Znači ne smije se igrače kritizirat? Ne smiješ Brona kritizirat nikad više, eto, može? Omalovažavanje ako kažeš realno stanje, da nije igrao dobar PO.PaskalHens je napisao/la:Igrač koji onako odigra prošlogodišnje finale nema pravo da bude omalovažavan na bilo koji način. Al' ajde neka bude da ja se.remLillard je napisao/la:A što i ti se.reš vječno. Pa čitav PO igra prosječno, ako ne i loše. Al dobro, nema veze to tebi jelde..PaskalHens je napisao/la:Šta kaže siva eminencija foruma; ne može Kyrie voditi ekipu do pobjede?!
Btw večeras igra fenomenalno, najbolja partija još od prošlogodišnjeg finala. I tako treba češće kad Brona ne ide.
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Inače su sudije, malo je reći, loše. Nevjerovatno kakve greške prave.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva dupla Jamesa jbt.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cudi me stvarno,jer je meni Monty jedan od boljih sudija u ligi.Doduse,ne vidim da on svira ove gluposti.TheChief je napisao/la:Inače su sudije, malo je reći, loše. Nevjerovatno kakve greške prave.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva dupla Jamesa jbt.
Sudije ne znaju sta rade
Ove kompenzacije su gore i smijesnije od pogresno donesenih odluka, strasno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ošteti Boston, pa onda da vrati ošteti Cleveland i tako u nedogled.NEZALAGANJE je napisao/la:Cudi me stvarno,jer je meni Monty jedan od boljih sudija u ligi.Doduse,ne vidim da on svira ove gluposti.TheChief je napisao/la:Inače su sudije, malo je reći, loše. Nevjerovatno kakve greške prave.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva dupla Jamesa jbt.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ne, nisu se njegove igre kritizirale, ti to dobro znaš al malo se praviš lud.Lillard je napisao/la:Znači ne smije se igrače kritizirat? Ne smiješ Brona kritizirat nikad više, eto, može? Omalovažavanje ako kažeš realno stanje, da nije igrao dobar PO.PaskalHens je napisao/la:Igrač koji onako odigra prošlogodišnje finale nema pravo da bude omalovažavan na bilo koji način. Al' ajde neka bude da ja se.remLillard je napisao/la:
A što i ti se.reš vječno. Pa čitav PO igra prosječno, ako ne i loše. Al dobro, nema veze to tebi jelde..
Btw večeras igra fenomenalno, najbolja partija još od prošlogodišnjeg finala. I tako treba češće kad Brona ne ide.
Viva la France, as they say in Rome.
Zaslužena pobjeda Cavsa. Dobra utakmica, nadam se da ćemo gledati i game 6.
Walk on, with hope in your hearts.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast BOS na borbi.Ovo se i ocekuje od njih.
Nema im se sta prigovoriti.
Nema im se sta prigovoriti.
Kyrie vratio Cavse u utakmicu, a LeBron zatvorio utakmicu. Brutalno drugo poluvrijeme.
- PaskalHens
- Kontakt:
Završava ovo u pet. Irving im je večeras i ono malo samopouzdanja ubio. Morali su bolje eksploatisati Lebronove faulove, al' opet Irving..
Viva la France, as they say in Rome.
- TheTruth34
- Kontakt:
Steta...Moglo je ovo puno bolje, nismo znali iskoristiti kraljicine probleme sa licnim greskama....Nadam se da cemo produziti seriju pobjedom u Gardenu, mada poprilično teško..
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Jordan je uzimao uvijek zadnji sut i pogađao. LeBron se znao sakrit. Jordan je uzeo sva finala. Nije bio gubitnik u tim finalima. Zatim imao je puno jaču konkurenciju. Ljudi lupaju napamet.
Boston i Bird, pogledat kako je ko rookie igrao protiv njih.
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem
Sonicsi sa Paytonom
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Ovo je konkurencija koju James nije imao. On je morao prevazići Detroit koji je bio sila da bi ga Lak čekali u finalu. To sto je GSW to su tad bili Lakersi. A po meni su i bolji bili ti Lakersi od ovih Wariorsa.
Ali najlakše je lupat napamet. Nije išao da uzme titulu nikom od ovih igrača. Nije tražio pojačanja. Kad uzme zadnji sut znaš da je pobjeda. James neku noć u cijeloj 4 četvrtini koša nije dao. Jordan trpao pod groznicom o čemu pričamo. Lik je izgubio više finala nego što je dobio. Došao ranije u NBA i obara rekorde. Ali pravi rekordi su poeni po utakmici, skokovi po utakmici itd. A ne ukupan broj, jer neko odigra 20 sezona neko do 32 tipa Magic. I da i po meni je i Magic bolji od Jamesa
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem
Sonicsi sa Paytonom
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Ovo je konkurencija koju James nije imao. On je morao prevazići Detroit koji je bio sila da bi ga Lak čekali u finalu. To sto je GSW to su tad bili Lakersi. A po meni su i bolji bili ti Lakersi od ovih Wariorsa.
Ali najlakše je lupat napamet. Nije išao da uzme titulu nikom od ovih igrača. Nije tražio pojačanja. Kad uzme zadnji sut znaš da je pobjeda. James neku noć u cijeloj 4 četvrtini koša nije dao. Jordan trpao pod groznicom o čemu pričamo. Lik je izgubio više finala nego što je dobio. Došao ranije u NBA i obara rekorde. Ali pravi rekordi su poeni po utakmici, skokovi po utakmici itd. A ne ukupan broj, jer neko odigra 20 sezona neko do 32 tipa Magic. I da i po meni je i Magic bolji od Jamesa
dema je napisao/la:Jordan je uzimao uvijek zadnji sut i pogađao. LeBron se znao sakrit. Jordan je uzeo sva finala. Nije bio gubitnik u tim finalima. Zatim imao je puno jaču konkurenciju. Ljudi lupaju napamet.
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem
Sonicsi sa Paytonom
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem nisu oni bili bas neki rivali,Charles je bolje igrao za Philu.. (Naravno nije mogao preko M.J)
Sonicsi sa Paytonom Curry,CP3,
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Btw,meni je Jordan najbolji
Ma ne boli mene sta je James radio on je jako dobar igrač. Riješio je puno utakmica ali i podbacio određeni broj. Jordan nema tih rupa.
Ja sam gledao Jordana gledao Jamesa, mogu uporediti. Jordan je bio najbolji i ostao
Ja sam gledao Jordana gledao Jamesa, mogu uporediti. Jordan je bio najbolji i ostao
- Romagnoli13
- Kontakt:
James će sigurno da kraja karijere prekucati Jordana u svim mogucim statistickim parametrima, ali će mu možda faliti titula ili dvije da se izjednači sa Jordanom. Niti u jednom ekipnom sportu jedan čovjek ne može sve sam.Koliko god da si dobar igrač, sam nećeš ništa osvojiti.Zar će se zbog jedne ili dvije titule manje u nečemu što se zove ekipni sport osporavati čovjek koji će biti vlasnik ogromnog broja individualnih rekorda? Odnosno minimalno u top 5 u kategorijama u kojima ne drži rekord. Za nostalgičare će Jordan uvijek biti golf 7 a James golf 2 eventualno.I ako će na kraju karijere razlika između ta dva igrača biti minimalna ili nikakva, što se ostavtišine u NBA tiče.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čisto da se razumijemo, da ne bi neko pogrešno protumačio neki od mojih postova, ne mislim da je Boston bolja ekipa od Thomasa, ne bi bili nigdje bez njega, ali speficično u ovoj seriji sa njim imaju 0% šansi, dok bez njega imaju koliko toliko pristojne šanse.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj da se poteze ta prica da ih izostanak Thomasa cini boljim,molim te.BOS ne bi bio gdje jeste da njega nije bilo i to je fakt,a bez svakoga se moze na par utakmica.Rosteri su toliko kvalitetni.
Usput,sta kazu, nebitna bila prosla utakmica za CLE?
Ma kako zavrsila ova vecerasnja,nebo i zemlja je s kakvim samopouzdanjem BOS igra.
Jordan je najbolji i drži rekorde također. Ali teško je porediti ako ga niste gledali. On je bio i ostao najbolji. James je dobar ali nije bolji od Jordana po meni nije ni Magica tu je negdje sa Kobe.
James ce provesti više vremena u NBA nego što je MJ proveo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.