FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I u Goraždu ima pekara AS?
Gotal ludji od lendrica, ali i bolji igrac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sto laze ovaj iz Slobode da Zec ima ugovor s njima ? Njemu ugovor istice 17.6.2017. i on vise nije clan tog kluba kao sto ni Miroslav vise nije clan naseg kluba. Prije nekoliko dana pisali kakk ide vani besplatno jer je slobodan igrac,a sad problem ako ga Zeljo zeli dovesti.[emoji57]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Arelinho brate Pekara As Hrasno tu ima stanarelinho je napisao/la:I u Goraždu ima pekara AS?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Postenu ponudu smo dobili i nije los igrac.Virtu4l je napisao/la:Nema ništa od Jašarevića.
Sk fina stvar. Vjerovatno i fina finansijski.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Najbolja vijest Veca novi kapiten. Da nam povede ekipu ka tituli do godine ako Bog da.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jeste navalili na "nase" igrace
Zajmovic, Jasarevic, Zec
Jasarevic je def jedini igrac koji se moze nazvati pojacanjem, Zec ce vam pokidati zivce svojom sebicnoscu..

Zajmovic, Jasarevic, Zec

Jasarevic je def jedini igrac koji se moze nazvati pojacanjem, Zec ce vam pokidati zivce svojom sebicnoscu..
Sjever će to riješiti po kratkom postupku, no sikiriki.SamoTravnik je napisao/la:Zec ce vam pokidati zivce svojom sebicnoscu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema kod Slavke sebicnosti, samo Njemacka disciplina Bajo moj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Uh koliko šutnje otkad je završila sezona i onda u posljednja 2 dana prava poplava informacija u vezi kluba. Prvo želim da čestitam ljudima u klubu zbog potpisanog ugovora sa jednim gigantom kao što je Sportklub, nije mala stvar zaista.
Znači za sada naši novi igrači su Zajmović (22 godine) i najvjerovatnije Jašarević (21) i Zec (23). Znači radi se na podmlađivanju ekipe. Treba malo svježe krvi, tako da pozdravljam takvu politiku. Nadam se da će među te nove mlade snage upasti igrači kao što su Žerić/Šabanadžović/Hajdarević itd itd., tj momke iz našeg omladinskog pogona za koje se nadam da će imat finu minutažu naredne sezone.
Za Zajmovića sam jučer napisao da nisam nešto sretan zbog njegovog dolaska, ali kad je već došao neka pokaže šta zna pa da se onda da neki sud o njemu. Zec je ok po meni, nije sad neki neviđeni potencijal ali mlad solidan igrač sa prostorom da dalje napreduje i nadam se da će mu Grbavica biti prava sredina za to. Plus je što se može koristiti i na krilnim pozicijama, ima dobru brzinu. U juniorima je važio za velikog potencijal, bio je dominantan u toj kategoriji i zbog toga ga je Plišek doveo u Češku. Očekivalo se dosta više od njega i nekako nije do kraja ispunio potencijal kojeg je posjedovao, ali daleko od toga da je propao igrač. Njegova brzina može biti fin dodatak ovoj ekipi, jer realno i nemamo nešto brze igrače. Dodaj uz to i potencijalni dolazak Subića s kojim smo u pregovorima kako on reče, imali bi onda 2 veoma brza igrača.
Jašarević sigurno jedan od boljih lijevih bekova u ligi ove sezone,a uz to jako mlad igrač. Malo ima čudnu visinu za beka (1,88), ali uopšte ne djeluje toliko trom na terenu. Nadam se da ćemo konačno ubosti sa njim što se tiče pozicije lijevog beka, da prestanemo lutat na toj poziciji što se tiče dovođenja igrača svako malo. Kao što napisah ranije, čak 6 igrača je igralo na poziciji lijevog beka ove sezone.
Spominju se još Sinan Ramović (24) i evo od maloprije Sandro Gotal (25). Sinan ima sjajnu sezonu iza sebe sa 8 pogodaka i 11 asistencija. Igra na poziciji ofanzivnog veznog. Tu već imamo Bekrića, Zebu i Žeru. Kad bi doveli Sinana to bi bio poprilično velik broj igrača na jednoj poziciji ali nekako mi se čini da će nas Bekrić napustit, za Zebu pojma nemam, a i pitanje je koliko bi Žerić tu ispaštao što se tiče minutaže. Po meni ok transfer djeluje mi kao fin igrač, ali Slavko mora dobro razmislit šta će sa ostalim igračima na toj poziciji.
Za Gotala sam samo čuo kroz hrvatske medije dok je igrao u Hajduku, nisam ga gledao. Pošto je smanjen broj stranaca mora se dobro sad pazit da tog stranca kojeg dovedeš da bude kvalitetan igrač, ako oni smatraju da je Gotal taj onda uredu. Malo sam evo gledao hrvatske portale,pa da prenesem nekoliko komentara u vezi Gotala dok je igrao u Hajduku:

Znači za sada naši novi igrači su Zajmović (22 godine) i najvjerovatnije Jašarević (21) i Zec (23). Znači radi se na podmlađivanju ekipe. Treba malo svježe krvi, tako da pozdravljam takvu politiku. Nadam se da će među te nove mlade snage upasti igrači kao što su Žerić/Šabanadžović/Hajdarević itd itd., tj momke iz našeg omladinskog pogona za koje se nadam da će imat finu minutažu naredne sezone.
Za Zajmovića sam jučer napisao da nisam nešto sretan zbog njegovog dolaska, ali kad je već došao neka pokaže šta zna pa da se onda da neki sud o njemu. Zec je ok po meni, nije sad neki neviđeni potencijal ali mlad solidan igrač sa prostorom da dalje napreduje i nadam se da će mu Grbavica biti prava sredina za to. Plus je što se može koristiti i na krilnim pozicijama, ima dobru brzinu. U juniorima je važio za velikog potencijal, bio je dominantan u toj kategoriji i zbog toga ga je Plišek doveo u Češku. Očekivalo se dosta više od njega i nekako nije do kraja ispunio potencijal kojeg je posjedovao, ali daleko od toga da je propao igrač. Njegova brzina može biti fin dodatak ovoj ekipi, jer realno i nemamo nešto brze igrače. Dodaj uz to i potencijalni dolazak Subića s kojim smo u pregovorima kako on reče, imali bi onda 2 veoma brza igrača.
Jašarević sigurno jedan od boljih lijevih bekova u ligi ove sezone,a uz to jako mlad igrač. Malo ima čudnu visinu za beka (1,88), ali uopšte ne djeluje toliko trom na terenu. Nadam se da ćemo konačno ubosti sa njim što se tiče pozicije lijevog beka, da prestanemo lutat na toj poziciji što se tiče dovođenja igrača svako malo. Kao što napisah ranije, čak 6 igrača je igralo na poziciji lijevog beka ove sezone.
Spominju se još Sinan Ramović (24) i evo od maloprije Sandro Gotal (25). Sinan ima sjajnu sezonu iza sebe sa 8 pogodaka i 11 asistencija. Igra na poziciji ofanzivnog veznog. Tu već imamo Bekrića, Zebu i Žeru. Kad bi doveli Sinana to bi bio poprilično velik broj igrača na jednoj poziciji ali nekako mi se čini da će nas Bekrić napustit, za Zebu pojma nemam, a i pitanje je koliko bi Žerić tu ispaštao što se tiče minutaže. Po meni ok transfer djeluje mi kao fin igrač, ali Slavko mora dobro razmislit šta će sa ostalim igračima na toj poziciji.
Za Gotala sam samo čuo kroz hrvatske medije dok je igrao u Hajduku, nisam ga gledao. Pošto je smanjen broj stranaca mora se dobro sad pazit da tog stranca kojeg dovedeš da bude kvalitetan igrač, ako oni smatraju da je Gotal taj onda uredu. Malo sam evo gledao hrvatske portale,pa da prenesem nekoliko komentara u vezi Gotala dok je igrao u Hajduku:
ok Gotal ima nogometnu inteligenciju, ali ako nema motiva onda je igrač manje na terenu, to se najbolje vidjelo u početku kad se dokazivao pa je trpao ko lud kasnije je stao i počeo trpati van terena umjesto na terenu.
..ali mislim da su s Gotalom napravili grešku. Mali je koristan igrač, znam da ima ćuke u glave ali možda se ipak malo požurilo s otpisom
Na početku je pokaza nešto, al u konačnici ništa posebno.
A i draže su mu bile ženske lopte od nogometnih. To je frajer za sponzoruse koje nemaju u glavi nista osim planova kako doci do toga da trose tudi novac na hrpu totalno bezveznih stvari.
Šta se Gotala tiče, ponovit ću:
Solidan HNL igrač, i ništa više od toga.
Dobar igrač ali težak karakter, zato se i našao na transfer listi. Šolta ne trpi nedisciplinirane.
Znači neki luđak, ubio se za nas.Zašto u trenerovim planovima nije Gotal, koji je prošlu sezonu odigrao vrlo dobro?
Mislim da su u Gotalovu slučaju više bile razlog neke stvari van terena, ali nisam sa trenerom o tome pričao.

Odakle vam da dolazi Jasarevic,?
Prva opcija je Subic ako raskine s Partizanom tako da je sve na stand by.
Prva opcija je Subic ako raskine s Partizanom tako da je sve na stand by.
Jel' gledao neko ovog Gotala, osim ovih komentara, jel' frajer igrač ili je neki za cirkusa Kolorado ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
Kakva titula, nemam se cemu nadati. Sigurno i ove godine bez titule i jagnjadi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve dok je Cenan SD, Nikolic neki palac i Celavi trener mi titulu necemo nikad osvojiti. Cenan sport poceo pratit unazad pola godine od kad je u Zelji, nije utakmice pogledao 10 god. jer ga znam. Slavko na bunker osvojio KUP, udaraj se i na kontre pa sta Bog da.
Odoh opet zapostiti samo cu se nasikirati...
Odoh opet zapostiti samo cu se nasikirati...
- MocMahale444
Kod nas je kad soli imali hljeba nemali.
Jedna strana dobra taman, druga steka u 16. Nadati se da ce biti bolje.
Jedna strana dobra taman, druga steka u 16. Nadati se da ce biti bolje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
Meni haver rece da solidno igra kad hoce, al da je psiha samo takva, ja o njemu do veceras pojma nisam imao, pa mu vjerujem... Helem, Krizman vol.2 cini mi se, ne bih se bunio da i igra poput njega, samo da bude spremnijiQwerty90 je napisao/la:Jel' gledao neko ovog Gotala, osim ovih komentara, jel' frajer igrač ili je neki za cirkusa Kolorado ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Joj djeciji prica mila mati. Reko mi jaran, sta ti je jaran psiholog jel ga lijecio pa da zna. Svakakve budale komentarisu po portalima i odmah ga usraste a nije ni dosao.
Hoce ijedan igrac doci da mi ne znamo da kocka, igra bingo, gej, pusi nargilu, stara mu se buba s jaranom iz ekipe. Vela havla s nasim narodom.
Dobrodosao Asime.
Hoce ijedan igrac doci da mi ne znamo da kocka, igra bingo, gej, pusi nargilu, stara mu se buba s jaranom iz ekipe. Vela havla s nasim narodom.
Dobrodosao Asime.
Gotal bi bio najbolji igrač lige ! Ako ima šanse učiniti sve da dođe