, rome i intera uci u sansu za LS.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Zato sam ja i govorio da ne bih volio da idu u to sranje od takmičenja, ići direktno u grupu je druga stvar. Ovako se moraju sasvim rano zayebavati sa malim ekipama od trećeg pretkola. Umor i povrede syebat će ih do septembra.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa nek stave ove sto griju klupu i mlade i nek oni furaju UEFA LIGU pa ako sta naprave super ako ne nikom nista.
Sve u svemu bolje i UEFA liga nego nista, pomak kako god, komsije potrosile 100m na pojacanja imaju duplo jaci tim
Sve u svemu bolje i UEFA liga nego nista, pomak kako god, komsije potrosile 100m na pojacanja imaju duplo jaci tim
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Milan slavi trece predkolo EL ko BiH klubovi
Ko ce prije do Grupne faze EL Zeljo ili Milan?
Ko ce prije do Grupne faze EL Zeljo ili Milan?
zanimljivo kako je inter odjednom progirao baš sad kad su matematički bez šansi za LE 
ne znam samo zašto milan pojede go.vno, pa pobjedi danas
ne znam samo zašto milan pojede go.vno, pa pobjedi danas
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
treba mi onaj gif od pedofila, deal with it :mrgreen:
- nextterrain
- Kontakt:
Gledajte s te strane, da cemo igrati 4'utakmice prije I da cemo prije zapoceti sezonu I spremniji I uigraniji biti za Seriu A, takodjer ce biti mnogo novih igraca I sve se to mora uigrati.
Imamo mladu momcad koja ima neki potencijal I super ce im doci I sezona u LE te zbog iskustva te zbog tempa utakmica jer ce biti 2'sedmicno. Uostalom imamo parpat omladinaca pa sto I njima ne dati priliku. Apsurdno mi je ganjati LP I onda za dvije godine igraci mrtvi I povrijedjeni jer nisu navikli na tempo. Uprava ce dovesti jos igraca I neki ce biti za rotacije, uostalo ako United I Arsenal mogu zasto ne bi I mi
Imamo mladu momcad koja ima neki potencijal I super ce im doci I sezona u LE te zbog iskustva te zbog tempa utakmica jer ce biti 2'sedmicno. Uostalom imamo parpat omladinaca pa sto I njima ne dati priliku. Apsurdno mi je ganjati LP I onda za dvije godine igraci mrtvi I povrijedjeni jer nisu navikli na tempo. Uprava ce dovesti jos igraca I neki ce biti za rotacije, uostalo ako United I Arsenal mogu zasto ne bi I mi
Ja ne gledam jednu tekmu i vid sta se sve desi. Dobili tekmu i jos Honda zaigro i zabio . Moze li samo od nekoga ko je gledao kratki komentar za Gomeza kako je igrao
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
jest, al' će igrati protiv nekih žnj timova na lošijim terenima pa mi samo fali da se povrijedi igrač kojeg si platio tridesetak miliona, ubo bi sam sebe nožem u oko.
i ovoj ekipi koja nije navikla igrati na tri fronta neće dobro doći toliki broj utakmica u sezoni (plus one prijateljske i ova budalaština od 4 predkvalifikacione), pogotovo jer naredne sezone MORAŠ izboriti LŠ pored jake konkurencije, a umora i povreda će sigurno biti kako sezona bude odmicala i lomila se.
i na sve to, mi sklapamo za ovu sezonu samo igrače za prvih 11 koji će morati iznijeti maltene čitavu sezonu sami jer ekipica na klupi nije ni izbliza kvalitetna, a nije ni realno da pored toliko dovedenih igrača dovedeš još i iole pristojnije back up igrače.
da se bogdom zaganjala atalanta u jednom momentu kad su bili ispred samo 2 boda, to bi onda druga priča bila, ali ovako bih sam iskusno izgubio tamo negdje u trećem predkolu
@maldini, gomez onako solidno, ništa posebno, ali makar nije primljen nijedan gol pa je valjda ok
i ovoj ekipi koja nije navikla igrati na tri fronta neće dobro doći toliki broj utakmica u sezoni (plus one prijateljske i ova budalaština od 4 predkvalifikacione), pogotovo jer naredne sezone MORAŠ izboriti LŠ pored jake konkurencije, a umora i povreda će sigurno biti kako sezona bude odmicala i lomila se.
i na sve to, mi sklapamo za ovu sezonu samo igrače za prvih 11 koji će morati iznijeti maltene čitavu sezonu sami jer ekipica na klupi nije ni izbliza kvalitetna, a nije ni realno da pored toliko dovedenih igrača dovedeš još i iole pristojnije back up igrače.
da se bogdom zaganjala atalanta u jednom momentu kad su bili ispred samo 2 boda, to bi onda druga priča bila, ali ovako bih sam iskusno izgubio tamo negdje u trećem predkolu
@maldini, gomez onako solidno, ništa posebno, ali makar nije primljen nijedan gol pa je valjda ok
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Slažem senextterrain je napisao/la:Gledajte s te strane, da cemo igrati 4'utakmice prije I da cemo prije zapoceti sezonu I spremniji I uigraniji biti za Seriu A, takodjer ce biti mnogo novih igraca I sve se to mora uigrati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cestitke na plasmanu nazad u Evropu, nakon gotov pola decenije
Bice zajebana ova pretkola, mogla bi debelo pobrkat pripreme ozbiljnom klubu, srecom Milan i ozbiljan klub nikako ne mogu u istu recenicu, tako da ce nam ovo samo dobro doc

- nextterrain
- Kontakt:
mozda I jesu zeznute te utakmice, ali sta se moze sad. Krajniji cilj uprave je bila ta LE, ima sposobnih ljudi u upravi koji su mislili I na ta pretkola, back up igrace i za prvih 11, oni zaradjuju platu na to, necemo mi glave lomit
Vecina ovih prvotimaca ce biti igraci za rotacije I kao takvi su zavrsili 6. sto i nije lose. Igrao je Montella LE I ima iskustva, vjerujem njemu 100% I ima i on dosta prostora za napredak.
Gledam s te strane, osmina LP oni se paraliziraju od straha jer nisu navikli na pritisak, sto da ne iduca sezona, cetvrtina protiv Arsenala, izgubis ali ce I Gigi, Rom, Loca, Kessie imati vise iskustva .
Vecina ovih prvotimaca ce biti igraci za rotacije I kao takvi su zavrsili 6. sto i nije lose. Igrao je Montella LE I ima iskustva, vjerujem njemu 100% I ima i on dosta prostora za napredak.
Gledam s te strane, osmina LP oni se paraliziraju od straha jer nisu navikli na pritisak, sto da ne iduca sezona, cetvrtina protiv Arsenala, izgubis ali ce I Gigi, Rom, Loca, Kessie imati vise iskustva .
ne može me niko ubjediti da prethodnih kola nisu namjerno sabotirali LE, ali su onda odjednom promjenili film i digli ruke 
baš čitam da nisu pobjedili od tamo početka aprila, mislim yebi ga, jesmo loši ali ne toliko
i odjednom kako montela neki dan reče da žele u evropu, tako se i bologna lako sprašila sa 3 komada dok su se prethodnih mjesec i po gubili bodovi protiv smiješnih ekipa, pa ko je tu lud.
ali fino ja kažem, pojeli su vreću go.vana sa ovim.
radije bih izabrao još jednu godinu bez evrope pa se posvetio LŠ nego ovo u šta su se uvalili... liga šampiona je nešto što spada pod obavezan zadatak koji montela mora ispuniti, a imaš za konkurente juventus, romu, napoli i rasterećeni inter dok će milan već do polusezone krepati i pasti (dijelom i zbog toga što nisu naviknuti na takav tempo).
da smo išli direktno, pa ajde nikakva frka, ali kad si vidio da nemaš šansi za peto mjesto ne znam zašto se nisu napravili budale kao inter i fino izbjegli LE kao sav normalan narod
skraćeni odmor, raniji početak priprema i 4 utakmice viška naspram ostalih su nešto što će itekako uticati na ekipu.
baš čitam da nisu pobjedili od tamo početka aprila, mislim yebi ga, jesmo loši ali ne toliko
ali fino ja kažem, pojeli su vreću go.vana sa ovim.
radije bih izabrao još jednu godinu bez evrope pa se posvetio LŠ nego ovo u šta su se uvalili... liga šampiona je nešto što spada pod obavezan zadatak koji montela mora ispuniti, a imaš za konkurente juventus, romu, napoli i rasterećeni inter dok će milan već do polusezone krepati i pasti (dijelom i zbog toga što nisu naviknuti na takav tempo).
da smo išli direktno, pa ajde nikakva frka, ali kad si vidio da nemaš šansi za peto mjesto ne znam zašto se nisu napravili budale kao inter i fino izbjegli LE kao sav normalan narod
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Daj ba Rope neće u rudniku kopati, yebote EL 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.