Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?nusko je napisao/la:Imam mentalni sklop poremecen, navijam za sve nase klubove u evropipitic je napisao/la:nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Navika mi prvo da pročešljam ove sa malo postova.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pitic je napisao/la:nusko je napisao/la:bravo sirokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Navika mi prvo da pročešljam ove sa malo postova.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Daj vratite se u normalu !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ti fakat insajder.nusko je napisao/la:Ja sam licno cuo Husaru menadzera kad je rekao da je Ibrakovic menadzer Duljevicu, a i jos nekim igracima iz Premijer lige, da li je jos nekom u Sarajevu nije pricao.jurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.
Ne znam koji vam je cilj s plansiranjem dezinformacija takve vrste.
SRETAN BROJ - 1725
Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
Pratim ja dugo forum, nije da nisi imao i ti prognoza za objesit se, znam da ti je krivo al idol mi je :*High je napisao/la: Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?
Sačekaj malo kume vidim da si eksplozivan. Prvo nam reci čiji si da znamo sa čijim simpatizerom imamo dijalognusko je napisao/la:Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
SRETAN BROJ - 1725
Pa citao si postove, navijam za Sarajevo. Forum sam citao malo jer nemam puno vremena pa se sprdao vecinom.pitic je napisao/la:Sačekaj malo kume vidim da si eksplozivan. Prvo nam reci čiji si da znamo sa čijim simpatizerom imamo dijalognusko je napisao/la:Laze smetljar, posle poceo da prica protiv Ibraka jer nije htio njegove igrace u Austriju da uzme. Non stop bude u piceriji gdje se hranim pa popricamo cesto, luckast...
Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj hvala na infoQwerty90 je napisao/la:Aha jeste, a večeras ga kroz Ferhadiju voda Bilalagić ko slijepca hahah Mislim nemam ja ništa od tog, živi bili pa vidjelimiky_hz je napisao/la:Onda laze,otvorim profil malog pise zastupa ga AK agencija,javim se njemu reko jesil mu ti zastupnik kaze jesam moj je igracQwerty90 je napisao/la:Pustite Husaru i njegove ublehe, Kuzmanoviću je menadžer Bilalagić, bila je opcija neka za HNL, al' ništa od tog, dolazi vama.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije mi krivo, samo te žalim. Valja ti piti njegov urin i štipati ga za dojčine kad vidiš dokle će.nusko je napisao/la:Pratim ja dugo forum, nije da nisi imao i ti prognoza za objesit se, znam da ti je krivo al idol mi je :*High je napisao/la: Sprema li se eksplozija Saida Husejinovića?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidi buraz, meni je zao Vedrana i boli me to jer vjerovatno na to ciljas i sedam dana prije toga je bila tekma sa Celikom 3:0 uzmemo, borba za prvo mjesto, do cetvrtka bile uplate za siroki, 26 KM put, nisam isao iako sam planirao da idem i desilo mi se nesto ne vazno. U tom trenutku kad sam napisao za siroki nisam sigurno iz ljubavi prema njima, mozda me malo vukao i taj koeficijent drzavni i napredak naseg fudbala opcenito, ne mozemo mi sami ga unaprijediti jer moraju svi dati nesto da to bude bolje. Mislim da je suludo pricati o tome svemu jer namazani ste vi sarajlice izvrcete vecinu stvari...Derdiyok je napisao/la:@nusko jesi ti katolik ?
S kantona rodom, radim u Sa.pitic je napisao/la:Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si
-
nukleusmember
- Kontakt:
najavi nusko insajdersku sezonu na najbolji mogući način
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolazi nam Kuzmanovićnukleusmember je napisao/la:najavi nusko insajdersku sezonu na najbolji mogući način![]()
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hilmo svira po halvi...joker90 je napisao/la:Trola @nusko dok @hilmo spava..
Još jedan koji spada u skupinu Tuzlanskih pitara puput webly92, Tuzlak1987. Nemam više šta pitat za sad.nusko je napisao/la:S kantona rodom, radim u Sa.pitic je napisao/la:Aha. Znači znaš Husaru jedete u istoj piceriji i pričate zajedno u piceriji. Znači iz Tuzle si
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jet2Holiday i 22 gosta.