Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la fks74 » 28 maj 2017, 11:37

Strumfovima nije niko kriv, stelilo im se 4-5 kola za redom da budu prvaci. Iz pouzdanih izvora znam. Covjek mi rekao ovim rijecima: Ko ih hebe kad ne znaju iskoristiti prliku koja im je ponudjena, neka se sada puse.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 28 maj 2017, 11:40

fks74 je napisao/la:Strumfovima nije niko kriv, stelilo im se 4-5 kola za redom da budu prvaci. Iz pouzdanih izvora znam. Covjek mi rekao ovim rijecima: Ko ih hebe kad ne znaju iskoristiti prliku koja im je ponudjena, neka se sada puse.
Ja sam cuo od jednog iz saveza njegova prijatelja kako se svima stelilo svake godine i da su ove pokusali Zelju pogorat radi tribine i europe al su na kraju rekli ma tko ih jeb...vise nismo se od Modrice ovoliko napatili kao nestat ce im sudija na listi :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 maj 2017, 11:47

Sad će PR služba sa Grbavice pokušati uvjeriti sve, da je svatko kriv osim njih što nisu uspjeli uzeti već kupljenu titulu...epic fail...koji debili...

Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 11:54

Znači tako, kako su super naštimali Širokom kup, da Said i Rustem promaše namjerno :tokralju: :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 maj 2017, 11:55

još pet sati do početka ludila. Ja imam neki filing da Zrinja neće uzeti titulu i da nas čeka ludnica od PLBiH :D :D

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 28 maj 2017, 11:57

FoSte95 je napisao/la:još pet sati do početka ludila. Ja imam neki filing da Zrinja neće uzeti titulu i da nas čeka ludnica od PLBiH :D :D
Ne seri, svi lafo imate neke filinge joj moj tim će da osvoji, jao ja sanjao zabijamo u 97., a svi lažu ko pacovi, svi ko klade spavaju, niko nikad nije ništa sanjao

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 maj 2017, 12:05

Ti si sada bukvalac. Nije stimano da promase penale,nego da te pitam jel Sarajevo osteceno za dva cista penala ?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:09

sekretar je napisao/la:Ti si sada bukvalac. Nije stimano da promase penale,nego da te pitam jel Sarajevo osteceno za dva cista penala ?
A penale za Želju u polufinalu ćemo zaboravit? :urnebes:

Znaš ti koliko se scenarija trebalo poklopit da bi ti mogao nama prodavat tu priču, ajde molim te.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 28 maj 2017, 12:12

Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. J*** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 maj 2017, 12:16

Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 28 maj 2017, 12:17

Ode Metalleghe dodje GOSk. Sjasi Kurta da uzjase Murta :clap:

Moze i meni taj PP :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 28 maj 2017, 12:21

sekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
Moze pp. Hvala
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 maj 2017, 12:28

Moze i meni pp.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 28 maj 2017, 12:29

@ sekretar, ovakve informacije imao sam i ja, tako da ovo nista nije nemoguce, a kada sam nekada ranije pisao o zavjerama mnogi su rekli da izmisljam i slicno.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:30

sekretar je napisao/la:Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
Samo mi reci onda na koji je način Zrinjski namjestio titulu? Time što je Željo mutav pa ne mora boda u derbiju izvuć?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 maj 2017, 12:33

Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Ko se javlja , tad vas Begovac ganjao igrace Goska da ih bije :lol: ove ste stimali sta se stimat moze :lol: Isto je to vi i Gosk !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2017, 12:36

Addict je napisao/la:Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.

:oops: :lol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 maj 2017, 12:38

Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjete :urnebes:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 maj 2017, 12:39

@Alban Slazem se. I do mene su dolazile te informacije. Ali opet kazem nisam rekao da je to 1000 posto istina,ali bar i onom ko je i ako je izmislio svu tu pricu treba cestitati na umijecu izmisljanja.

@Lillard Na koji nacin ne znam. Zeljo je svakako bio u najboljoj poziciji i imao je sve u svojim rukama,ali zakazao u zadnja 4 kola, a Zrinja dobila onaj penal u Bijelinji s igracem manjem. Mozda je slucajnost,a mozda i nije. Npr.ne mogu se oteti utisku da Zeljo protiv Krupe nije mogao zavrsiti utakmicu mimo terena,a ta utakmica im je takodjer bila presudna, sarajevski derbi ne bi bio bitan uopste.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 maj 2017, 12:39

Android je napisao/la:
Kralju moj, vi cete u Gabeli biti posebni gosti, jedva cekaju da dodjete :urnebes:
Bit će i oni u Doboju posebni gosti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []