Ko da sam ja pisao ovoBarney Stinson je napisao/la:A sve ove informacije sto citamo su predobre za Hajduk... Te nemaju para, te im odlazi 5 igrača najbolji, te odlazi trener i predsjednik... Ali nista ja u to nevjerujem dok ne polete prema Splitu pa se vidi tko je u avionu... Da su u qrcu jesu e sad mozda je to i gore za nas... Mozda im je Europa jedina sansa da se izvuku koliko-toliko... Po meni sanse 50:50 pa cemo vidjeti... Ako ne primimo gol u Splitu bili bi jako blizu prolaza po meni...
Što se tiče našeg ždrijeba, ja sam nekako preferirao PSG, a nisam htio Unireu, ne znam što.
Ova sad naša tekma sa Unireom je od presudnog značaja. Tko zna kad ćemo imati ponovno priliku biti ovako blizu skupina, gledajući dosadašnju bližu povijest. Treba dati sve od sebe, ići maksimalno borbeno i žustro, pa i po cijenu poraza od Zadra u nedjejlu. Jednostavno, u prvenstvu se sve da stići, u Europi jednom kiksaš i gotovo.
Inače, ne bih puno dizao Hajduk sad u nebesa. Razlog je jedan jedini: obrana mi i dalje ne ulijeva povjerenje. Jučer protiv Intera smo imali sreće. Dvi minute prije Sharbinijevog gola, sam ko duh ispred Subašića se našao Interov napadač i samo zbog njegove nesposobnosti nije bilo 1:0 za njih. Isto je bilo i protiv Šibenika kad su Funcuti mogli izjednačit.. Imamo u zadnje dvi tri tekme puno puno sreće. Ali, i to je dobro, da nas fortuna prati
A što se tiče Dinama B., po meni je to jedna od najbojlih hajdukovih tekmi od 27.11.2003. i utakmice protiv Rome. Treba nam puno više takvih utakmica a ne jedna u 5godina.
Ibro zato asistira i daje golove iz penala. Misim da je trenutno najbolji asistent u ligi, iako je tek počelo prvenstvo. Nije dao ni protiv Istre (6golova), Dinama (4gola) ni Intera (5). U neku ruku je to i dobro, jer ne ovisimo više o samo jednom igraču. Razvijaju se i drugi. A Ibro i dalje igra dobroNeutral je napisao/la:Cudno,nas Ibricic nije zabio gol.