AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 13:43

Jbt kako je sve izgledalo traljavo i neozbiljno prilikom kupovine kluba, nisam ovo očekivao.
Doveli su 3 pojačanja koja su i zacrtali, nije bilo odustajanja, odugovlačenja već pravo u kost.

Samo da Contia završe :pray:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 jun 2017, 13:50

Ma ja bi ga gledao u dresu Milana kako se znoji i bori se i kako je agresivan, zna dati gol, asistirati i napraviti šansu ni iz čega, ukratko sve ono što nama treba, ni ja ga ne volim na terenu, ali vrlo zahvalan igrač koji bi ekipi donio novu dimenziju :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 14:05

hamez je na instagramu lajkao neciji komentar gdje spominju da predje u milan, incrsting :mrgreen:

jest da su sanse minimalne al yebemu imamo se pravo nadati, jel' tako? :mrgreen:

ja bih kupio costu, ali samo ako iscrpe sve ostale opcije.
ne volim ga ni ja, ali kad na stranu stavis njegov karakter i temperament dobijes vrhunskog napadaca i to je ono sto je trenutno najbitnije za milan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jun 2017, 14:22

Ma da se ne lazemo Costa je vrhunski napadac,sad njegov mentalitet i temperament je nesto drugo,al svakako napadac kakvog odavno nismo imali od vremena Zlatana

Costa i James plus Bigila, derpe i Conti kad bi jos dosli,uhh kakvu bi ekipu imali strasno

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jun 2017, 14:32

------------------Gigio?-----------------

Conti? - Musachio - Rom - Rodriguez

--------------Kessie - Biglia?------------

-----Suso--------James?-----------Jack

------------------Costa?----------------
Il Club più titolato al mondo!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 jun 2017, 14:41

Ne izgleda lose osim napadaca
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 14:43

a dje ti je topli brat fukso :rol: :rol:

kad bi se ovo gore realizovalo, to bi bila vrh ekipa :tokralju:

kako ja shvatih, lazio ga ne zeli prodati juventusu tako da su jedine opcije da se proda nekome drugom, potpise ugovor ili da provede godinu na tribinama do kraja ugovora, a on logicno da ce izabrati ovo prvo :mrgreen:
doduse nije tu samo milan u igri, ali zasad su u prednosti da ga dovedu.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2017, 14:49

Možda će Keita biti špic :hmmmm:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jun 2017, 15:18

Pa i ako dodje neće njemu (kao ni ostalima) biti zagarantovano mjesto u prvih 11.
Nek se bori za mjesto sa Jackom :)
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 15:23

rope11 je napisao/la:a dje ti je topli brat fukso :rol: :rol:

kad bi se ovo gore realizovalo, to bi bila vrh ekipa :tokralju:

kako ja shvatih, lazio ga ne zeli prodati juventusu tako da su jedine opcije da se proda nekome drugom, potpise ugovor ili da provede godinu na tribinama do kraja ugovora, a on logicno da ce izabrati ovo prvo :mrgreen:
doduse nije tu samo milan u igri, ali zasad su u prednosti da ga dovedu.
Pa nema se tu ko umiješati u ovaj posao.Lazio je prihvatio ponudu Milana, što znači da je ponuda odlična i da niko nije ni blizu ništa slično ponudio.Pa zaboga milog pričamo o luđaku Lotitu, nije sa njim lahko poslovati.Sad je sve do ****, i neka se odluči hoće li biti igrač koji će imati novac i utakmice u nogama ili samo novac i dobrih 40% sezone da presjedi na klupi.

Što se tiče Coste, jeste li vi svjesni koliko je to dobar igrač? Jeste li svjesni da ta njegova prgavost i bezobrazluk često znaju da budu odlični za ekipu? Jeste li svjesni da je taj igrač spsoban sam donijeti 15-20 bodova po sezoni?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 15:32

pa jest lotito prihvatio ponudu (mislim sad samo nagadjamo, ne znam koliko je tacna informacija), ali nije iskljuceno da se drugi klubovi ukljuce u utrku i da neko ustvari posalje jos bolju ponudu... dosta zavisi od samog keite, mozda bas on ne zeli u milan pa ce cekati nesto drugo.
ali 50 miliona za dva igraca koji imaju jednu godinu u ugovoru i gdje je biglia vec zagazio u tridesete je bas magarcenje milana :mrgreen: ali ok, tako je to danas, treba nekad nesto i pretplatiti.

nema se keita sta boriti, njemu je prva postava umjesto susa ili bonaventure pa neka se bore :zzz:

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 15:34

muxa brate, puno mi to ofanzivno, odvadi malo :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 15:36

rope11 je napisao/la:pa jest lotito prihvatio ponudu (mislim sad samo nagadjamo, ne znam koliko je tacna informacija), ali nije iskljuceno da se drugi klubovi ukljuce u utrku i da neko ustvari posalje jos bolju ponudu... dosta zavisi od samog keite, mozda bas on ne zeli u milan pa ce cekati nesto drugo.
ali 50 miliona za dva igraca koji imaju jednu godinu u ugovoru i gdje je biglia vec zagazio u tridesete je bas magarcenje milana :mrgreen: ali ok, tako je to danas, treba nekad nesto i pretplatiti.

nema se keita sta boriti, njemu je prva postava umjesto susa ili bonaventure pa neka se bore :zzz:
Svi relevantni izvori su prenijeli da je Lazio prihvatio ponudu i o tome su obavjestili agenta samog igrača.Čisto sumnjam da će neko za igrača sa još 12 mjeseci ugovora dati više od onoga što Milan daje( negdje oko 28M).Tako da sve je sad na igrači, da li će putem kao i njegov doskorašnji kapiten ili će čekati nešto drugo i vjerovatno rizikovati da bude više ne klupi nego na terenu.Znači Juventus mora sada ponuditi 30M+ ako želi igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 jun 2017, 15:44

Rom13 - ima tu i druga strana. Ako Juve ponudi 20 mil, on ide u Torino, bez obzira što je ponuda manja od Milanove.
Ako Keita želi Juve (što je logično) onda i on može reći, hoću u Juve ili ostajem tu dok mi ugovor ne istekne.
Lotito će radije uzeti 20 mil nego da mu sljedće sezone ode za dž.

Stvar je samo u tome koliko ga Juventus želi, Ako ga razmatraju kao neku rezervu ili opciju sa klupe, onda sigurno neće davati 20+mil.
a ako na njega gledaju kao na eventualnog prvotimca, onda im to i nije neki problem platiti.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 15:51

SonVolt je napisao/la:Rom13 - ima tu i druga strana. Ako Juve ponudi 20 mil, on ide u Torino, bez obzira što je ponuda manja od Milanove.
Ako Keita želi Juve (što je logično) onda i on može reći, hoću u Juve ili ostajem tu dok mi ugovor ne istekne.
Lotito će radije uzeti 20 mil nego da mu sljedće sezone ode za dž.

Stvar je samo u tome koliko ga Juventus želi, Ako ga razmatraju kao neku rezervu ili opciju sa klupe, onda sigurno neće davati 20+mil.
a ako na njega gledaju kao na eventualnog prvotimca, onda im to i nije neki problem platiti.
Lotito je luđak i sa njima se ne može tako igrati.Keita je za Juventus samo alternativa, i to nije nikakva tajna.Što se mene tiče po pitanju toga igrača sam neutralan, ako dođe dobro i jeste ako ne dođe svejedno mi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2017, 15:53

dzabe je juventusu bilo sta nuditi jer lotito ne zeli ulaziti u posao sa njima, bar tako pise :mrgreen:

mislim mogu sad i oni puknuti 40 miliona ali nisu ni oni vesla sisali da daju tolike pare na njega, fazon je sto njima keita ni ne treba toliko koliko treba milanu pa ce se okrenuti drugim opcijama dok milan bas ni nema puno izbora.
preskupo je ovo i za milan kad uzmes u obzir neke stvari, ali nisi u poziciji da biras i da rizikujes cjenkajuci se.

mada mi i sad djeluje nestvarno da ce promjeniti 7-8 prvotimaca za jedan prelazni rok, ali nadam se da ce tako ispasti :ljepota:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 16:01

Našao sam jedan dobar odgovor marketinškog stručnjaka iz Italije.Naime kad su ga novinari pitali zašto su Kinezi kupili baš Milan i zašto žele toliki novac investirati? On im je jednostavno rekao da mnogi nisu ni svjesni koliko je Milan popularan u Aziji kompletnoj a posebno u Kini.I kakav enormni potencijal su novi vlasnici Milana tu vidjeli.Kaže da je plan novih vlasnika da širom Azije otvore muzeje i fudbalske akademije, a sjedište svega toga bi bilo u Milanu. Već godinu nakon otvaranja prema procijenama Milan bi mogao inkasirati 50-70M eura, a već nakon dvije godine ta zarada bi se uduplala. A da bi do toga došlo Milan mora imati jaku ekipu i par igrača koji su marketinški isplativi.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 jun 2017, 16:02

Valja Monteli ukomponovat ekipu, valja mu poslozit kockice. Naravno ako jos dodju Keita, Conti, Biglia i napadac. Bice na slatkim mukama covjek. Navodno kad je rijec o napadacu, po redosljedu je Aubameyang prvi, Belloti drugi a Costa na trecem mjestu (sky prenio).
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 jun 2017, 16:05

Mirabelli i Fassone rade skoro pa 24/7, pregovaraju sa više igrača jer jednostavno Milan nema mnogo vremena. Okupljanje je za manje od 4 sedmice, a obećali su Montelli da će do tad imati skoro sva pojačanja na raspolaganju.Zasad su 3 sluzbeno u Milanu, Biglia će to postati čim se vrati u Italiju.Nakon njega još barem 3-4 igrača je za očekivati.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jun 2017, 16:31

Sta je sa Loccattelijem?
Racuna li se na njeg?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []