sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li je to pjesma u stilu Minus i Plus ?Rahma je napisao/la:sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Dolazi. Al samo u shoping.Rahma je napisao/la:sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !

Sanjam te budan malo sam čudan
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ostaju ovi. I mogli su ih malo sniziti pred početak utakmica u Evropi.hrn je napisao/la:Zna li neko ocemo u novu sezonu sa novim dresovima ili ostaju ovi od prosle godine ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mogli su vala izbacit i nove ali etoHigh je napisao/la:Ostaju ovi. I mogli su ih malo sniziti pred početak utakmica u Evropi.hrn je napisao/la:Zna li neko ocemo u novu sezonu sa novim dresovima ili ostaju ovi od prosle godine ?
Jedan... jedini ... LEON BENKOzlo87 je napisao/la:
Sanjam te budan malo sam čudan
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
*ebo majku koliko smo puta spomenuli Ordagica na ovoj temi pa ja bi iz samislosti dosao samo da me ne spominju vise ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Rijetko koji igrac koji se ovde spomene kao moguce pojacanje na kraju dodjeDBR1987 je napisao/la:*ebo majku koliko smo puta spomenuli Ordagica na ovoj temi pa ja bi iz samislosti dosao samo da me ne spominju vise ....
Ako i dode ocekujem od njega u najmanju ruku da igra ko Jajalo, koliko smo ga prizivali.husE je napisao/la:Rijetko koji igrac koji se ovde spomene kao moguce pojacanje na kraju dodjeDBR1987 je napisao/la:*ebo majku koliko smo puta spomenuli Ordagica na ovoj temi pa ja bi iz samislosti dosao samo da me ne spominju vise ....
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ordagic se priziva kao Hebibovic onomad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Niko se nije prizivao vise ali nikad vec Dario Puric,na kraju doso kad je k.urcu pao za usi,mi mu i kraj bili ozbiljnog fudbala 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidim dosta postova a niko urinatora ne spominje....pa...
PRSKAJ SAIDEEEEE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PRSKAJ SAIDEEEEE
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
AVNOJ je napisao/la:Vidim dosta postova a niko urinatora ne spominje....pa...
PRSKAJ SAIDEEEEE
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hzzavidovici
- Kontakt:
Ja te j...m želj.......e
Kako se samo radi u tišini, da li to znači kao i prethodna dva roka niko kvalitetan da dođe?
Kako se samo radi u tišini, da li to znači kao i prethodna dva roka niko kvalitetan da dođe?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Sutra je pozvan na sastanak u klub, nadajmo se da ce pristati na raskid ugovora ali tesko...AVNOJ je napisao/la:Vidim dosta postova a niko urinatora ne spominje....pa...
PRSKAJ SAIDEEEEE
Najprije ostaje jos godinu pa kad udje Tuzla City u premijer ligu dogodine onda ce da se prebaci na kamiondzijinu sisu.
A mogu ga izdržavati i ove njegove pušadžije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Valjda sutra pokaže obraz i raskine ugovor, uzeo je od FKS sasvim dovoljno. Tim potezom bi bar donekle ublažio ovaj bolni povratak u naš klub.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Taj obraza nema.joker90 je napisao/la:Valjda sutra pokaže obraz i raskine ugovor, uzeo je od FKS sasvim dovoljno. Tim potezom bi bar donekle ublažio ovaj bolni povratak u naš klub.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Jet2Holiday, stokastoka23 i 22 gosta.