sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da li je to pjesma u stilu Minus i Plus ?Rahma je napisao/la:sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !
Dolazi. Al samo u shoping.Rahma je napisao/la:sta ovo treba da znaci?hrn je napisao/la:ORDAGIC AMER !
Ostaju ovi. I mogli su ih malo sniziti pred početak utakmica u Evropi.hrn je napisao/la:Zna li neko ocemo u novu sezonu sa novim dresovima ili ostaju ovi od prosle godine ?
Mogli su vala izbacit i nove ali etoHigh je napisao/la:Ostaju ovi. I mogli su ih malo sniziti pred početak utakmica u Evropi.hrn je napisao/la:Zna li neko ocemo u novu sezonu sa novim dresovima ili ostaju ovi od prosle godine ?
Jedan... jedini ... LEON BENKOzlo87 je napisao/la:
Sanjam te budan malo sam čudan
Rijetko koji igrac koji se ovde spomene kao moguce pojacanje na kraju dodjeDBR1987 je napisao/la:*ebo majku koliko smo puta spomenuli Ordagica na ovoj temi pa ja bi iz samislosti dosao samo da me ne spominju vise ....
Ako i dode ocekujem od njega u najmanju ruku da igra ko Jajalo, koliko smo ga prizivali.husE je napisao/la:Rijetko koji igrac koji se ovde spomene kao moguce pojacanje na kraju dodjeDBR1987 je napisao/la:*ebo majku koliko smo puta spomenuli Ordagica na ovoj temi pa ja bi iz samislosti dosao samo da me ne spominju vise ....
AVNOJ je napisao/la:Vidim dosta postova a niko urinatora ne spominje....pa...
PRSKAJ SAIDEEEEE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra je pozvan na sastanak u klub, nadajmo se da ce pristati na raskid ugovora ali tesko...AVNOJ je napisao/la:Vidim dosta postova a niko urinatora ne spominje....pa...
PRSKAJ SAIDEEEEE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Taj obraza nema.joker90 je napisao/la:Valjda sutra pokaže obraz i raskine ugovor, uzeo je od FKS sasvim dovoljno. Tim potezom bi bar donekle ublažio ovaj bolni povratak u naš klub.