Sarajlijica1946 je napisao/la:Denchi se slomi zagovarajuci dva spica.
Iskreno meni se ne svida ta formacija, iza moras imati veznjake u oba pravca to ne postoji i ligi, bekovi da ne pricam ako je otisao gore ostat ce gore i tako.

pa jbg ja se slomi iskreno gledajući ova naša krila i njihovu efektivnost(u mene mati efektivnija) i konstantu...i opet se ponavljam ali ne vidim poentu krila tehničara,driblera 1-na-1 na ovim kurchevim terenima kod nas(posebno nakon antalija itd.)...i onda vidiš koliko je šega nać jednog solidnog , visokog štopera(svaki tim ima jednog bar), on ti pokrije jedinog špica i gledamo što gledamo = patnju
staviš jednog targetmena sa jednim pokretnim/finišerom i razvučeš stopere, napraviš prostor za ofanzivnog veznog/playa, za šutere iz daljine, itd.
drugačije je i u 16, nije ti niko duplo pokriven, sve 1-na-1...ako zna bilo šta o tehnici napadač tu može dar-mar pravit....da ne spominjem neku uigranost između napadača, spuštanje lopti , itd.
bgm hodžić i pero bi mogli odbeckovat ko veliki...za vezne ok , ali svakako ih nemamo jbg...svakako ganjamo 10-ku i još nakih....
Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 23 maj 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače