FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Smanjite doživljaje, da ne bi opalili od ledinu. Za sada je samo Zajmović potpisao, i dogovoreni su prenosi eurotekmi sa Sport Klubom. Sve ostalo je u sferi mahale. Igrači su kvarna roba, i nije se jednom desilo da obećaju, pa izrade, tako da svašta još tu može da se desi. Sigurno je onda kada zvanična objavi.
Kada govorimo o špekulacijama, ja bi najviše volio Ramovića i Jašarevića vidjeti u Želji. Jašar mlad i fizički dominantan lijevi bočni (koji nam godinama fali) a Sinan 10-ka mlad i brz, i za Bekriju i za lažnog kapitena je dimenzija više. Interesantno je da na poziciji koja nam je najtanja (stoper) niko ništa ne spominje...
Kada govorimo o špekulacijama, ja bi najviše volio Ramovića i Jašarevića vidjeti u Želji. Jašar mlad i fizički dominantan lijevi bočni (koji nam godinama fali) a Sinan 10-ka mlad i brz, i za Bekriju i za lažnog kapitena je dimenzija više. Interesantno je da na poziciji koja nam je najtanja (stoper) niko ništa ne spominje...
Brat ovog Jasarevica u komentarima na ovom portalu napisao da je sve moguce oko njegovog dolaska. Bilo bi dobro da dodje i onda bi imali njega i malog Besirevica na lijevom beku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ostav'te se Jašarevića, Zeca i kompanije, svi na Miroslavov instagram i pišite srceparajuće poruke 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
44 komentara ispod zadnje slike. Sad su poceli i Sinisi ispod svake slike da pisu "ostani".[emoji38]
ma miro se pita kolko i mi sto se tice nastavka karijereVirtu4l je napisao/la:Ostav'te se Jašarevića, Zeca i kompanije, svi na Miroslavov instagram i pišite srceparajuće poruke

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
.irfo je napisao/la:ma miro se pita kolko i mi sto se tice nastavka karijereVirtu4l je napisao/la:Ostav'te se Jašarevića, Zeca i kompanije, svi na Miroslavov instagram i pišite srceparajuće poruke
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 09 jun 2017, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Bureković slobodan, sad će se početi povezivati s nama, Ćenane navali!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ko da se pokusava ubrzati igra, sve brzi igraci se povezuju s nama, Subic, Zec, Sandro... Ili cemo se braniti i cekati kontre hahaha
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Sandokan87 je napisao/la:Ko da se pokusava ubrzati igra, sve brzi igraci se povezuju s nama, Subic, Zec, Sandro... Ili cemo se braniti i cekati kontre hahaha
100%
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Bitno je da se sa nama povezuju mladji igraci,a ne oni sto su haman za starackog doma. Samo mladost koja je zeljna dokazivanja.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Samo mladi neka igraju, stare na gerijatriju.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Zato kad stoperi dodju, zemlja ce da trese.Monci je napisao/la:Smanjite doživljaje, da ne bi opalili od ledinu. Za sada je samo Zajmović potpisao, i dogovoreni su prenosi eurotekmi sa Sport Klubom. Sve ostalo je u sferi mahale. Igrači su kvarna roba, i nije se jednom desilo da obećaju, pa izrade, tako da svašta još tu može da se desi. Sigurno je onda kada zvanična objavi.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Došli: Zajmovic. Beganovic. Sadiković.
Otišli: Kerla. Boccacini. Stojanović. Mussa.
Jesam izostavio nekoga?
Jesam izostavio nekoga?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jel' se i Ćeman vraća sa posudbe iz Goražda ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Koliko je Kerla imao ugovor ? Ko ga otjera ? Celo za njega govorio da je najjaci odbrambeni u ligiNeandertalac je napisao/la:Došli: Zajmovic. Beganovic. Sadiković.
Jesam izostavio nekoga?

- Sandokan87
- Kontakt:
Meni je samo zao Boccacinija! Njemu su MORALI ponuditi ugovor. Nepravedno je ispao iz startnih 11.Neandertalac je napisao/la:Došli: Zajmovic. Beganovic. Sadiković.
Jesam izostavio nekoga?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Bio pola godine s mogućnošću produženja koju hvala Bogu nismo iskoristiliHeraklitMracni je napisao/la:Koliko je Kerla imao ugovor ? Ko ga otjera ? Celo za njega govorio da je najjaci odbrambeni u ligiNeandertalac je napisao/la:Došli: Zajmovic. Beganovic. Sadiković.
Jesam izostavio nekoga?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Daniel Graovac?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Za prošlosezonske stopere - Sergio Ramos.Zeljo92 je napisao/la:Daniel Graovac?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hvala Bogu ne dođe Sesar!
Praise The Lord Allmighty
Praise The Lord Allmighty
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.