FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crnkić ide 99%, od onog menadžerskog članka, preko emotivne potrošenosti, mislim da je to to.
A Hebibović ako mu zadatak bude da asistira, bojim se da će i to početi da kiksa, jednostavno momak ima izgleda pileći mozak. Tačno vidiš na njemu kad je 1 na 1 ili utrčaje u čistu situaciju da je na faci izgubljen. Možda prestrogo poređenje, ali pogledajte tipa kako Benko izgleda kada ulazi u zicer, profula ga i on, ali vidiš mu na faci da zna šta hoće. Hebibović na derbiju kad je dobio onu loptu da je ikako mogao da je nekome gurne jer već u tom trenutku on nije imao ideju jasnu šta da uradi... Po meni dobar igrač da uđe s klupe u određenim utakmicama, ali ništa nema što me impresionira.
A Hebibović ako mu zadatak bude da asistira, bojim se da će i to početi da kiksa, jednostavno momak ima izgleda pileći mozak. Tačno vidiš na njemu kad je 1 na 1 ili utrčaje u čistu situaciju da je na faci izgubljen. Možda prestrogo poređenje, ali pogledajte tipa kako Benko izgleda kada ulazi u zicer, profula ga i on, ali vidiš mu na faci da zna šta hoće. Hebibović na derbiju kad je dobio onu loptu da je ikako mogao da je nekome gurne jer već u tom trenutku on nije imao ideju jasnu šta da uradi... Po meni dobar igrač da uđe s klupe u određenim utakmicama, ali ništa nema što me impresionira.
Samo Saraj'vo.
Tomic ode u Slovacku izgleda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo moje gore za Crnkića nije ništa insajdersko, nego ovo u javnosti službeno što je izašlo gledam.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu. Samo se nadam da uprava ne tazmislja tako. Samo nemojte psovati.miky_hz je napisao/la:Tomic ode u Slovacku izgleda.
- PitarBordo
- Kontakt:
Već je to jučer počelo, nabraja se ko odlazi Zrinjskom, Željezničaru... Svima se kaže piše crno, osim nama... Obožavam kad ljudi lažu sami sebe Titam.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu.miky_hz je napisao/la:Tomic ode u Slovacku izgleda.
Samo Saraj'vo.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu. Samo se nadam da uprava ne tazmislja tako. Samo nemojte psovati.miky_hz je napisao/la:Tomic ode u Slovacku izgleda.
Ne vec je ovo stavljeno,jel je Tomic sa nasim u kontaktu vec neko vrijeme,ali evo izgleda da je odlucio u Trencin da ide,jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ce se ovi naloziti kako se Zeljo i Zrinjski raspadaju mi napadamo duplu. Samo se nadam da uprava ne tazmislja tako. Samo nemojte psovati.miky_hz je napisao/la:Tomic ode u Slovacku izgleda.
Ne vec je ovo stavljeno,jel je Tomic sa nasim u kontaktu vec neko vrijeme,ali evo izgleda da je odlucio u Trencin da ide,jbg
Ti fakat mislis da bi on igrao za nas.
Sad to nije bitno,ocito.Bitno je da mi jel se nesta ponadamo,posimpu ga obavezno.
Nadam se da će ovo boldirano biti njegov zadatak u sljedećoj sezoni. Što znači da nam osim lijevog beka, lijevog krila, of. veznog, napdača treba i desno krilo. Al' najizglednije je da će nam i sljedeće sezone trebati mnogo novih apaurinaPitarBordo je napisao/la:Crnkić ide 99%, od onog menadžerskog članka, preko emotivne potrošenosti, mislim da je to to.
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dupovac za: Napuštam Split na kraju sezone
Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu?
Vistafon je spreman za promociju. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako nam ostanu Novakovic, Mihojevic i KOvacevic (a nadam se da hoce), prikljuciti im Mujakica ili Sadikua, uz to imas Ivetica koji uvijek moze ''uskociti'' tekmu-dvije na stopera. Dupovcu hvala za sve sto je uradio, ali nam nije potreban. Btw, de iskopajte ima li sta u tom Splitu da valja a da je realno dovesti
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ivan Jukić - samo zbog imena i prezimena.belosevic28 je napisao/la:Ako nam ostanu Novakovic, Mihojevic i KOvacevic (a nadam se da hoce), prikljuciti im Mujakica ili Sadikua, uz to imas Ivetica koji uvijek moze ''uskociti'' tekmu-dvije na stopera. Dupovcu hvala za sve sto je uradio, ali nam nije potreban. Btw, de iskopajte ima li sta u tom Splitu da valja a da je realno dovesti![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu?Vistafon je spreman za promociju.
Zamislite ovaj dizajn u bordo-bijeloj varijanti.Sarajlijica1946 je napisao/la:High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu?Vistafon je spreman za promociju.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo da ne bude crni dres, ostalo se moze istrpiti.High je napisao/la:Zamislite ovaj dizajn u bordo-bijeloj varijanti.Sarajlijica1946 je napisao/la:High je napisao/la:Kakvi li će dresovi biti za narednu sezonu?Vistafon je spreman za promociju.
Ma nikad mi nećemo imati nešto drugačiji dizajn, privlačan, koji će uvjetovati neku veću pomamu, a zaista bi bilo fino vidjeti ovakve dresove i na tribinama. 
Samo mi je drago vidjeti da se skoro više ne praktikuje dolazak na naše utakmice u dresovima Fenera, Galate, Manchestera i Rome (osim onih koji su tu rijetko, na derbijima i proslavama titula). Emancipirali su se oni koji su u takvim dresovima dolazili i inače. Sad su tu naši dresovi i naše majice - više nego prije. Tribine su sve manje šarenije -
.
Samo mi je drago vidjeti da se skoro više ne praktikuje dolazak na naše utakmice u dresovima Fenera, Galate, Manchestera i Rome (osim onih koji su tu rijetko, na derbijima i proslavama titula). Emancipirali su se oni koji su u takvim dresovima dolazili i inače. Sad su tu naši dresovi i naše majice - više nego prije. Tribine su sve manje šarenije -
Poceli smo ponovo o dresovima 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jednu stvar ugraditi u pravilnik kluba.
SVAKU DOMACU UTAKMICU MOZEMO IGRATI SAMO U BORDO DRESOVIMA!!!
Nikakvi crni, nikakvi bijeli. Domace utakmice igras uvijek u prvoj garnituri.
Kad sam protiv Sirokog vidio one crne dresove, nije mi bilo dobro.
Neko ce reci da je to sitnica i gluposti, jeste, ali na tim sitnicama vidis da li si pravi klub ili skup amatera.
SVAKU DOMACU UTAKMICU MOZEMO IGRATI SAMO U BORDO DRESOVIMA!!!
Nikakvi crni, nikakvi bijeli. Domace utakmice igras uvijek u prvoj garnituri.
Kad sam protiv Sirokog vidio one crne dresove, nije mi bilo dobro.
Neko ce reci da je to sitnica i gluposti, jeste, ali na tim sitnicama vidis da li si pravi klub ili skup amatera.
To bi se i moglo uraditi sa nekom manjom kompanijom (neka unaprijeđena verzija HaadaHigh je napisao/la:Ma nikad mi nećemo imati nešto drugačiji dizajn, privlačan, koji će uvjetovati neku veću pomamu, a zaista bi bilo fino vidjeti ovakve dresove i na tribinama.![]()
Ovako izabrati najbolji template od Nikeovih ponuđenih, ne pogriješiti sa nijansom boje i to je to
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Atlanta, dime, DinGospo21, fera, Google Adsense [Bot], HZbec, laznokrilo, SamoTi4000, zagorski i 87 gostiju.