AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 maj 2017, 16:43

Prozvao sam svog Keisukea :D
Ima on jos mozga u nogama

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2017, 16:54

ne bi me cudilo ni da, onako slucajno, ispadnu iz kvalifikacija :mrgreen:

mene ustvari raduje sto cemo igrati evropu konacno jer sam se uzelio tih utakmica, ali samo ako nece uticati na ogranicenost kupovine igraca.
mada je fassone vec predstavljao fifi plan milana, pa ce valjda imati razumijevanja za vece troskove :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 maj 2017, 16:57

Bit ce bolje braco,ljepsa vremena dolaze. I ovaj kraj utakmice to nagovjestava.
Forza Milan!!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 21 maj 2017, 17:01

Valjda nam mafija odobri to što su naši tražili pa da se pojačamo kako treba.

Ni mene ne bi čudilo da ispadnemo u kvalama, ne bi bilo prvi put da se obrukamo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 maj 2017, 17:29

Amin
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2017, 18:15

sad citam da ce se morati odigrati cak 4 utakmice predkvalifikacija, da bi uopste upali u grupnu fazu :facepalm:

bokte koje sranje napravise sa ovim :facepalm:

ovdje je jedino inter pametan ispao, sad em ce ti zajebati merkato em ces imati preveliki broj utakmica (rizik za povrede i umor) sto bi se moglo odraziti na top 4 iduce sezone, koliko god se pojacali ove sezone nece biti lako pored napolija, rome i intera uci u sansu za LS.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 21 maj 2017, 18:52

Zato sam ja i govorio da ne bih volio da idu u to sranje od takmičenja, ići direktno u grupu je druga stvar. Ovako se moraju sasvim rano zayebavati sa malim ekipama od trećeg pretkola. Umor i povrede syebat će ih do septembra.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 maj 2017, 18:59

Pa nek stave ove sto griju klupu i mlade i nek oni furaju UEFA LIGU pa ako sta naprave super ako ne nikom nista.

Sve u svemu bolje i UEFA liga nego nista, pomak kako god, komsije potrosile 100m na pojacanja imaju duplo jaci tim :crazy:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 21 maj 2017, 19:01

Milan slavi trece predkolo EL ko BiH klubovi :urnebes:

Ko ce prije do Grupne faze EL Zeljo ili Milan? :think:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2017, 22:26

zanimljivo kako je inter odjednom progirao baš sad kad su matematički bez šansi za LE :mrgreen:

ne znam samo zašto milan pojede go.vno, pa pobjedi danas :roll:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2017, 22:51

treba mi onaj gif od pedofila, deal with it :mrgreen:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 21 maj 2017, 22:59

Gledajte s te strane, da cemo igrati 4'utakmice prije I da cemo prije zapoceti sezonu I spremniji I uigraniji biti za Seriu A, takodjer ce biti mnogo novih igraca I sve se to mora uigrati.

Imamo mladu momcad koja ima neki potencijal I super ce im doci I sezona u LE te zbog iskustva te zbog tempa utakmica jer ce biti 2'sedmicno. Uostalom imamo parpat omladinaca pa sto I njima ne dati priliku. Apsurdno mi je ganjati LP I onda za dvije godine igraci mrtvi I povrijedjeni jer nisu navikli na tempo. Uprava ce dovesti jos igraca I neki ce biti za rotacije, uostalo ako United I Arsenal mogu zasto ne bi I mi :thumbup:

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 maj 2017, 23:01

Ja ne gledam jednu tekmu i vid sta se sve desi. Dobili tekmu i jos Honda zaigro i zabio . Moze li samo od nekoga ko je gledao kratki komentar za Gomeza kako je igrao
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2017, 23:14

jest, al' će igrati protiv nekih žnj timova na lošijim terenima pa mi samo fali da se povrijedi igrač kojeg si platio tridesetak miliona, ubo bi sam sebe nožem u oko. :roll:

i ovoj ekipi koja nije navikla igrati na tri fronta neće dobro doći toliki broj utakmica u sezoni (plus one prijateljske i ova budalaština od 4 predkvalifikacione), pogotovo jer naredne sezone MORAŠ izboriti LŠ pored jake konkurencije, a umora i povreda će sigurno biti kako sezona bude odmicala i lomila se.
i na sve to, mi sklapamo za ovu sezonu samo igrače za prvih 11 koji će morati iznijeti maltene čitavu sezonu sami jer ekipica na klupi nije ni izbliza kvalitetna, a nije ni realno da pored toliko dovedenih igrača dovedeš još i iole pristojnije back up igrače.

da se bogdom zaganjala atalanta u jednom momentu kad su bili ispred samo 2 boda, to bi onda druga priča bila, ali ovako bih sam iskusno izgubio tamo negdje u trećem predkolu :mrgreen:

@maldini, gomez onako solidno, ništa posebno, ali makar nije primljen nijedan gol pa je valjda ok :mrgreen:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 maj 2017, 23:15

nextterrain je napisao/la:Gledajte s te strane, da cemo igrati 4'utakmice prije I da cemo prije zapoceti sezonu I spremniji I uigraniji biti za Seriu A, takodjer ce biti mnogo novih igraca I sve se to mora uigrati.

Imamo mladu momcad koja ima neki potencijal I super ce im doci I sezona u LE te zbog iskustva te zbog tempa utakmica jer ce biti 2'sedmicno. Uostalom imamo parpat omladinaca pa sto I njima ne dati priliku. Apsurdno mi je ganjati LP I onda za dvije godine igraci mrtvi I povrijedjeni jer nisu navikli na tempo. Uprava ce dovesti jos igraca I neki ce biti za rotacije, uostalo ako United I Arsenal mogu zasto ne bi I mi :thumbup:
Slažem se :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 maj 2017, 23:29

Cestitke na plasmanu nazad u Evropu, nakon gotov pola decenije :zzz: Bice zajebana ova pretkola, mogla bi debelo pobrkat pripreme ozbiljnom klubu, srecom Milan i ozbiljan klub nikako ne mogu u istu recenicu, tako da ce nam ovo samo dobro doc :D :clap:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 21 maj 2017, 23:41

mozda I jesu zeznute te utakmice, ali sta se moze sad. Krajniji cilj uprave je bila ta LE, ima sposobnih ljudi u upravi koji su mislili I na ta pretkola, back up igrace i za prvih 11, oni zaradjuju platu na to, necemo mi glave lomit :mrgreen:

Vecina ovih prvotimaca ce biti igraci za rotacije I kao takvi su zavrsili 6. sto i nije lose. Igrao je Montella LE I ima iskustva, vjerujem njemu 100% I ima i on dosta prostora za napredak.

Gledam s te strane, osmina LP oni se paraliziraju od straha jer nisu navikli na pritisak, sto da ne iduca sezona, cetvrtina protiv Arsenala, izgubis ali ce I Gigi, Rom, Loca, Kessie imati vise iskustva .

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 maj 2017, 23:58

Hvala ropee
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 maj 2017, 00:05

ne može me niko ubjediti da prethodnih kola nisu namjerno sabotirali LE, ali su onda odjednom promjenili film i digli ruke :mrgreen:

baš čitam da nisu pobjedili od tamo početka aprila, mislim yebi ga, jesmo loši ali ne toliko :mrgreen: i odjednom kako montela neki dan reče da žele u evropu, tako se i bologna lako sprašila sa 3 komada dok su se prethodnih mjesec i po gubili bodovi protiv smiješnih ekipa, pa ko je tu lud.

ali fino ja kažem, pojeli su vreću go.vana sa ovim.
radije bih izabrao još jednu godinu bez evrope pa se posvetio LŠ nego ovo u šta su se uvalili... liga šampiona je nešto što spada pod obavezan zadatak koji montela mora ispuniti, a imaš za konkurente juventus, romu, napoli i rasterećeni inter dok će milan već do polusezone krepati i pasti (dijelom i zbog toga što nisu naviknuti na takav tempo).

da smo išli direktno, pa ajde nikakva frka, ali kad si vidio da nemaš šansi za peto mjesto ne znam zašto se nisu napravili budale kao inter i fino izbjegli LE kao sav normalan narod :zzz: skraćeni odmor, raniji početak priprema i 4 utakmice viška naspram ostalih su nešto što će itekako uticati na ekipu.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 maj 2017, 00:15

Daj ba Rope neće u rudniku kopati, yebote EL :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []