imas ovdje snimakDANTES je napisao/la:Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
http://nbahd.net/2017/05/21/watch-playo ... full-game/
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
imas ovdje snimakDANTES je napisao/la:Nisam gledao. Na koju su ih foru dobili? I kad je snimak na sk
Bitna je serija, ova utakmica ne. Mislis da ce ova pobjeda zelenih promijeniti nesto? Sinocnja utakmica je nebitna za tok serije.DANTES je napisao/la:Kad je plej of utakmica postala nebitna? I to finale istoka? Šta je onda bitno?Kaunas je napisao/la:Dan te yebo covjek pravi djecu tokom cijele sezone i odigra jednu nebitnu tekmu lose,
Pa ako cemo realno naredne dvije ce bit 40 razlike ukupno za Cavse...tako da i jest nebitnaDANTES je napisao/la:Kad je plej of utakmica postala nebitna? I to finale istoka? Šta je onda bitno?Kaunas je napisao/la:Dan te yebo covjek pravi djecu tokom cijele sezone i odigra jednu nebitnu tekmu lose,
NEZALAGANJE je napisao/la:Nema nebitnih utakmica u POu,a posebno ne kad ispustis 20 razlike i priliku za odlazak na 3-0, odakle se niko nije vratio.Bez obzira na svu dominaciju CLE,ovo je sada serija,jer niko ne zna sta se moze desiti u narednoj i svakoj drugoj tekmi kad protivniku "das zivot".Kako je krenulo sa povredama....
Tako da,pomiriti se da je ono sinoc kiks CLE,James odigrao lose i to je to.
Pa to je to.BOS je od mentalnog stanja da nemaju sanse dobiti cervrtinu,dosao do toga da sad sigurno vjeruju u pobjedu i u narednoj tekmi.Naravno,kvalitetom su daleko ispod CLE i Jamesu se ovo nece ponoviti,te su i sanse i dalje minimalne,ali kao sto i ti rece...Ko zna sta ovi mogu uraditi!?BIHfan je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Nema nebitnih utakmica u POu,a posebno ne kad ispustis 20 razlike i priliku za odlazak na 3-0, odakle se niko nije vratio.Bez obzira na svu dominaciju CLE,ovo je sada serija,jer niko ne zna sta se moze desiti u narednoj i svakoj drugoj tekmi kad protivniku "das zivot".Kako je krenulo sa povredama....
Tako da,pomiriti se da je ono sinoc kiks CLE,James odigrao lose i to je to.
Upravo ovo, i mi smo ih ubili 2-0 i izgubili trecu nekako, sto im je kasnije dalo krila i samopouzdanje. Jos uzmi u obzir da imaju par krvnika u ekipi kao Smart, Olynik, Crowder koji ce igrat prljavo, i nece birat kako do pobjede.
Ili recimo 5 razlike u 28 sekundi, i to se desilo samo nekoliko puta u historiji.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam da je neko mentalni patuljak kad se izgubi 20 razlike.To se svima desi.Mentalni patljuak si kad ispustis 3-1 vodstvo u seriji kao sto su to uradili GSW i Durant.To se desilo samo nekoliko puta u historiji NBA.
Likovi koji uzmu 5 odnosno 4 titule su sve samo ne mentalni patuljci .I u jednoj tekmi je sve moguce ali propustiti 3 sanse da uzmes titulu,e to je vec "uspjeh".Jeftha je napisao/la:Ili recimo 5 razlike u 28 sekundi, i to se desilo samo nekoliko puta u historiji.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam da je neko mentalni patuljak kad se izgubi 20 razlike.To se svima desi.Mentalni patljuak si kad ispustis 3-1 vodstvo u seriji kao sto su to uradili GSW i Durant.To se desilo samo nekoliko puta u historiji NBA.
messilla je napisao/la:11 poena
Samo sam koristio tvoju analogiju.NEZALAGANJE je napisao/la:Likovi koji uzmu 5 odnosno 4 titule su sve samo ne mentalni patuljci .I u jednoj tekmi je sve moguce ali propustiti 3 sanse da uzmes titulu,e to je vec "uspjeh".Jeftha je napisao/la:Ili recimo 5 razlike u 28 sekundi, i to se desilo samo nekoliko puta u historiji.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam da je neko mentalni patuljak kad se izgubi 20 razlike.To se svima desi.Mentalni patljuak si kad ispustis 3-1 vodstvo u seriji kao sto su to uradili GSW i Durant.To se desilo samo nekoliko puta u historiji NBA.
dscile je napisao/la:
Sto se tice Bostona, vrhunski je da je uzeta i ova jedna pobjeda.. ocigledno su proradili inat i ponos. Sto se mene tice, moze sada zavrsiti i 4-1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.