FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 maj 2017, 17:28

BordoBolesnik je napisao/la:S kim i gdje kadeti igraju zadnju tekmu? Vidim ako dobiju uzimaju titulu :salut:
s olimpikovim :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BelminM23
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 29 maj 2017, 17:32

MortemHz je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la: Pa Sarajevo 5 Zrinjski 5, jedino Željezničar ima 7.
Racuna se i kup tako da pogan ima 12, mi 10 a Zrinjski 6.
Nama je kup nebitan.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 maj 2017, 17:32

Koliko je Ahmetovic postigao golova u ligi 6? Ako je ikako.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2017, 17:35

pasica je napisao/la:Koliko je Ahmetovic postigao golova u ligi 6? Ako je ikako.
Ja mislim 1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 maj 2017, 17:41

Dal Varešanović potpisao ugovor sa Liverpoolom

Dal Varešanović godinama važi za jednog najtalentovanijih mladih igrača naše zemlje

Dokaz za to je interesovanje engleskog velikana Liverpoola koji je prve kontakte sa Varešanovićem uspostavio 2014. godine. Sin bivšeg reprezentativca BiH Mirze Varešanovića, koji je ponikao u omladinskim kategorijama FK Sarajevo danas je potpisao ugovor sa ovim engleskim klubom na tri godine. Dal je posljednjih nekoliko godina proveo u akademiji Liverpoola, a danas je u vidu novog ugovora stigla i nagrada za njegov uloženi trud i ogroman talenat koji posjeduje.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 29 maj 2017, 17:52

Lik je napisao/la:Neka ba Čale, al da mu se dovedu igrači koji znaju lopte, a ne hadalji.
Sretno Čala zaslužio si. :opaopa: :opaopa:
Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.
Zadnja izmjena: Chlan, dana/u 29 maj 2017, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 maj 2017, 17:54

Hvala Bogu pa je Mehmed ostao trener. :) Svoj na svom! :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 maj 2017, 17:57

Chlan je napisao/la:
Lik je napisao/la:Neka ba Čale, al da mu se dovedu igrači koji znaju lopte, a ne hadalji.
Sretno Čala zaslužio si. :opaopa: :opaopa:
Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.
Ne mora značiti da su mu oni dali samo godinu, možda su mu nudili dvije, on insistiro na jednu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 maj 2017, 17:58

Monotono nesto, de malo imena potencijalnih pojacanja, nek gori hala :D :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 29 maj 2017, 17:59

nece nikakvih losih stvari biti navijaci su prihvatili ovaj ss i igrace tako da vjerujem ako bog da da ce nas razveseliti i nadograditi ekiou za evropu i duplu krunu ako bog da..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2017, 18:01

Lakoste je napisao/la:Ko je bolji trener od Cale u ligi?
Husref.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 maj 2017, 18:05

Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera :tokralju:
Pa kaze nadji ovdje nekog da valja :hmmmmm:

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 29 maj 2017, 18:07

Lik je napisao/la:
Chlan je napisao/la:Slažem se, neka Čale, ali ugovor na godinu dana govori da nemamo dugoročnu strategiju. Ja ne znam zar je toliko teško napraviti dugogodišnji plan i program, onda dati Čali ugovor na minimum 3 godine i krenuti u projekata. Ovako ništa ne dobivamo, sem nekog trenutnog mira u kući do prvog poraza, a onda ide poznati scenario.
Ne mora značiti da su mu oni dali samo godinu, možda su mu nudili dvije, on insistiro na jednu.
Moguće, ali jakim ugovorom u slučaju otkaza mislim da bi Čala pristao. Mada hvala Bogu da smo bar to brzo riješili, idemo dalje...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 maj 2017, 18:09

BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera :tokralju:
Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 maj 2017, 18:10

skoroalen je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera :tokralju:
Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
Bravo! :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 maj 2017, 18:10

skoroalen je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ko je bolji trener od Cale u ligi?
Husref.
I samo on, a ocigledno nema namjere da se vraca u šeher, tako da je ostanak Cale bio jedini logican izbor.

Iako ne bih imao nista protiv ni da smo mu se zahvalili, nisam nezadovoljan ni ostankom. Moze Cala uzeti ovu ligu, uz malo kvalitetniji roster i bolje odradjene pripreme.

Sretno Cala, imas moju podrsku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

High

Post Postao/la High » 29 maj 2017, 18:10

Samo ostavi Saida, Mehmede! Pojedinim su usta još otvorena, spremna za felacio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 29 maj 2017, 18:11

belosevic28 je napisao/la:Monotono nesto, de malo imena potencijalnih pojacanja, nek gori hala :D :D

ti bi to trebao znati :D a ne mi :urnebes:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 maj 2017, 18:15

Opet iste stvari se ponavljaju, vec jel ovo trecu godinu za redom.

otićiće Čala nakon 5-6 utakmica, i opet jovo nanovo

uf da nije Ramazan kako bi sad opsovo

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 maj 2017, 18:17

skoroalen je napisao/la:
Eeeeee o tome se radi druze! Mi bi svi da se pitamo i odlucujemo, previse strucnjaka. Tako se ne samo treneri nego i igraci tjeraju iz ovog kluba, najvise bih volio kada bi se to napokon promjenilo i da ako vec vidimo nekog novog Rustema pustimo njega na miru i krivimo onog ko ga je doveo ako nam vec ne valja. Medjutim to ne treba nikako raditi za vrijeme utakmice, imas polusezonu i kraje sezone i tu pravis rez.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, mercurial i 46 gostiju.