Mehmedagic.SiouxLukavac je napisao/la:Imam neki osjećaj da bi i sutra mogao neko doći
I da, sve pohvale za potez sa Kovom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mehmedagic.SiouxLukavac je napisao/la:Imam neki osjećaj da bi i sutra mogao neko doći
I da, sve pohvale za potez sa Kovom
Makar ovog? Pa ovaj kosta kao citav kadar FK SarajevaEvolution87 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/petar-sku ... eler/58295
Ako ovi nasi ne nadju nekog ekstra napadaca nek onda makar ovog dovedu...
Ima i toga sigurno. Al opet smo mi ipak na kraju doveli jednog igrača koji je , barem po kvalitetu, približan toj skupini koje je neralno dovesti. Pogađaš, Benko. Znači ipak kad imaš para može se i dovesti neki sličan igrač u našu ligu. Mislim da je trentuno problem što nemamo dovoljno da bi mogli dovoditi slična pojačanja. Eto i taj Vukčević nas odbi zbog tog razloga, ako je naravno to istina što je pisalo.ElCartel11 je napisao/la:Ma znam, ali najvise mislim da te igrace koci ova nasa liga, zamisli igras cijelu karijeru na najvisem fudbalskom nivou pred punim stadionima i onda da dodjes na ove bare pred milju ljudi.Zagor je napisao/la: Mi najviše što smo uspjeli od tih igrača je večera Dine sa Misketom, bio lik na pragu potpisa sa Sarajevom.. jbg...
Benko nije ni blizu te skupine. Najvece ime koje je doslo u ovu ligu je Jajalo, on je blizu te skupine, ali njega si doveo na posudbu, zahvaljujuci tome sto nam prleazni rok traje do pola februara, pa nije imao neki izbor, a nakon tih nekoliko mjeseci nije bilo sanse da ga nagovoris da ostane. A i Leona si doveo zahvaljujuci tome sto si bio spreman cekati pola godine da zaigra, bas bi ga doveli da je imao ciste papire, lagano bi on nasao neki klub u Hrvatskoj ili Sloveniji.Zagor je napisao/la:Ima i toga sigurno. Al opet smo mi ipak na kraju doveli jednog igrača koji je , barem po kvalitetu, približan toj skupini koje je neralno dovesti. Pogađaš, Benko. Znači ipak kad imaš para može se i dovesti neki sličan igrač u našu ligu. Mislim da je trentuno problem što nemamo dovoljno da bi mogli dovoditi slična pojačanja. Eto i taj Vukčević nas odbi zbog tog razloga, ako je naravno to istina što je pisalo.ElCartel11 je napisao/la:Ma znam, ali najvise mislim da te igrace koci ova nasa liga, zamisli igras cijelu karijeru na najvisem fudbalskom nivou pred punim stadionima i onda da dodjes na ove bare pred milju ljudi.Zagor je napisao/la: Mi najviše što smo uspjeli od tih igrača je večera Dine sa Misketom, bio lik na pragu potpisa sa Sarajevom.. jbg...
promijenili su samo naziv...i dalje su tu FK Sarajevo - Balkan bez ovog fans...zlo87 je napisao/la:Jessmiky_hz je napisao/la:Jel ovo nestala famozna Balkan stranica sa FB?
Ja imam dobar osjecaj sto se tice ovog prelaznog roka. Ovo sa Kuzmanovicem je vjerujem dobar potez i nadam se ubrzo nekom veznjaku da uparimo sa Saricem da ustabilimo vezu. Steta sto nemamo para za obestecenja jer sam siguran da bi se investicija sa Redzicem isplatila.skoroalen je napisao/la:I ja sam nekako optimističan u vezi ove uprave. Sve se radi polahko, bez nekih mahalskih izjava i preuveličavanja. Sluša se glas publike, ne mislim na skandiranja na stadionu nego na stvari poput 5% i borbe za veći procenat na Grbavici. Imam neki predosjećaj da bismo s ovim ljudima u klubu (od uprave do SŠ-a) mogli napravit lijep korak naprijed, barem postavit neku filozofiju kluba koju do sad nismo imali.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Pljuvaci na visini zadatka.Pantelija je napisao/la:Ovom objavom se opraštom od svih pratilaca i simpatizera naše stranice. Hvala Vam na podršci kroz ovih već sad par godina našeg postojanja, uz nekoliko prekida koje smo pravili. Desilo nam se nekoliko gafova i za to se izvinjavamo, jednostavno smo htjeli da budemo prvi koji će vas obavještavati kada je u pitanju sam transfer rok, u početku je išlo sjajno, ali kasnije nam je 'zakazao' pravi izvor informacija. Također, i pored toga vrijeme je za 'trajni' prekid i gašenje. Još jednom, hvala svima na podršci i potpori. Naprijed FK Sarajevo!
![]()
![]()
Nisi, ako misliš na one fb sranja što su raja ovdje citirala i klela se u njihHigh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nikad nije pratio ove divlje stranice?
Ja sam mislio da je onaj KeenCho, sto je lagao za trening.. znam da su ga najurili odavde prvo.Pantelija je napisao/la:ma kakvi ppljuvaci, valentin provalio ko siri info iz kluba i hebo mu majku kroz majku
A instagram profil Saida Husejnovića, baš si me razočarao?High je napisao/la:Ma sijaset je takvih stranica, koje nikad nisam volio. Samo ofišl i gotovo! Uostalom, nemaju te divlje stranice toliko sreće i časti da budu u društvu stranica koje pratim:
- Sasha Kovacevic;
- FK Sarajevo;
- Bošnjački institut - Fondacija Adila Zulfikarpašića;
- Elvedin Pezić.
Ma nisam ni ja, em sto nisam nikad na fejsu em sto ne vjerujem nikomeHigh je napisao/la:Jesam li ja jedini koji nikad nije pratio ove divlje stranice?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, Burberry46, bvsic, mosarajvosa83, riki46 i 53 gosta.