Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 15 avg 2010, 13:42

Barney Stinson je napisao/la:A sve ove informacije sto citamo su predobre za Hajduk... Te nemaju para, te im odlazi 5 igrača najbolji, te odlazi trener i predsjednik... Ali nista ja u to nevjerujem dok ne polete prema Splitu pa se vidi tko je u avionu... Da su u qrcu jesu e sad mozda je to i gore za nas... Mozda im je Europa jedina sansa da se izvuku koliko-toliko... Po meni sanse 50:50 pa cemo vidjeti... Ako ne primimo gol u Splitu bili bi jako blizu prolaza po meni...
Ko da sam ja pisao ovo 8-) Sve si dobro rekao. Samo, ja bih stavio da su šanse 55-45 za Unireu, samo nekako zbog našeg mentaliteta. Bojim se da ih zbog ove njihove situacije ne podcijenimo. A novinskim natpisima uopće ne vjerujem, ovo im je posljednja prilika da spase sezonu i da sebi osiguraju kakve takve financije. Siguran sam da će dat sve od sebe.
Što se tiče našeg ždrijeba, ja sam nekako preferirao PSG, a nisam htio Unireu, ne znam što.

Ova sad naša tekma sa Unireom je od presudnog značaja. Tko zna kad ćemo imati ponovno priliku biti ovako blizu skupina, gledajući dosadašnju bližu povijest. Treba dati sve od sebe, ići maksimalno borbeno i žustro, pa i po cijenu poraza od Zadra u nedjejlu. Jednostavno, u prvenstvu se sve da stići, u Europi jednom kiksaš i gotovo.

Inače, ne bih puno dizao Hajduk sad u nebesa. Razlog je jedan jedini: obrana mi i dalje ne ulijeva povjerenje. Jučer protiv Intera smo imali sreće. Dvi minute prije Sharbinijevog gola, sam ko duh ispred Subašića se našao Interov napadač i samo zbog njegove nesposobnosti nije bilo 1:0 za njih. Isto je bilo i protiv Šibenika kad su Funcuti mogli izjednačit.. Imamo u zadnje dvi tri tekme puno puno sreće. Ali, i to je dobro, da nas fortuna prati :)

A što se tiče Dinama B., po meni je to jedna od najbojlih hajdukovih tekmi od 27.11.2003. i utakmice protiv Rome. Treba nam puno više takvih utakmica a ne jedna u 5godina.
Neutral je napisao/la:Cudno,nas Ibricic nije zabio gol.
Ibro zato asistira i daje golove iz penala. Misim da je trenutno najbolji asistent u ligi, iako je tek počelo prvenstvo. Nije dao ni protiv Istre (6golova), Dinama (4gola) ni Intera (5). U neku ruku je to i dobro, jer ne ovisimo više o samo jednom igraču. Razvijaju se i drugi. A Ibro i dalje igra dobro :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 avg 2010, 13:49

Ne znam da li su oni koji prate i vole Hajduk primjetili da, iako nemamo pravog isturenog napadača, dajemo više golova (skoro pa 3 po tekmi) nego u prethodnim godinama. I to redom, svaki gol različiti strijelac :) Lijepo za vidjeti :)
Samo, uprava bi trebala razmisliti o kupnji nekog napadača, ne prestarog i skupog.. Šteta što smo dali Zrinjskom Lendrića na posudbu, imam osjećaj da bi nam on dobro došao sad.. mali se dobro razvija..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2010, 14:04

dubrava,mislim da je dao istri gol i to 6. To je onaj iz penala

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 avg 2010, 14:07

Neutral je napisao/la:dubrava,mislim da je dao istri gol i to 6. To je onaj iz penala
jes, jes, u pravu si, evo maloprije pogledao na snimku. Hvala na ispravku :)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 avg 2010, 16:35

ovu sad utakmicu protiv uniree ici dobiti pod svaku cijenu...najbolje bi bilo da ne primimo go,a da dobijemo jer bi se onda gosti morali tamo kod sebe otvoriti sto opet otvara prostor za brzog Vukusica i za genijalca Ibru...nakon dugo vremena opet gustam dok gledam svoje bile.. ;)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 avg 2010, 18:19

A jbga Dubrava iako nemamo osim Vukušića u startnih 11 pravog napadača tu su Ibro, Anas i Tomasov koji su više napadači nego li vezni igrači... A sve ovo dobro ide, obrana je tu negdje, može to i bolje ali ja ocekujem Vejića za prvih 11 u tandemu sa nekim mlađim... To bi bolje bilo nego dva mlada, naravno ako Vejić uhvati očekivanu formu koju zasigurno može uhvatiti... Ja bih u ovome otvaranju sezone izdvojio Brkljaču koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i po meni ne treba ni razmisljati dovoditi starog Vranjesa a prodavati mladog Brkljaču za sitne pare...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 avg 2010, 22:22

Evo, kako čitam, ova Unirea puca po šavovima. Ostavku dao sportski direktor i predsjednik kluba, a danas (ili jučer) i trener Ron Levy. Ali, taj isti trener Levy će voditi Unireu protiv Hajduka u obje tekme, pa mi to nešto ne ide u glavu.
Meni je sve ovo pila naopako da se podcijene Rumunji, da se prikažu kao neki niželigaški klub koji se skroz rascvao pa mu slijedi uvenuće. Iskreno, zaboli me dupe šta će poslije biti s Rumunjima, ali ovo je prilika za Hajduk kakva se ne viđa svaki dan već jednom u 10godina, gledajući hajdukovu nedavnu prošlost..

Ne znam zašto, ali pesimističan sam uoči obje tekme s Rumunjima.

Nadam se da će Ali baba Špaco i 11 hajduka pronaći mirnoću i trezvenost u glavi pred ovu tekmu..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 avg 2010, 22:56

Eeeh Dubrava morati cemo pricekati jos malo pa da vidimo je li pila naopako ili je stvarno tako... I ja se nesto bojim svega ovoga, jer obično smo mi u takvim situacijama pa ocito nisam navikao da se nas prikazuje kao koliko-toliko favorite u Europi :)
Ulaznice su tu :P
19 - ђ - 11

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 avg 2010, 23:01

Barney Stinson je napisao/la: Ulaznice su tu :P
Blago tebi, baš ti zavidim. Uživaj dole, znam da će bit ludnica, ko i uvijek.

p.s. ja zato šparam za karte kad uđemo u skupinu :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 avg 2010, 23:04

dubrava je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la: Ulaznice su tu :P
Blago tebi, baš ti zavidim. Uživaj dole, znam da će bit ludnica, ko i uvijek.
Heh samo **** tek oko 4 i nesto idemo, valjalo bi da je ranije al ne moze...
Zadnji put sam pogodio rez. ovaj put predviđam 2:0 :)
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 avg 2010, 12:28

Ispali dabogda. :)
...Život za Široki...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2010, 12:32

Nakon kratke ozljede i viroze Strinić i Andrić se vraćaju u ekipu :) Ako se nešto nepredvidivo ne dogodi u sljedeća 24 sata, mogu slobodno reći da ćemo izaći u najjačem sastavu.
Što se tiče prodaje karata, skoro sve su planule. Ostao je još samo jedan mali sektor na zapadnoj tribini nepopunjen, ali vjerujem da će i on sutra biti rasprodan. Očekujem između 33 i 35 tisuća duša na Poljudu :)
Jedva čekam da počne, napet sam ko treger...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2010, 12:35

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ispali dabogda. :)
...al poslije skupina :D :D
inače, hvala na podršci :mrgreen: :mrgreen:

Niks1994
Kontakt:

Post Postao/la Niks1994 » 18 avg 2010, 12:42

evo i ja sam nabavio ulaznice,procitao sam negdje da je skoro rasprodan stadion
siroki 4ever

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 avg 2010, 12:57

dubrava je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ispali dabogda. :)
...al poslije skupina :D :D
inače, hvala na podršci :mrgreen: :mrgreen:
:P Ma to ja radi barneya. :D Moram svakako baciti krug eto i u taj Split, pa valjda i prodju. Sad, jos da je kartu nabaviti haha.
...Život za Široki...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 13:34

U prodaji još samo ulaz U: Nema nikakve sumnje, Poljud će sutra gorjeti!

DA ĆE sutra Poljud biti rasprodan, bilo je jasno i već nakon fenomenalne partije Hajduka u uzvratu s bukureštanskim Dinamom u trećem pretkolu Europa lige.

Prvog dana prodaje veliki redovi stvarali su se pred suvenirnicom Hajduka ispod zapadne tribine, i većina ulaznica je pronašla sretne vlasnike.

Za one koji su pomislili da je i posljednji dragocjeni papirić za okršaj s Unirejom (četvrtak, 20:30) nestao, Hajduk je na svojoj službenoj stranici objavio kako je jutros počela prodaja karata za ulaz B na zapadnoj i ulaz U na južnoj tribini (jugoistok) poljudskog stadiona.

U međuvremenu, posljednji kontigent ulaznica za zapad je razgrabljen pa su ostale tek karte za jugoistok.

Ne sumnjamo kako će i ove biti brzo razgrabljene...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 19 avg 2010, 01:43

znaci sutra stadion ima da gori,sta stadion citav split :)
nazalost ne mogu da odem dole iz nekih drugih razloga ali zato ima htv ako nista drugo..
sutra pogledajte kako se pravi atmosfera na stadionu i oko stadiona i u gradu citavom :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 avg 2010, 07:06

slika
slika

Noćas u Splitu ispred hotela u kojemu spavaju Rumunji... 8-)
Fidelis bola znam ja da si ti potajno veliki navijač Hajduka, tako da Dubrava ne trebas se obazirat na njega... :D
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 avg 2010, 08:11

Koji cigani, tipični Balkanci
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 avg 2010, 09:21

Ted Mosby je napisao/la:Koji cigani, tipični Balkanci
Našo mi se navijač Dinama nešto govorit o ciganluku :D eto, vi ste svi uzororni navijači, sve po bontonu radite, ma pravi Bečki dečaci s leptir mašnama :D :D pa šta sad bolan ako smo im malo bibiknuli, ko da smo otkrili toplu vodu. Više će im smetati današnje navijanje nego bibikanje svu noć :D

E, da malo o tekmi. Osvanuo je i taj dan :) Prognoza je idealna za utakmicu i za čitav dan. Tijekom dana oko 31C, a negdje oko 20h, pred sami početak tekme, oko 25C. Nema sparine ni omare.
Mogu samo misliti kakva je atmosfera u gradu trenutno. Čitav grad će disati za Hajduk, i staro i mlado. Poljud će goriti večeras, a nadam se da će Rumunji izgoriti. Još je ostalo oko 500-tinjak karata, ali i to će uskoro odletit, dok si rekao keks. Kao i uvijek, očekujem fanatično navijanje i fantastičnu atmosferu.

Što se tiče sastava, on bi trebao izgledati ovako (nisam još nigdje vidio sastave, pa pretpostavljam);
Na golu Radošević (Subašić ima dva žuta). Ispred njega, četvorka u obrani (s lijeva na desno) Strinić, Buljat, Vejić?!, Maloča. Zadnji vezni bi trebao biti Brkljača (ili Trebotić). U sredini Andrić ( s tim da bi on trebao igrati i malo povučenije) i Tomasov. Zatim Fantazista Ibro, na lijevoj strani napada Anas i u vrhu Vukušić. Otprilike tako nešto, gore dole koji igrač.
Pretpostavljam da će Ali baba Špaco izvesti formaciju 4-3-2-1, tj. 4-4-2.
Sudi talijan Damato. Nadam se da će hajduk imati suđenje kao i protv Dinama, jednom riječju izvrsno.
Utakmica počinje u 20.30h, izravan prijenos na HRT1. Onaj tko ne može gledati hrt1, evo link di ima par kanala na netu za pratit: http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football (samo onda odite na satnicu gdje je hajduk)

uh, ne znam šta još napisati...

Sretno Hajdučee!!!!

Ja te volim, ja te volim, ja te volimmm Hajdučeeee

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.