FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo ostavi Saida, Mehmede! Pojedinim su usta još otvorena, spremna za felacio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HordasIstok
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Monotono nesto, de malo imena potencijalnih pojacanja, nek gori hala![]()
ti bi to trebao znati
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Opet iste stvari se ponavljaju, vec jel ovo trecu godinu za redom.
otićiće Čala nakon 5-6 utakmica, i opet jovo nanovo
uf da nije Ramazan kako bi sad opsovo
otićiće Čala nakon 5-6 utakmica, i opet jovo nanovo
uf da nije Ramazan kako bi sad opsovo
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Eeeeee o tome se radi druze! Mi bi svi da se pitamo i odlucujemo, previse strucnjaka. Tako se ne samo treneri nego i igraci tjeraju iz ovog kluba, najvise bih volio kada bi se to napokon promjenilo i da ako vec vidimo nekog novog Rustema pustimo njega na miru i krivimo onog ko ga je doveo ako nam vec ne valja. Medjutim to ne treba nikako raditi za vrijeme utakmice, imas polusezonu i kraje sezone i tu pravis rez.skoroalen je napisao/la:Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera![]()
Pa kaze nadji ovdje nekog da valja
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Čala, 11.01.2017.
Puna podrška! Uprava nek ispuni čovjekove zahtjeve pa ćemo onda njemu sudit. Ovako, što se mene tiče krivac za neuspjeh u ovoj kao i u prošloj sezoni je uprava.
Što se tiče pojačanja, moram naglasiti da je stručni štab tražio pojačanja, u svakoj liniji po jednog igrača, ali do ovog momenta klub nije u mogućnosti da nam odgovori tim zahtjevima, a što ne znači da neće u dogledno vrijeme
Puna podrška! Uprava nek ispuni čovjekove zahtjeve pa ćemo onda njemu sudit. Ovako, što se mene tiče krivac za neuspjeh u ovoj kao i u prošloj sezoni je uprava.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma razumijem ja šta hoćeš da kažešBordoBolesnik je napisao/la:Eeeeee o tome se radi druze! Mi bi svi da se pitamo i odlucujemo, previse strucnjaka. Tako se ne samo treneri nego i igraci tjeraju iz ovog kluba, najvise bih volio kada bi se to napokon promjenilo i da ako vec vidimo nekog novog Rustema pustimo njega na miru i krivimo onog ko ga je doveo ako nam vec ne valja. Medjutim to ne treba nikako raditi za vrijeme utakmice, imas polusezonu i kraje sezone i tu pravis rez.skoroalen je napisao/la:Da navijači svojim dobacivanjem s tribina mogu dat neki doprinos, Benko bi bio tu, skaut, Kantardžić i lažni Pape bivši, Rustem i Said odavno bivši...BordoBolesnik je napisao/la:Mi pricamo o trenerima a dali smo svoj doprinos da se Kodro otjera![]()
Pa kaze nadji ovdje nekog da valja
Kodru su pokopali talovi u klubu, i to je jedina istina. S tribina se psovalo svima i psovat će se, ove sezone sam i za Čalu čuo par odvratnih stvari s istoka, a da ne zaboravimo i Husrefa i koliko mu se psovalo nakon Kukesija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nebi nama Bog ugodio ....
PUNA PODRSKA CALI, ZIJI I REPUHU ljudima koji su sigurno bolesnici ko i mi za Sarajevom.
Samo nek nam se ne desi novi Jesic ...Hurtic.... sa ovim ljudima moze samo biti bolje iz sezone u sezonu ...
Ja prezadovoljan ... samo da ih klub ispostuje sa pojacanjima i da stisnu damu i otjeraju sto je za otjerat ove uhljebe i bit ce ovo ok sve
PUNA PODRSKA CALI, ZIJI I REPUHU ljudima koji su sigurno bolesnici ko i mi za Sarajevom.
Samo nek nam se ne desi novi Jesic ...Hurtic.... sa ovim ljudima moze samo biti bolje iz sezone u sezonu ...
Ja prezadovoljan ... samo da ih klub ispostuje sa pojacanjima i da stisnu damu i otjeraju sto je za otjerat ove uhljebe i bit ce ovo ok sve
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:Nebi nama Bog ugodio ....
Ja prezadovaljan ... samo da ih klub ispostuje sa pojacanjima i da stisnu damu i otjeraju sto je za otjerat ove uhljebe i bit ce ovo ok sve
Davno nekad u januaru ja govorio da šta god se desi nije čalina krivica jer je čovjek tražio pojačanja a nije ih dobio. U par intervjua je vidno razočaran i nama to rekao.
Neka uprava ispoštuje sš, i tek onda sudite njima. Ovako, za sve neuspjehe i nezadovoljstva obratite se miloj upravi.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 29 maj 2017, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sto znam podijelim odmaHordasIstok je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Monotono nesto, de malo imena potencijalnih pojacanja, nek gori hala![]()
ti bi to trebao znatia ne mi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako već ne mogu/ne znaju dovesti nekog poznatog (stranog) stručnjaka, bolje onda i Čala da nastavi, ako ništa zaslužio je preuzimanjem ekipe kada bi to vrlo rijetki pojedinci uradili a uz to je uspio sa totalnim amaterima izgurati do finala kupa i ostati u borbi za titulu bukvalno do zadnjeg kola! Vjerujem da ni Čala ne bi ostao da mu iz uprave nisu obećali pojačanja preko ljeta?! 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eh sad, ostaje da vidimo.BordoArmy88 je napisao/la:Vjerujem da ni Čala ne bi ostao da mu iz uprave nisu obećali pojačanja preko ljeta?!
Za prošlu sezonu, i 'nemanje novca' ove sezone kriva je ona prijašnja garnitura ljudi u upravi. Ovi su spasili stvar koliko se moglo da spasi. Sad će bit zanimljivo vidjeti njihove sposobnosti na djelu.
da je pameti pa ih sve u klub dovesti...ovom Husrefu samo pare dati i da on dovede igrače, pa jbt evo 2ga godina njegov tim slobode se još čerupa...mada duboko vjerujem da bi puco u ihtijarevića da mu ovaj kaže nešto kao ne može ovo-ono....da su babi muda....skoroalen je napisao/la:Husref.Lakoste je napisao/la:Ko je bolji trener od Cale u ligi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moje zelje Vukotic i Koljic iz Krupe, Ordagic i Subic iz Slobode. 4 jako mlada igraca .
Dovedes mlade, a iskusne igrace, a ne predpenzionere.
I sad bez zayebancije. Pokusao bih sve da Lendrica capimo neznalicama. Koljic i Lendric i harali bi.
Ponuditi mu vecu platu nego sto je imao, a siguran sam da bi iz inata zaigrao za nas.
I sad bez zayebancije. Pokusao bih sve da Lendrica capimo neznalicama. Koljic i Lendric i harali bi.
Ponuditi mu vecu platu nego sto je imao, a siguran sam da bi iz inata zaigrao za nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
šta misliš da li bi mu psovali da fuli 2 zicera....emir79 je napisao/la:Moje zelje Vukotic i Koljic iz Krupe, Ordagic i Subic iz Slobode. 4 jako mlada igraca .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbg. on je drzao kone u zivotu. Nisam ga previse gledao posto me oni anam tamo ne interesuju 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
još 2 godinejoker90 je napisao/la:Kakav je Beširević iz Radnika sa ugovorom?
Kad je Hebibovic prezivio i Lendric ceDenchiNL je napisao/la:šta misliš da li bi mu psovali da fuli 2 zicera....emir79 je napisao/la:Moje zelje Vukotic i Koljic iz Krupe, Ordagic i Subic iz Slobode. 4 jako mlada igraca .
Ponuditi mu vecu platu nego sto je imao, a siguran sam da bi iz inata zaigrao za nas.jesi ti gledao njega ikako?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Pišaj ga!DenchiNL je napisao/la:još 2 godinejoker90 je napisao/la:Kakav je Beširević iz Radnika sa ugovorom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nakon desetog kola, kad smjene Calu, kad dodjemo ovdje i kazemo kako smo to jos u maju predvidjeli, da li cemo biti pljuvaci jer smo dosli da se citiramo i napomenemo da smo sve to znali jos davno?
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 17 gostiju.