Ti fakat insajder.nusko je napisao/la:Ja sam licno cuo Husaru menadzera kad je rekao da je Ibrakovic menadzer Duljevicu, a i jos nekim igracima iz Premijer lige, da li je jos nekom u Sarajevu nije pricao.jurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.
Ne znam koji vam je cilj s plansiranjem dezinformacija takve vrste.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
Pratim ja dugo forum, nije da nisi imao i ti prognoza za objesit se, znam da ti je krivo al idol mi je :*High je napisao/la: Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?
Sačekaj malo kume vidim da si eksplozivan. Prvo nam reci čiji si da znamo sa čijim simpatizerom imamo dijalognusko je napisao/la:Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
SRETAN BROJ - 1725
Pa citao si postove, navijam za Sarajevo. Forum sam citao malo jer nemam puno vremena pa se sprdao vecinom.pitic je napisao/la:Sačekaj malo kume vidim da si eksplozivan. Prvo nam reci čiji si da znamo sa čijim simpatizerom imamo dijalognusko je napisao/la:Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj hvala na infoQwerty90 je napisao/la:Aha jeste, a večeras ga kroz Ferhadiju voda Bilalagić ko slijepca hahah Mislim nemam ja ništa od tog, živi bili pa vidjelimiky_hz je napisao/la:Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije mi krivo, samo te žalim. Valja ti piti njegov urin i štipati ga za dojčine kad vidiš dokle će.nusko je napisao/la:Pratim ja dugo forum, nije da nisi imao i ti prognoza za objesit se, znam da ti je krivo al idol mi je :*High je napisao/la: Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidi buraz, meni je zao Vedrana i boli me to jer vjerovatno na to ciljas i sedam dana prije toga je bila tekma sa Celikom 3:0 uzmemo, borba za prvo mjesto, do cetvrtka bile uplate za siroki, 26 KM put, nisam isao iako sam planirao da idem i desilo mi se nesto ne vazno. U tom trenutku kad sam napisao za siroki nisam sigurno iz ljubavi prema njima, mozda me malo vukao i taj koeficijent drzavni i napredak naseg fudbala opcenito, ne mozemo mi sami ga unaprijediti jer moraju svi dati nesto da to bude bolje. Mislim da je suludo pricati o tome svemu jer namazani ste vi sarajlice izvrcete vecinu stvari...Derdiyok je napisao/la:@nusko jesi ti katolik ?
S kantona rodom, radim u Sa.pitic je napisao/la:Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si
-
nukleusmember
- Kontakt:
najavi nusko insajdersku sezonu na najbolji mogući način
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolazi nam Kuzmanovićnukleusmember je napisao/la:najavi nusko insajdersku sezonu na najbolji mogući način![]()
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hilmo svira po halvi...joker90 je napisao/la:Trola @nusko dok @hilmo spava..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Još jedan koji spada u skupinu Tuzlanskih pitara puput webly92, Tuzlak1987. Nemam više šta pitat za sad.nusko je napisao/la:S kantona rodom, radim u Sa.pitic je napisao/la:Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si
SRETAN BROJ - 1725
Ne zajebajem, mislim pred nama je tu, a i ne vidim nista lose da sam nekom napisao.
Definitivno bi bio super potez dovesti Kuzmanovica, mlad, perspektivan, a sto neko rece, ima velik broj meceva u svojim nogama sa samo 21 godinom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jel to Bilalagic sto nam dovede Cetkovica i Balica? Nemoj da vise dovodi zivota vam.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Orangina85
- Kontakt:
A nije ih sam doveo, kao da je pod prisilom natjerao dinu i hurtu da ih potpisu.pasica je napisao/la:Jel to Bilalagic sto nam dovede Cetkovica i Balica? Nemoj da vise dovodi zivota vam.