2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Epidaurus
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 18:22

Donnie Darko je napisao/la:
:wtf:

Pa ovo je duplo gore i od Zaze, i od Aldridge, kao i svih prljavih poteza ove kompletne sezone.

Kod Zaze je bar upitno da li je bilo namjerno, i vecina tvrdnji se zasniva na njegovoj proslosti, ovdje se bas vidi da je namjerno, i da ide sa namjernom da odstrani protivnika. Sramotno.
Sva sreca pa Stephu nista nije bilo, moglo mu je koljeno zbog idiota prilicno tesko stradat.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:27

:wtf:

Pa ovo je duplo gore i od Zaze, i od Aldridge, kao i svih prljavih poteza ove kompletne sezone.

Kod Zaze je bar upitno da li je bilo namjerno, i vecina tvrdnji se zasniva na njegovoj proslosti, ovdje se bas vidi da je namjerno, i da ide sa namjernom da odstrani protivnika. Sramotno.
Potpuno opravdan potez Dedmona,ma koliko se vi iscudjavali.
Razumijem i Dedmonovo razmisljanje ovdje:Vi cete povrijediti naseg najboljeg igraca i igrati tako,znamo i mi vratiti.Apsolutno sam za to da se prljava igra vrati prljavom igrom. Nisam pobornik onoga ko tebe kamenom,ti njega hljebom,vec samo istom mjerom. ;)

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 21 maj 2017, 18:29

Cuj potpuno opravdan potez hahahahahahah

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 18:30

Boze sacuvaj, strasno sta covjek izgovori. Strasno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:34

Sasvim opravdano...Sta vama je logicno da vas neko prebije i vi kazete,ma uredu je buraz,sve ok!?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 maj 2017, 18:35

NEZALAGANJE je napisao/la:Sasvim opravdano...Sta vama je logicno da vas neko prebije i vi kazete,ma uredu je buraz,sve ok!?
Ja se nadam da ćemo im povrijediti Greena ili Currya do kraja serije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:38

;)
Kawhi je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Sasvim opravdano...Sta vama je logicno da vas neko prebije i vi kazete,ma uredu je buraz,sve ok!?
Meni je drago da je Dedmon tip igraca koji zna uzvratiti ovim pi.ckicama.Prosle godine Draymond sutira ljude kako stigne,ove godine Zaza izbaci Kawhia.Krajnje je vrijeme bilo da i njihovih igracima neko pokusa nesto slicno.Ovo mi je bas bilo drago sinoc vidjeti.Pa nek liga kaznjava,bujrum.Mi nismo prvi poceli.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 maj 2017, 18:38

Nije to ništa novo Stepha tuku kroz cijelu sezonu, od svih velikih NBA zvijezda ima najslabiju zaštitu kod sudija.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 maj 2017, 18:38

NEZALAGANJE je napisao/la: Potpuno opravdan potez Dedmona,ma koliko se vi iscudjavali.
Razumijem i Dedmonovo razmisljanje ovdje:Vi cete povrijediti naseg najboljeg igraca i igrati tako,znamo i mi vratiti.Apsolutno sam za to da se prljava igra vrati prljavom igrom. Nisam pobornik onoga ko tebe kamenom,ti njega hljebom,vec samo istom mjerom. ;)
Druze, izvoli, budi licemjer. Iskreno, sve dok je neko otvoren po tom pitanju, kao ti u ovom slucaju, meni ne smeta. Posteno.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 18:40

Momak se zalio na rad moderacije sto nismo brisali ljudima postove koji su tvrdili da Zazin potez nije namjeran (a budimo realni, bilo je osnova za takvo misljenje iako sam ja siguran da je apsolutno namjerno bilo) i sad opravdava duplo smecarskiji potez igraca svog tima koji je mogao izazvati povredu drasticno tezu od izvrnutog zgloba. Nije bolest sve sto boli.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 maj 2017, 18:40

NEZALAGANJE je napisao/la:;)
Kawhi je napisao/la:
Meni je drago da je Dedmon tip igraca koji zna uzvratiti ovim pi.ckicama.Prosle godine Draymond sutira ljude kako stigne,ove godine Zaza izbaci Kawhia.Krajnje je vrijeme bilo da i njihovih igracima neko pokusa nesto slicno.Ovo mi je bas bilo drago sinoc vidjeti.Pa nek liga kaznjava,bujrum.Mi nismo prvi poceli.
Meni je žao što mu LaMarcus i Gasoft uzimaju minute. Oni i da hoće nekog udariti ne znaju. Treba on biti u reketu i čekati.
Biscione je napisao/la:Nije to ništa novo Stepha tuku kroz cijelu sezonu, od svih velikih NBA zvijezda ima najslabiju zaštitu kod sudija.
Najslabiji je pa izgleda tako. Brona najviše udaraju, al se ne vidi jer je mrcina i ljudi će često reći šta se on ima žaliti vidi ga koliki je. Kad neko Currya udari dođe ko da neko dijete udara.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:41

NEZALAGANJE je napisao/la: Potpuno opravdan potez Dedmona,ma koliko se vi iscudjavali.
Druze, izvoli, budi licemjer. Iskreno, sve dok je neko otvoren po tom pitanju, kao ti u ovom slucaju, meni ne smeta. Posteno.
Ne,nisam licemjer,samo posteno.I kad je Bowen podmetao noge i po ligi se pricalo da mu se zbog toga slomi noga,ja sam i tada govorio:Da mi jednom podmetne nogu,ja bih drugi put gledao da mu vratim ili ga povrijedim.Vrlo prosto.Na takvu igru se treba uzvratiti istom mjerom,pa ko koga.
@Epidaurus Nisam se zalio na rad moderacije zbog postova o Zazi.Ljudi imaju pravo pisati sta hoce.Problem su bile provokacije,a misliti moze ko sta hoce.Molio bih te da mi ne izvrces rijeci.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 maj 2017, 18:45

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,nisam licemjer,samo posteno.I kad je Bowen podmetao noge i po ligi se pricalo da mu se zbog toga slomi noga,ja sam i tada govorio:Da mi jednom podmetne nogu,ja bih drugi put gledao da mu vratim ili ga povrijedim.Vrlo prosto.Na takvu igru se treba uzvratiti istom mjerom,pa ko koga.
Ali ako se nekoga povrijedit treba, to nije Steph koji nista prljavo nije uradio nego Zaza. Udari i povrijedi covjeka koji je to zasluzio, ne igraca koji prlajvog ispada u karijeri nema. To je isto da je neko u tim Bowenovim godinama prizivao povedu Duncana npr (sto sumnjam da je iko sa 2 grama mozga radio) kao osvetu za Bowenove poteze.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 21 maj 2017, 18:46

Vratiti 'njima'. Kome njima? Ne vidim zasto se koristi mnozima. Nisu ga Curry i Golden povrijedili nego jedan igrac, smecar. Kao da bi isto pricali u slucaju da npr. neki smecar iz San Antonia povrijedi Currya i onda Green i kompanija krenu vracati na mirnom i neduznom Kawhiu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 maj 2017, 18:48

Sta bi rekao da je neko pocinio Beverlya na Duncanu, zato sto je Bowen beskicmenjak i klosar? I odstranio ga jedno godinu dana na vrhuncu karijere? Posteno?

Ne mogu da ti opisem koliko sam sretan sto vise igraca u ligi je razmislja tako. Dobili bi negledljiv sport, gdje ni jedna zvijezda ne bi dosla do finala. Samo bi se cekala prva srusena domina u sezoni i sve bi otislo u vrazju mater.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 maj 2017, 18:52

Zasto je fuj, pa vidis da je OK namjerno povredjivati protivnike
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:52

Epidaurus je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,nisam licemjer,samo posteno.I kad je Bowen podmetao noge i po ligi se pricalo da mu se zbog toga slomi noga,ja sam i tada govorio:Da mi jednom podmetne nogu,ja bih drugi put gledao da mu vratim ili ga povrijedim.Vrlo prosto.Na takvu igru se treba uzvratiti istom mjerom,pa ko koga.
Ali ako se nekoga povrijedit treba, to nije Steph koji nista prljavo nije uradio nego Zaza. Udari i povrijedi covjeka koji je to zasluzio, ne igraca koji prlajvog ispada u karijeri nema. To je isto da je neko u tim Bowenovim godinama prizivao povedu Duncana npr (sto sumnjam da je iko sa 2 grama mozga radio) kao osvetu za Bowenove poteze.
Ja logike....Pa neces ciljati tamo nekog anonimusa cijom povredom neces nista promijeniti,sto smo vidjeli i sinoc.Zaza je totalno nebitan.Ako ces vec vracati,rizikovati svoju reputaciju i kaznu lige,"gadjaces" nekog znacajnog.
Ja nikada nisam za neciju povredu niti ikome zelim to,ali ako neko to zapocne,uvijek sam za to da vratim.Istom mjerom ili cak i gore.Tad ne biram.
@Donnie Bas me boli briga sto bi bilo negledljivo,ako je vec neko to poceo.Pa nek liga to uredi i ne bi se desavalo.Ovako ,dok je neuredjeno i sve je "slucajno",ocigledno je da pojedicni love u mutnom,a ekipa im profitira.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 maj 2017, 18:53

Amin Bože da se barem dvojica od glavne cetvorke povrijedi u G4.

Nadam se da ce Pop naložiti i ostatak ekipe kao DD-a.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 maj 2017, 18:54

miki_92 je napisao/la:Zasto je fuj, pa vidis da je OK namjerno povredjivati protivnike
Molim te,ne izvrci pricu.Nije OK povrijedjivati protivnike,ali ako je protivnik to zapoceo,treba pokusati vratiti.Simple as that.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 21 maj 2017, 18:56

Prilicno sam siguran da mi je obrisan sada post nevezan za ovo,ili sam puko
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.