FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 11:34

Crnkić ide 99%, od onog menadžerskog članka, preko emotivne potrošenosti, mislim da je to to.

A Hebibović ako mu zadatak bude da asistira, bojim se da će i to početi da kiksa, jednostavno momak ima izgleda pileći mozak. Tačno vidiš na njemu kad je 1 na 1 ili utrčaje u čistu situaciju da je na faci izgubljen. Možda prestrogo poređenje, ali pogledajte tipa kako Benko izgleda kada ulazi u zicer, profula ga i on, ali vidiš mu na faci da zna šta hoće. Hebibović na derbiju kad je dobio onu loptu da je ikako mogao da je nekome gurne jer već u tom trenutku on nije imao ideju jasnu šta da uradi... Po meni dobar igrač da uđe s klupe u određenim utakmicama, ali ništa nema što me impresionira.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2017, 11:35

Tomic ode u Slovacku izgleda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 11:37

Ovo moje gore za Crnkića nije ništa insajdersko, nego ovo u javnosti službeno što je izašlo gledam.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 11:40

miky_hz je napisao/la:Tomic ode u Slovacku izgleda.
Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu. Samo se nadam da uprava ne tazmislja tako. Samo nemojte psovati. :hmmmm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2017, 11:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu.
Već je to jučer počelo, nabraja se ko odlazi Zrinjskom, Željezničaru... Svima se kaže piše crno, osim nama... Obožavam kad ljudi lažu sami sebe Titam. :D
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2017, 11:43

Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu. Samo se nadam da uprava ne tazmislja tako. Samo nemojte psovati. :hmmmm:

Ne vec je ovo stavljeno,jel je Tomic sa nasim u kontaktu vec neko vrijeme,ali evo izgleda da je odlucio u Trencin da ide,jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 11:45

miky_hz je napisao/la:

Ne vec je ovo stavljeno,jel je Tomic sa nasim u kontaktu vec neko vrijeme,ali evo izgleda da je odlucio u Trencin da ide,jbg

Ti fakat mislis da bi on igrao za nas. :hmmmmm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2017, 11:49

Sad to nije bitno,ocito.Bitno je da mi jel se nesta ponadamo,posimpu ga obavezno.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 maj 2017, 11:54

PitarBordo je napisao/la:Crnkić ide 99%, od onog menadžerskog članka, preko emotivne potrošenosti, mislim da je to to.

A Hebibović ako mu zadatak bude da asistira, bojim se da će i to početi da kiksa, jednostavno momak ima izgleda pileći mozak. Tačno vidiš na njemu kad je 1 na 1 ili utrčaje u čistu situaciju da je na faci izgubljen. Možda prestrogo poređenje, ali pogledajte tipa kako Benko izgleda kada ulazi u zicer, profula ga i on, ali vidiš mu na faci da zna šta hoće. Hebibović na derbiju kad je dobio onu loptu da je ikako mogao da je nekome gurne jer već u tom trenutku on nije imao ideju jasnu šta da uradi... Po meni dobar igrač da uđe s klupe u određenim utakmicama, ali ništa nema što me impresionira.
Nadam se da će ovo boldirano biti njegov zadatak u sljedećoj sezoni. Što znači da nam osim lijevog beka, lijevog krila, of. veznog, napdača treba i desno krilo. Al' najizglednije je da će nam i sljedeće sezone trebati mnogo novih apaurina :D
SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 11:58

Dupovac za: Napuštam Split na kraju sezone
Bh. nogometaš Amer Dupovac napustit će RNK Split na kraju sezone te će karijeru nastaviti u drugom klubu. Nekadašnji defanzivac i kapiten FK Sarajevo je to potvrdio u razgovoru za portal Klix.ba.
Hrvatski nogometni savez je zbog finansijskih problema odlučio izbaciti Split u treći rang takmičenja, međutim, Dupovac bi i u drugačijoj situaciji napustio klub zbog ponuda iz inozemstva.

"HNS je donio odluku o izbacivanju Splita iz HNL-a u treću ligu. To nas je sve dosta poremetilo, jer je klub već dugo u najvišem rangu. Međutim, zbog finansijskih problema je Split izbačen, a svi igrači su slobodni da potraže nove sredine. Ja također odlazim nakon posljednjeg kola, imam nekoliko opcija za nastavak karijere Bh. nogometaš Amer Dupovac napustit će RNK Split na kraju sezone te će karijeru nastaviti u drugom klubu. Nekadašnji defanzivac i kapiten FK Sarajevo je to potvrdio u razgovoru za portal Klix.ba.
Hrvatski nogometni savez je zbog finansijskih problema odlučio izbaciti Split u treći rang takmičenja, međutim, Dupovac bi i u drugačijoj situaciji napustio klub zbog ponuda iz inozemstva.

"HNS je donio odluku o izbacivanju Splita iz HNL-a u treću ligu. To nas je sve dosta poremetilo, jer je klub već dugo u najvišem rangu. Međutim, zbog finansijskih problema je Split izbačen, a svi igrači su slobodni da potraže nove sredine. Ja također odlazim nakon posljednjeg kola, imam nekoliko opcija za nastavak karijere jer sam dobio ponude iz inozemstva. Odluku o novom klubu ću donijeti ubrzo", izjavio je Dupovac.

On je proveo samo jednu sezonu u klubu te žali zbog loše situacije.

"Došao sam nakon početka sezone, na klub i ekipu nema zamjerki, ali su nastali finansijski problemi. Šteta zbog izbacivanja, jer Split ima dosta kvalitetnih mladih igrača, ekipa je dobra", rekao je bh. defanzivac.

Split će ipak pamtiti po lijepim uspomenama.

"Bilo je lijepo živjeti ovdje na moru, zaista sam uživao", istakao je Dupovac.

Premijer ligu BiH i nastupe bivšeg kluba Sarajeva redovno je pratio.

"Pratio sam sve, ostaje žal što Sarajevo nije osvojilo Kup BiH i titulu. Trofeje su izgubili zbog kikseva na Koševu, ali su posljednje utakmice pokazale da su odlična ekipa. Zrinjski, Željezničar i Sarajevo su podjednaki, tako da ne bi bilo nezasluženo u čijim god bi rukama titula završila", rekao je za kraj Dupovac.
brzo", izjavio je Dupovac.

On je proveo samo jednu sezonu u klubu te žali zbog loše situacije.

"Došao sam nakon početka sezone, na klub i ekipu nema zamjerki, ali su nastali finansijski problemi. Šteta zbog izbacivanja, jer Split ima dosta kvalitetnih mladih igrača, ekipa je dobra", rekao je bh. defanzivac.

Split će ipak pamtiti po lijepim uspomenama.

"Bilo je lijepo živjeti ovdje na moru, zaista sam uživao", istakao je Dupovac.

Premijer ligu BiH i nastupe bivšeg kluba Sarajeva redovno je pratio.

"Pratio sam sve, ostaje žal što Sarajevo nije osvojilo Kup BiH i titulu. Trofeje su izgubili zbog kikseva na Koševu, ali su posljednje utakmice pokazale da su odlična ekipa. Zrinjski, Željezničar i Sarajevo su podjednaki, tako da ne bi bilo nezasluženo u čijim god bi rukama titula završila", rekao je za kraj Dupovac.
@mmahz :zviz:

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 12:16

Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu? :think: Vistafon je spreman za promociju. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 maj 2017, 12:26

Ako nam ostanu Novakovic, Mihojevic i KOvacevic (a nadam se da hoce), prikljuciti im Mujakica ili Sadikua, uz to imas Ivetica koji uvijek moze ''uskociti'' tekmu-dvije na stopera. Dupovcu hvala za sve sto je uradio, ali nam nije potreban. Btw, de iskopajte ima li sta u tom Splitu da valja a da je realno dovesti :mrgreen:
Sad ce neko zlonamjerno napisati Zahirovic :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 12:28

belosevic28 je napisao/la:Ako nam ostanu Novakovic, Mihojevic i KOvacevic (a nadam se da hoce), prikljuciti im Mujakica ili Sadikua, uz to imas Ivetica koji uvijek moze ''uskociti'' tekmu-dvije na stopera. Dupovcu hvala za sve sto je uradio, ali nam nije potreban. Btw, de iskopajte ima li sta u tom Splitu da valja a da je realno dovesti :mrgreen:
Sad ce neko zlonamjerno napisati Zahirovic :urnebes:
Ivan Jukić - samo zbog imena i prezimena. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 12:29

High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu? :think: Vistafon je spreman za promociju. :kafa:
:think:

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 12:44

High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu? :think: Vistafon je spreman za promociju. :kafa:
Zamislite ovaj dizajn u bordo-bijeloj varijanti. :ljepota:

slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 12:46

High je napisao/la:
Zamislite ovaj dizajn u bordo-bijeloj varijanti. :ljepota:

slika
Samo da ne bude crni dres, ostalo se moze istrpiti. :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 24 maj 2017, 12:53

Ma nikad mi nećemo imati nešto drugačiji dizajn, privlačan, koji će uvjetovati neku veću pomamu, a zaista bi bilo fino vidjeti ovakve dresove i na tribinama. :)

Samo mi je drago vidjeti da se skoro više ne praktikuje dolazak na naše utakmice u dresovima Fenera, Galate, Manchestera i Rome (osim onih koji su tu rijetko, na derbijima i proslavama titula). Emancipirali su se oni koji su u takvim dresovima dolazili i inače. Sad su tu naši dresovi i naše majice - više nego prije. Tribine su sve manje šarenije - :thumbup: .

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 maj 2017, 12:59

Poceli smo ponovo o dresovima :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2017, 13:00

Jednu stvar ugraditi u pravilnik kluba.
SVAKU DOMACU UTAKMICU MOZEMO IGRATI SAMO U BORDO DRESOVIMA!!!
Nikakvi crni, nikakvi bijeli. Domace utakmice igras uvijek u prvoj garnituri.
Kad sam protiv Sirokog vidio one crne dresove, nije mi bilo dobro.

Neko ce reci da je to sitnica i gluposti, jeste, ali na tim sitnicama vidis da li si pravi klub ili skup amatera.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 maj 2017, 13:07

High je napisao/la:Ma nikad mi nećemo imati nešto drugačiji dizajn, privlačan, koji će uvjetovati neku veću pomamu, a zaista bi bilo fino vidjeti ovakve dresove i na tribinama. :)
To bi se i moglo uraditi sa nekom manjom kompanijom (neka unaprijeđena verzija Haada :lol: :lol: ). Čini mi se da Macron radi poseban dizajn za sve ekipe kojima su oni sponzori. Mada, to je već viša matematika za ove naše.

Ovako izabrati najbolji template od Nikeovih ponuđenih, ne pogriješiti sa nijansom boje i to je to :D meni je ova bordo - bijela varijanta koju koristimo veći dio sezone sasvim ok.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Atlanta, dime, DinGospo21, fera, Google Adsense [Bot], HZbec, laznokrilo, SamoTi4000, zagorski i 94 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []