FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 maj 2017, 22:53

SiouxLukavac je napisao/la:Imam neki osjećaj da bi i sutra mogao neko doći :D
I da, sve pohvale za potez sa Kovom
Mehmedagic. :think:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 maj 2017, 22:53

Evolution87 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/petar-sku ... eler/58295
Ako ovi nasi ne nadju nekog ekstra napadaca nek onda makar ovog dovedu...
Makar ovog? Pa ovaj kosta kao citav kadar FK Sarajeva
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 maj 2017, 23:04

ElCartel11 je napisao/la:
Zagor je napisao/la: Mi najviše što smo uspjeli od tih igrača je večera Dine sa Misketom, bio lik na pragu potpisa sa Sarajevom.. jbg...
Ma znam, ali najvise mislim da te igrace koci ova nasa liga, zamisli igras cijelu karijeru na najvisem fudbalskom nivou pred punim stadionima i onda da dodjes na ove bare pred milju ljudi.
Ima i toga sigurno. Al opet smo mi ipak na kraju doveli jednog igrača koji je , barem po kvalitetu, približan toj skupini koje je neralno dovesti. Pogađaš, Benko. Znači ipak kad imaš para može se i dovesti neki sličan igrač u našu ligu. Mislim da je trentuno problem što nemamo dovoljno da bi mogli dovoditi slična pojačanja. Eto i taj Vukčević nas odbi zbog tog razloga, ako je naravno to istina što je pisalo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 maj 2017, 23:18

Zagor je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Zagor je napisao/la: Mi najviše što smo uspjeli od tih igrača je večera Dine sa Misketom, bio lik na pragu potpisa sa Sarajevom.. jbg...
Ma znam, ali najvise mislim da te igrace koci ova nasa liga, zamisli igras cijelu karijeru na najvisem fudbalskom nivou pred punim stadionima i onda da dodjes na ove bare pred milju ljudi.
Ima i toga sigurno. Al opet smo mi ipak na kraju doveli jednog igrača koji je , barem po kvalitetu, približan toj skupini koje je neralno dovesti. Pogađaš, Benko. Znači ipak kad imaš para može se i dovesti neki sličan igrač u našu ligu. Mislim da je trentuno problem što nemamo dovoljno da bi mogli dovoditi slična pojačanja. Eto i taj Vukčević nas odbi zbog tog razloga, ako je naravno to istina što je pisalo.
Benko nije ni blizu te skupine. Najvece ime koje je doslo u ovu ligu je Jajalo, on je blizu te skupine, ali njega si doveo na posudbu, zahvaljujuci tome sto nam prleazni rok traje do pola februara, pa nije imao neki izbor, a nakon tih nekoliko mjeseci nije bilo sanse da ga nagovoris da ostane. A i Leona si doveo zahvaljujuci tome sto si bio spreman cekati pola godine da zaigra, bas bi ga doveli da je imao ciste papire, lagano bi on nasao neki klub u Hrvatskoj ili Sloveniji.

Nasa liga nije cijenjena, ovdje nece kvalitetan igrac tako lahko doci, zadnja smo opcija iz milion razloga, zato prestati sanjati o nekim imenima, jer oni nece ni razmisliti o tome da dođu ovdje, osim ako nemaju nijednu drugu opciju, okrenuti se domacim igracima, i pokupiti sve sto vrijedi u ligi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 maj 2017, 23:25

Rezultatski nisam sekunde zadovoljan ovom sezonom,al sa nekim potezima uprave jesam npr Mico je realno mlad igrac a vec odavno vazi za jednog od najboljih igraca lige,barem nisu obecavali grupe i kule i gradove. Posto u ovoj ligi nece doc ni jedan ozbiljan igrac nas jedini cilj treba biti akademija i odlican rad sa mladim igracima,a ako naleti neko zvucno ime i da je stranac dovesti ga samo tako mozemo nestp napraviti

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 maj 2017, 23:33

I ja sam nekako optimističan u vezi ove uprave. Sve se radi polahko, bez nekih mahalskih izjava i preuveličavanja. Sluša se glas publike, ne mislim na skandiranja na stadionu nego na stvari poput 5% i borbe za veći procenat na Grbavici. Imam neki predosjećaj da bismo s ovim ljudima u klubu (od uprave do SŠ-a) mogli napravit lijep korak naprijed, barem postavit neku filozofiju kluba koju do sad nismo imali.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 30 maj 2017, 23:35

zlo87 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Jel ovo nestala famozna Balkan stranica sa FB?
Jess
promijenili su samo naziv...i dalje su tu FK Sarajevo - Balkan bez ovog fans...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 30 maj 2017, 23:37

Leon Benko je dosao jer si imao 15 milja eur da ga placas mjesecno. Tacnije nismo ga mi ni placali nego Tan preko cardiffa. Cim je to isteklo nije vise bilo sanse da ostane. Isto kao sto nije bilo sanse da dogovorimo ostanak Jajala jer ga ne mozemo placati.
To je primjer za bilo koje priblizno ime, princip je jasan, koliko para toliko muzike.

Neke velike plate u Klubu su pocele dolaskom Jesica koji je to izvukao jer je obecao Kenu da ce uvoditi omladince. Odatle i ona kup tekma sa juniorima a on doveo brazilce i kramara i Boga pitaj koliko je od njih sebi uzimao. Ali opet te plate nisu ni blizu nekim ciframa kojim bi se zadovoljio igrac slican Jajalu.
Kad na to sve dodamo reputaciju lige i infrastrukturu tesko da cemo moci neki iskorak napraviti i opet dovesti nekoga tipa Benke i Jajala.
skoroalen je napisao/la:I ja sam nekako optimističan u vezi ove uprave. Sve se radi polahko, bez nekih mahalskih izjava i preuveličavanja. Sluša se glas publike, ne mislim na skandiranja na stadionu nego na stvari poput 5% i borbe za veći procenat na Grbavici. Imam neki predosjećaj da bismo s ovim ljudima u klubu (od uprave do SŠ-a) mogli napravit lijep korak naprijed, barem postavit neku filozofiju kluba koju do sad nismo imali.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ja imam dobar osjecaj sto se tice ovog prelaznog roka. Ovo sa Kuzmanovicem je vjerujem dobar potez i nadam se ubrzo nekom veznjaku da uparimo sa Saricem da ustabilimo vezu. Steta sto nemamo para za obestecenja jer sam siguran da bi se investicija sa Redzicem isplatila.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 23:38

Ma **** stranicu, nebitno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 maj 2017, 23:53

Ovom objavom se opraštom od svih pratilaca i simpatizera naše stranice. Hvala Vam na podršci kroz ovih već sad par godina našeg postojanja, uz nekoliko prekida koje smo pravili. Desilo nam se nekoliko gafova i za to se izvinjavamo, jednostavno smo htjeli da budemo prvi koji će vas obavještavati kada je u pitanju sam transfer rok, u početku je išlo sjajno, ali kasnije nam je 'zakazao' pravi izvor informacija. Također, i pored toga vrijeme je za 'trajni' prekid i gašenje. Još jednom, hvala svima na podršci i potpori. Naprijed FK Sarajevo!

:| :cry: :cry:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 30 maj 2017, 23:54

Jesam li ja jedini koji nikad nije pratio ove divlje stranice?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 maj 2017, 23:54

Pantelija je napisao/la:Ovom objavom se opraštom od svih pratilaca i simpatizera naše stranice. Hvala Vam na podršci kroz ovih već sad par godina našeg postojanja, uz nekoliko prekida koje smo pravili. Desilo nam se nekoliko gafova i za to se izvinjavamo, jednostavno smo htjeli da budemo prvi koji će vas obavještavati kada je u pitanju sam transfer rok, u početku je išlo sjajno, ali kasnije nam je 'zakazao' pravi izvor informacija. Također, i pored toga vrijeme je za 'trajni' prekid i gašenje. Još jednom, hvala svima na podršci i potpori. Naprijed FK Sarajevo!

:| :cry: :cry:
Pljuvaci na visini zadatka. :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 maj 2017, 23:55

ma kakvi ppljuvaci, valentin provalio ko siri info iz kluba i hebo mu majku kroz majku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 maj 2017, 23:57

Momcima garant Klub 'naredio' da zatvore stranicu, jer stete ugledu i sl. Posto se lako prica prosiri dalje, iako nije istina.
@high samo oficijelna i ss.ba :kafa: + forum :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 maj 2017, 23:57

High je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nikad nije pratio ove divlje stranice?
Nisi, ako misliš na one fb sranja što su raja ovdje citirala i klela se u njih :rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

High

Post Postao/la High » 30 maj 2017, 23:58

Ma sijaset je takvih stranica, koje nikad nisam volio. Samo ofišl i gotovo! Uostalom, nemaju te divlje stranice toliko sreće i časti da budu u društvu stranica koje pratim:

- Sasha Kovacevic;
- FK Sarajevo;
- Bošnjački institut - Fondacija Adila Zulfikarpašića;
- Elvedin Pezić.

:kafa:
Zadnja izmjena: High, dana/u 31 maj 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 maj 2017, 00:00

Pantelija je napisao/la:ma kakvi ppljuvaci, valentin provalio ko siri info iz kluba i hebo mu majku kroz majku
Ja sam mislio da je onaj KeenCho, sto je lagao za trening.. znam da su ga najurili odavde prvo. :lol:
FB slabo ulazim skroz, mozes mi pricati sta hoces da se desava tamo. :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 maj 2017, 00:11

High je napisao/la:Ma sijaset je takvih stranica, koje nikad nisam volio. Samo ofišl i gotovo! Uostalom, nemaju te divlje stranice toliko sreće i časti da budu u društvu stranica koje pratim:

- Sasha Kovacevic;
- FK Sarajevo;
- Bošnjački institut - Fondacija Adila Zulfikarpašića;
- Elvedin Pezić.

:kafa:
A instagram profil Saida Husejnovića, baš si me razočarao?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 00:22

High je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nikad nije pratio ove divlje stranice?
Ma nisam ni ja, em sto nisam nikad na fejsu em sto ne vjerujem nikome :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2017, 00:27

ajmo eksperti, dodajte nas grb i reklame :kafa:
slikaslikaslika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Burberry46, bvsic, mosarajvosa83 i 48 gostiju.