Doveli su 3 pojačanja koja su i zacrtali, nije bilo odustajanja, odugovlačenja već pravo u kost.
Samo da Contia završe
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa nema se tu ko umiješati u ovaj posao.Lazio je prihvatio ponudu Milana, što znači da je ponuda odlična i da niko nije ni blizu ništa slično ponudio.Pa zaboga milog pričamo o luđaku Lotitu, nije sa njim lahko poslovati.Sad je sve do ****, i neka se odluči hoće li biti igrač koji će imati novac i utakmice u nogama ili samo novac i dobrih 40% sezone da presjedi na klupi.rope11 je napisao/la:a dje ti je topli brat fukso![]()
![]()
kad bi se ovo gore realizovalo, to bi bila vrh ekipa![]()
kako ja shvatih, lazio ga ne zeli prodati juventusu tako da su jedine opcije da se proda nekome drugom, potpise ugovor ili da provede godinu na tribinama do kraja ugovora, a on logicno da ce izabrati ovo prvo
doduse nije tu samo milan u igri, ali zasad su u prednosti da ga dovedu.
Svi relevantni izvori su prenijeli da je Lazio prihvatio ponudu i o tome su obavjestili agenta samog igrača.Čisto sumnjam da će neko za igrača sa još 12 mjeseci ugovora dati više od onoga što Milan daje( negdje oko 28M).Tako da sve je sad na igrači, da li će putem kao i njegov doskorašnji kapiten ili će čekati nešto drugo i vjerovatno rizikovati da bude više ne klupi nego na terenu.Znači Juventus mora sada ponuditi 30M+ ako želi igrača.rope11 je napisao/la:pa jest lotito prihvatio ponudu (mislim sad samo nagadjamo, ne znam koliko je tacna informacija), ali nije iskljuceno da se drugi klubovi ukljuce u utrku i da neko ustvari posalje jos bolju ponudu... dosta zavisi od samog keite, mozda bas on ne zeli u milan pa ce cekati nesto drugo.
ali 50 miliona za dva igraca koji imaju jednu godinu u ugovoru i gdje je biglia vec zagazio u tridesete je bas magarcenje milanaali ok, tako je to danas, treba nekad nesto i pretplatiti.
nema se keita sta boriti, njemu je prva postava umjesto susa ili bonaventure pa neka se bore
Lotito je luđak i sa njima se ne može tako igrati.Keita je za Juventus samo alternativa, i to nije nikakva tajna.Što se mene tiče po pitanju toga igrača sam neutralan, ako dođe dobro i jeste ako ne dođe svejedno mi.SonVolt je napisao/la:Rom13 - ima tu i druga strana. Ako Juve ponudi 20 mil, on ide u Torino, bez obzira što je ponuda manja od Milanove.
Ako Keita želi Juve (što je logično) onda i on može reći, hoću u Juve ili ostajem tu dok mi ugovor ne istekne.
Lotito će radije uzeti 20 mil nego da mu sljedće sezone ode za dž.
Stvar je samo u tome koliko ga Juventus želi, Ako ga razmatraju kao neku rezervu ili opciju sa klupe, onda sigurno neće davati 20+mil.
a ako na njega gledaju kao na eventualnog prvotimca, onda im to i nije neki problem platiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.