FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 20:51

Evolution87 je napisao/la:Obradovic je mlohava cuna, uopste nije igrac koji donio neki znacajni napredak u odnosu na napadace koje trenutno imamo.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
pa dobro hajd ko nije?? a da će zabit 15-20 po sezoni? (nemoj reć Leon)
ja bi Koljića jer je mlad i investicija dobra, pa kao backup uz Hadžića malog, ako već ne možemo nekog **** golgetera platit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 20:54

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nama treba Lenardo iz Partizana. :D On je čovjek koji bi donio prevagu na terenu na ovim našim bh. pašnjacima!
prije bi da kehnemo za Diarru (ubicu cigana) , slobodan na ljeto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 maj 2017, 20:58

Evropske utakmice uskoro :opaopa: :njanjanja:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 maj 2017, 21:01

SiouxLukavac je napisao/la:Evropske utakmice uskoro :opaopa: :njanjanja:
Prilika da tučemo ove iz Malte, San Marina :mrgreen:

Šalu na stranu Sarajevo ugl. brani čast bh. fudbala u Evropi.
Play Off imperativ. :bih: :mrgreen:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 maj 2017, 21:01

''Istina je da su na kraju ostali bez oba trofeja, ali volja, želja i zajedništvo koju su pokazali bordo momci uprkos okolnostima koje su ih pratile, moraju biti prepoznati i uvaženi od vlastitih navijača. Na Koševu je bilo kvalitenijih generacija, individualno boljih ekipa, ali zaista se teško sjetiti da je jedna ekipa u svakoj utakmici pokazala takvo htijenje i borbu kao aktuelna. Najbolji primjeri su Grbavica i Pecara, gdje su bordo momci bili uskraćeni za podršku navijača, ali na “vrućim gostovanjima” ostavili su srce i dušu , pokazavši jedinstven timski duh.''

''I zato, igračima i struci nema se šta zamjeriti, jer su pokušali i dali sve od sebe da ostvare uspjeh kojem su mimo svih prognoza bili jako blizu. Loš januarski prelazni rok i nedostatak sreće u ključnim momentima ostavili su ih bez trofeja, ali kada se slegnu utisci, hladne glave se mogu donijeti zaključci.

Sarajevo je ove sezone zaslužilo bar jedan trofej, jer je kao malo kada djelovalo kao tim, čime su uspjeli prevazići nedostatke i limite, ali na kraju to nije bilo dovoljno za pehar. Njihova borba i zajedništvo nisu nagrađeni, ali sigurno je da ovaj tim ima zdrave temelje za narednu sezonu i da uz adekvatna pojačanja i pravilnu selekciju nije rekao posljednju riječ.''
Amer Dupovac!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 maj 2017, 21:14

DenchiNL je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Obradovic je mlohava cuna, uopste nije igrac koji donio neki znacajni napredak u odnosu na napadace koje trenutno imamo.

ja bi Koljića jer je mlad i investicija dobra, pa kao backup uz Hadžića malog, ako već ne možemo nekog **** golgetera platit...
Po meni u ovoj nasoj fildzan ligi ne postoji napadac koji je upgrade u odnosu na ove koje imamo. Ako vec ne mozemo dovesti dobrog golgetera iz vana, gurnuti malog Hadzica kao prvog napadaca, a Bekica kao zamjenu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 maj 2017, 21:19

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 maj 2017, 21:31

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 21:31

Evolution87 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Po meni u ovoj nasoj fildzan ligi ne postoji napadac koji je upgrade u odnosu na ove koje imamo. Ako vec ne mozemo dovesti dobrog golgetera iz vana, gurnuti malog Hadzica kao prvog napadaca, a Bekica kao zamjenu.
to i ja kažem ako ne može taj skupi, uparit Koljića i Ahmeta(targetmeni) i Bekića i Hadžića , i vidjet da zaigramo s 2 špica....

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 maj 2017, 21:33

Denchi se slomi zagovarajuci dva spica. :urnebes:

Iskreno meni se ne svida ta formacija, iza moras imati veznjake u oba pravca to ne postoji i ligi, bekovi da ne pricam ako je otisao gore ostat ce gore i tako. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2017, 21:33

A sto ne bi sa 2 igrali, recimo Hadžić i Obradović? Predefanzivno je sa jednim igrati pogotovo kad se zoves FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2017, 21:38

DenchiNL je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:sta mislite vi isplati li se za obradovica dati 100 hiljada km po meni ne vrijedi placati toliki novac za njega
15 golova u sezoni bi valjalo, ako ne on treba naći drugog koji to može....Ahmet 10-tak s klupe, Bekić i krila još koji = trofej :thumbup:
A Hadzic svakako nema dovoljno kila da doda jos koji... :kafa:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 maj 2017, 21:40

BosnianKingdom je napisao/la:Znaju li se termini utakmica zadnjeg kola lige za prvaka? Svih utakmica.
17:00
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2017, 21:41

Mislim da je najpametnije da ne spominjemo nikakva imena dok ne bude gotovo. Da poslije, ako odu ti igracu u druge klubove ne nastane harakiri ko sa samprasom pa na kraju se ispostavilo kao pravi potez.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 23 maj 2017, 21:46

Milos Stojcev! :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 21:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:Denchi se slomi zagovarajuci dva spica. :urnebes:

Iskreno meni se ne svida ta formacija, iza moras imati veznjake u oba pravca to ne postoji i ligi, bekovi da ne pricam ako je otisao gore ostat ce gore i tako. :mrgreen:
pa jbg ja se slomi iskreno gledajući ova naša krila i njihovu efektivnost(u mene mati efektivnija) i konstantu...i opet se ponavljam ali ne vidim poentu krila tehničara,driblera 1-na-1 na ovim kurchevim terenima kod nas(posebno nakon antalija itd.)...i onda vidiš koliko je šega nać jednog solidnog , visokog štopera(svaki tim ima jednog bar), on ti pokrije jedinog špica i gledamo što gledamo = patnju

staviš jednog targetmena sa jednim pokretnim/finišerom i razvučeš stopere, napraviš prostor za ofanzivnog veznog/playa, za šutere iz daljine, itd.
drugačije je i u 16, nije ti niko duplo pokriven, sve 1-na-1...ako zna bilo šta o tehnici napadač tu može dar-mar pravit....da ne spominjem neku uigranost između napadača, spuštanje lopti , itd.

bgm hodžić i pero bi mogli odbeckovat ko veliki...za vezne ok , ali svakako ih nemamo jbg...svakako ganjamo 10-ku i još nakih....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 23 maj 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 21:51

rasavoje je napisao/la:Milos Stojcev! :kafa:
slika
;)

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 maj 2017, 21:54

Sve si u pravu Denchi. Ja ti dam dva spica ako nades igraca koji ce ti pogoditi napadaca u kaznenom. U to ne ubrajamo autogol onog crnje i vukotica. Vidio si protiv Krupe na Hasetu sa milijardu centarsuteva sta bude. Ti kao da imas Marsela na beku, A Ronalda na spicu. :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2017, 21:57

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sve si u pravu Denchi. Ja ti dam dva spica ako nades igraca koji ce ti pogoditi napadaca u kaznenom. U to ne ubrajamo autogol onog crnje i vukotica. Vidio si protiv Krupe na Hasetu sa milijardu centarsuteva sta bude. Ti kao da imas Marsela na beku, A Ronalda na spicu. :mrgreen:
e jbg sad...što mi rušiš snove kuknjava
nekidu kroz sredinu jbg...što mora po boku...
na bakljavu u sredini zadnjeg , 2 centralna i 10-ku :thumbup:
fuck krila forever :D :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 maj 2017, 22:02

DenchiNL je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sve si u pravu Denchi. Ja ti dam dva spica ako nades igraca koji ce ti pogoditi napadaca u kaznenom. U to ne ubrajamo autogol onog crnje i vukotica. Vidio si protiv Krupe na Hasetu sa milijardu centarsuteva sta bude. Ti kao da imas Marsela na beku, A Ronalda na spicu. :mrgreen:
e jbg sad...što mi rušiš snove kuknjava
nekidu kroz sredinu jbg...što mora po boku...
na bakljavu u sredini zadnjeg , 2 centralna i 10-ku :thumbup:
fuck krila forever :D :urnebes:
Jesmo igrali ikako sa dva spica ove sezone? Tu ne ubrajam ako Bekic ude u 70 dok je Ahmet na terenu, i zakuca ga uz desnu aut liniju.:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, relativizam i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []