Uh uh što se olako gađamo terminima. Daleko su Klay Thompson i Draymond Green od superstara. Allstar igrači svakako, al' superstar su samo Curry i Durant.dscile je napisao/la:Meni je smijesno sto ljudi pocnu likovati nakon jedne utakmice![]()
A i ne vidim sto bi bilo cudno da izgubi seriju protiv GSW.. ekipa sa 4 superstara u petorci. Vece bi mi iznenadjenje bilo da uzme prsten nego da ostane bez njega.
Sto se tice Bostona, vrhunski je da je uzeta i ova jedna pobjeda.. ocigledno su proradili inat i ponos. Sto se mene tice, moze sada zavrsiti i 4-1.
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
Viva la France, as they say in Rome.
Pogrijesio sam ja u terminologiji, mislio sam reci cetiri all star igraca.. ali su sustinski sva cetvorica medju najboljim igracima na svojim pozicijama.PaskalHens je napisao/la:Uh uh što se olako gađamo terminima. Daleko su Klay Thompson i Draymond Green od superstara. Allstar igrači svakako, al' superstar su samo Curry i Durant.dscile je napisao/la:Meni je smijesno sto ljudi pocnu likovati nakon jedne utakmice![]()
A i ne vidim sto bi bilo cudno da izgubi seriju protiv GSW.. ekipa sa 4 superstara u petorci. Vece bi mi iznenadjenje bilo da uzme prsten nego da ostane bez njega.
Sto se tice Bostona, vrhunski je da je uzeta i ova jedna pobjeda.. ocigledno su proradili inat i ponos. Sto se mene tice, moze sada zavrsiti i 4-1.
@BernardBarnjak
Potpisujem sve

Bron ima lošu tekmu i odma se hejteri jave. He's not MJ kuknjava .. Koga boli k, on je jedini u toj raspravi 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PaskalHens
- Kontakt:
Bio je i Kobe u raspravi dok je igrao.. Ništa novo, bit će i neko poslije Brona ha ja.
Elem, ovi mrtvaci ne mogu dobit Boston bez najboljeg igrača ako Bron nije na vrhunskoj razini. Ajmo malo opet hvalit Irvinga, nismo odavno. 

- PaskalHens
- Kontakt:
Pa Cavsi dobijaju kad su na nivou na čelu sa Lebronom, sinoć je Lebron zakazao i isključivi je krivac za poraz. Ne znam što je to toliko teško priznati. Neće mu kruna s glave pasti. Irving i Love su odigrali vrlodobre utakmice.
Ne može Irving odigrati vrlodobru utakmicu kao prvi play najbolje ekipe istoka i izgubiti od Bostona bez najbolje igrača, i plus imati jako raspoloženog Love-a. Ili ga jednostavno prestati porediti sa Curryem Westbrookom i ekpom, jer jednostavno nije taj nivo očiglendo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pa to momak iznad i govori,Lebron odigra lose bez obzira kako odigra irving Cavsi gube,a jos u ovoj utakmici je bio i raspolozeni love...PaskalHens je napisao/la:Pa Cavsi dobijaju kad su na nivou na čelu sa Lebronom, sinoć je Lebron zakazao i isključivi je krivac za poraz. Ne znam što je to toliko teško priznati. Neće mu kruna s glave pasti. Irving i Love su odigrali vrlodobre utakmice.
King odigra jednu losu utakmicu u zadnje 2 sezone ili vise i odmah se dovodi do pitanja njegova velicina 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- PaskalHens
- Kontakt:
Pa nije da je Irving dokazana prva opcija ekipe, pa da to bude čudno. Naravno da sve kreće i završava od Lebrona..BijelaCokolada je napisao/la:Pa to momak iznad i govori,Lebron odigra lose bez obzira kako odigra irving Cavsi gube,a jos u ovoj utakmici je bio i raspolozeni love...PaskalHens je napisao/la:Pa Cavsi dobijaju kad su na nivou na čelu sa Lebronom, sinoć je Lebron zakazao i isključivi je krivac za poraz. Ne znam što je to toliko teško priznati. Neće mu kruna s glave pasti. Irving i Love su odigrali vrlodobre utakmice.
Fanovi Bullsa mu nikad nece moci oprostiti sva ona gazenja, a i cinjenicu da je jedini koji prijeti da ozbiljno udje u raspravu sa ljubimcem im za najveceg ikad. Covjek na putu da odigra mozda i najbolji playoff jednog igraca ikad (ako osvoji titulu jel) i opet se ljudi nadju da ga pljuju sto je nakon Bog zna koliko odigrao losu tekmu.phily je napisao/la:King odigra jednu losu utakmicu u zadnje 2 sezone ili vise i odmah se dovodi do pitanja njegova velicina
Onda nije superstar. Onda je samo star ko Love.PaskalHens je napisao/la:Pa nije da je Irving dokazana prva opcija ekipe, pa da to bude čudno. Naravno da sve kreće i završava od Lebrona..BijelaCokolada je napisao/la:Pa to momak iznad i govori,Lebron odigra lose bez obzira kako odigra irving Cavsi gube,a jos u ovoj utakmici je bio i raspolozeni love...PaskalHens je napisao/la:Pa Cavsi dobijaju kad su na nivou na čelu sa Lebronom, sinoć je Lebron zakazao i isključivi je krivac za poraz. Ne znam što je to toliko teško priznati. Neće mu kruna s glave pasti. Irving i Love su odigrali vrlodobre utakmice.
- PaskalHens
- Kontakt:
Pa koe rekao da je superstar Irving? Nije ni obični star kao Love, neka između opcija.
Epidaurus je napisao/la:Fanovi Bullsa mu nikad nece moci oprostiti sva ona gazenja, a i cinjenicu da je jedini koji prijeti da ozbiljno udje u raspravu sa ljubimcem im za najveceg ikad. Covjek na putu da odigra mozda i najbolji playoff jednog igraca ikad (ako osvoji titulu jel) i opet se ljudi nadju da ga pljuju sto je nakon Bog zna koliko odigrao losu tekmu.phily je napisao/la:King odigra jednu losu utakmicu u zadnje 2 sezone ili vise i odmah se dovodi do pitanja njegova velicina
Ne moze biti ispred MJ-a makar jos 5 titula osvojio. Kraj rasprave.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Oh itekako moze.BIHfan je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Fanovi Bullsa mu nikad nece moci oprostiti sva ona gazenja, a i cinjenicu da je jedini koji prijeti da ozbiljno udje u raspravu sa ljubimcem im za najveceg ikad. Covjek na putu da odigra mozda i najbolji playoff jednog igraca ikad (ako osvoji titulu jel) i opet se ljudi nadju da ga pljuju sto je nakon Bog zna koliko odigrao losu tekmu.phily je napisao/la:King odigra jednu losu utakmicu u zadnje 2 sezone ili vise i odmah se dovodi do pitanja njegova velicina
Ne moze biti ispred MJ-a makar jos 5 titula osvojio. Kraj rasprave.
Cuj Irving superstar, svasta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za godinu kad dodjem ovdje Jordan će već biti 6-ti igrač ikad. Malonea i Stocktona su već skoro svi prestigli.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko su Malone i Stockton?sljivo je napisao/la:Za godinu kad dodjem ovdje Jordan će već biti 6-ti igrač ikad. Malonea i Stocktona su već skoro svi prestigli.

Hoce li @Kawhi biti spreman za veceras (mrsko mi trazit, a vjerujem da si ti predvidjanja u vezi toga do sad vec 100x negdje procitao)? Iako se vjerovatno jos nista zvanicno ne zna, ali barem po tvom misljenju, na osnovu toga je li trenirao s ekipom i sl...NEZALAGANJE je napisao/la: Ko su Malone i Stockton?
Neću. Moram spavati večeras.Federer17 je napisao/la:Hoce li @Kawhi biti spreman za veceras (mrsko mi trazit, a vjerujem da si ti predvidjanja u vezi toga do sad vec 100x negdje procitao)? Iako se vjerovatno jos nista zvanicno ne zna, ali barem po tvom misljenju, na osnovu toga je li trenirao s ekipom i sl...NEZALAGANJE je napisao/la: Ko su Malone i Stockton?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.