Isaiah Thomas was held to under 20 points 5 times in the regular season.
These playoffs, it's happened 7 times...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne igra Kawhi, zvanicno je vecFederer17 je napisao/la:Hoce li @Kawhi biti spreman za veceras (mrsko mi trazit, a vjerujem da si ti predvidjanja u vezi toga do sad vec 100x negdje procitao)? Iako se vjerovatno jos nista zvanicno ne zna, ali barem po tvom misljenju, na osnovu toga je li trenirao s ekipom i sl...NEZALAGANJE je napisao/la: Ko su Malone i Stockton?
Spurs coach Gregg Popovich hinted that Kawhi Leonard (ankle) will not play in Game 4 vs. the Warriors on Monday.
Vjerovatno bi igrao da smo dobili proslu tekmu,ali za veceras nema potrebe.Pop je uradio ono sto sam predlozio nakon game 1.Federer17 je napisao/la:Hoce li @Kawhi biti spreman za veceras (mrsko mi trazit, a vjerujem da si ti predvidjanja u vezi toga do sad vec 100x negdje procitao)? Iako se vjerovatno jos nista zvanicno ne zna, ali barem po tvom misljenju, na osnovu toga je li trenirao s ekipom i sl...NEZALAGANJE je napisao/la: Ko su Malone i Stockton?
Sto o tome Paculia nije mislio?Brokula je napisao/la:Popovič je stvarno kreten ispao, Zazina porodica je dobila prijetnje smrću i na sve to nije dao nikakav komentar. Fakat loše od takvog čovjeka da ne zna kad povući crtu između sporta i života.
Pop je kritikovao njegov potez kao sto bi 99,9% trenera ucinila to nakon onakvog poteza Zaze.Nije pozivao ni na kakav linc istog,a to sto ima raznih de.bila po svijetu nije Popova krivica,niti on sigurno cita takve gluposti.Brokula je napisao/la:Popovič je stvarno kreten ispao, Zazina porodica je dobila prijetnje smrću i na sve to nije dao nikakav komentar. Fakat loše od takvog čovjeka da ne zna kad povući crtu između sporta i života.
Ha ocekivano da ce mu pasti brojke jer se u PO igra jaca odbrana, a on je pokretac svega u Bostonu.miki_92 je napisao/la:![]()
Nemoj molim te te priče jer je bolesno bolesna. Pola porodica sportista bi bilo mrtvo da ljudi razmišljaju kao vi navijači Spursa od prve utakmice. Za nešto što niko nije 100% siguran je li namjerno ili ne napravilo se ovoliko prašine je pickasto mnogo, a ove prijetnje su bolesno.Belmin6 je napisao/la:Sto o tome Paculia nije mislio?Brokula je napisao/la:Popovič je stvarno kreten ispao, Zazina porodica je dobila prijetnje smrću i na sve to nije dao nikakav komentar. Fakat loše od takvog čovjeka da ne zna kad povući crtu između sporta i života.
Kad nema mozga, sad nek ima oci na ledjima.
Jadan si.Belmin6 je napisao/la:Sto o tome Paculia nije mislio?Brokula je napisao/la:Popovič je stvarno kreten ispao, Zazina porodica je dobila prijetnje smrću i na sve to nije dao nikakav komentar. Fakat loše od takvog čovjeka da ne zna kad povući crtu između sporta i života.
Kad nema mozga, sad nek ima oci na ledjima.
Jbg prijatelju,nisam ni ja pobornik prljavstina niti zelim povredu ikome,ali ako pojedini igraci jedne ekipe to rade 2.godinu zaredom,dokle ce se to tolerisati?I ciljali su najbolje igrace.Jamesa i Leonarda.Draymond je prosle godine sutao ljude 3 utakmice prije nego se kaznio. Sta ako povrijede ili pocnu udarati nekog i narednog POa?A liga nista ne radi na konkretnoj zastiti,jer 1 utakmica kazne je smijesna za ovakvu stetu npr?Koje je rjesenje?Ik17 je napisao/la:Ne razumijem, niti odobravam, ovo razmišljanje nekih navijača Spursa ovdje. Ok, razumijem, vodite se onom oko za oko zub za zub. Slažem se da NBA liga treba nešto uraditi povodom nutcracker-a i sličnih hajvana, slažem se isto tako da ako te tuku, trebaš uzvratiti.
Ali u situaciji kad faktički gubiš treću utakmicu od 4 koliko ćeš igrati, i ti kalkulisano ideš da povrijediš protivničkog igrača bez ikakve koristi za svoju ekipu, to ne mogu opravdati nikako.
Trenutak kad bi to koliko-toliko bilo opravdano je da ste vratili istom mjerom u Game 1. Tad bi to nešto značilo. Vi izbacite našeg najboljeg igrača prljavo, mi ćemo izbaciti vašeg. Leveling the playing field Ali uraditi to dvije utakmice kasnije, svjesno, kalkulisano, kad je sve gotovo, ne da je sitničavo, nego i odraz nemoći u datom trenutku. Treba spustiti loptu na zemlju, i skontati da je ovo ipak samo sport. Razumijem ja da vam je uskracena godina iščekivanja, ali šta sad uraditi, ne možete ubiti Zazu jer je imbecil. Ja sam prvi ovdje galamio da je svjesno ono uradio, al jbga, šta se to sad treba desiti da bi ste vi imali osjećaj da je pravda zadovoljena? Povreda Currya utakmicu pred finale koji nije to ničim zaslužio? To je pravda danas, kazni nevinog zbog postupka kriminalca?
Krivo mi je što dobija prijetnje, jer ste od idiota napravili žrtvu koju će sad svi živi braniti zbog prijetnji koje se nikad neće ostvariti. Bolesno je što se njegova familija uopšte uvlači u ovo. Dovoljno je bilo što ga je onaj frajer u Texasu tužio za ovu povredu Kawhija. Dovoljno je što ga je 90% sportskih komentatora tamo označilo poganog igrača, i kao takav, bit će pod mikroskopom do kraja karijere. Što će mu ovaj prljav potez označiti karijeru, što će mu djeca (koju pretpostavljam ima) kad malo porastu, pa uzmu na YouTube-u da gledaju klipove oca, gledati kako isti povrijeđuje druge, i kako mu komentarima psuju i vrijeđaju ga na tako divne načine, da jednostavno ne mogu zamisliti bolju kaznu od razočarenja u očima istih kad budu gledali u njega.
Just my 2 cents on the topic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.