Molim vas uputite momka na temu NBA draft.
Ja ba yebo mater, kad su Lakersi zadnji put igrali PO ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nacrtacu ti,jer treba takvim crtati.Sevap je.Epidaurus je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la: A ko ga opravdava?Zona sumraka je.bo teNEZALAGANJE je napisao/la: Da,opravdam![]()
Bice nevidjen hajp oko finala,pogotovo ako budu sve metlemiki_92 je napisao/la:
Ti sve znaš. De mi reci kralju kad su Lakersi igrali zadnji put PO ?Epidaurus je napisao/la:Kralju, logika ti je bolesna i poremecena.
Belmin6 je napisao/la:Ti sve znaš. De mi reci kralju kad su Lakersi igrali zadnji put PO ?Epidaurus je napisao/la:Kralju, logika ti je bolesna i poremecena.
Besic je napisao/la:2013te
Mora nešto napisati kada si i ove godine nisu otkrile karte. Evo čekamo i narednu sezonu da vidimo da li će ti Spursi pokazati svoje karte koje čuva matori na klupi.Forster je napisao/la:Pa jeste li realni da poredite totalno nenamjeran potez Zaze, i ovaj divljački potez Dedmona
Šta si zapeo za Lakerse, sigurno instituciju NBA lige u odnosu na 28 ostalih klubova po historiji i svemu ostalom
daj ba ne se.ri majke ti ono zazino i ovo od ovog gov.neta ne mozes uporediti, ono njegovo 50-50 je li bilo namjerno, a ovo je nesto najgore sto sam vidio odavnoKawhi je napisao/la:Počneš bitku i onda se žališ što ti neko uzvrati udarac. Sve kako i treba biti. Niko sretniji od mene da se nije desilo ono Kawhiju, al kad se već desilo idemo igrati po vašim pravilima.Quinlan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem šta sam pročitao i kako se opravda potez **** dedmonda, stvarno sve uredu prepucavanja i sve ali ovo je dno dna
Fuj fuj
Ja ne opravdavam ništa. Dedmonov potez je užasan. Samo što bih i ja na njegovom mjestu isto uradio.Quinlan je napisao/la:daj ba ne se.ri majke ti ono zazino i ovo od ovog gov.neta ne mozes uporediti, ono njegovo 50-50 je li bilo namjerno, a ovo je nesto najgore sto sam vidio odavnoKawhi je napisao/la:Počneš bitku i onda se žališ što ti neko uzvrati udarac. Sve kako i treba biti. Niko sretniji od mene da se nije desilo ono Kawhiju, al kad se već desilo idemo igrati po vašim pravilima.Quinlan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem šta sam pročitao i kako se opravda potez **** dedmonda, stvarno sve uredu prepucavanja i sve ali ovo je dno dna
Fuj fuj
i da LMA isto odradi Zazino pa hajde eto jbg "desava se", ali ovo je za zatvora za kazne jednu sezonu jer je isto curryu mogao uraditi
vi stvarno fascinirate ko da je zaza pokrenuo yebeni rat pa ono ubij sto vise protivnickih vojnika, isto to je mogao LMA durantu uraditi, ali eto sreca nije, a nesreca kawhieva sta se njemu desilo
uredu pisete nerealne stvari vasa ekipa navijate za nju, ok to mogu shvatiti, ali ovo opravdavati ne moze nijedan covjek normalan
Kao neko ko voli Spurse više nego košarku volio bih da ih isprebijaju na svaki mogući način. Ako se neko bitan tu povrijedi, još bolje. Nažalost, Pop to ne dozvoljava.Monolog je napisao/la:Istinski zaljubljenik u bilo koji sport ne želi povredu nijednom sportisti. Posebno ne povredu zadobijenu nakon krvničkog i(li) kukavičkog poteza koji je zapravo izraz nemoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.