FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 09 jun 2017, 10:29

Ovo me podsjeća na one sezone kad smo izborili evropu pa se u zadnji čas "pojačavali" otpacima kad nemaju gdje, pa se nama uvale pred evropske utakmice kad su dolazili igrači nespremni i ne odrade pripreme s nama, šatro nisu mogli zbog papirologije ranije da se priključe.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jun 2017, 10:47

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jun 2017, 11:07

MortemHz je napisao/la:Realno, vaznije mi je da mi klub osvoji trofej od neke djece, suplja je to da bi imali neke koristi od te djece kad bi pola dzaba otislo a dvojica za 100K i to kad bi bili dobri u ligi. Najbolja taktika je da dovedes iskusne i solidne igrace a ostalo popuniti sa akademcima. 2-3 u prvoj postavi i jos jedno 2 na klupi, sve iznad je previse.
To je to. Najtalentovaniji omladinci u prvi sastav, ne svi. To su sad Hadzija, i eventualno Mujakic. Ostali nek' treniraju sa prvim, a neka igraju za juniore i po ponekad za prvi tim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

valentinilievski
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la valentinilievski » 09 jun 2017, 11:13

skoroalen je napisao/la:Ne volim se igrat' insajdera al' sam čuo od oca jednog našeg prvotimca da se ove sezone ne očekuju ni mega pojačanja ni napad na titulu. Navodno, ove sezone će se afirmisat omladinci i svi će imat prilično dobru minutažu. Tako da bih rekao da ove sezone možemo očekivat najmlađe Sarajevo od kraja rata. Sad koliko je to tačno, i koliko je ovaj gospodin obaviješten, to ne znam tako da uzmite ovo s rezervom al' eto.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
definitivno treba skontat kakav auto filter za ovakve gluposti, da kad napises ovako nesto odmah ti ban zalijepi na jedno tri mjeseca. sad si sa ovim dig'o pritisak raji bezveze, a nebi to ni bio problem da je istina u pitanju. uprava radi na tri provjerena, kvalitetna pojacanja, sigurno koji ce zadovoljili renome Sarajeva i jos dva mlada igraca iz nase lige koji su u rangu naseg marka, mice, advana.

sad se spremajte, lagano na dzumu! :)

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 jun 2017, 11:15

Nemojte vise spominjati ovog Ordagica jer nece doci, pomirite se s tim da ostaje u Slobodi do nove godine i onda ko slobodan igrac ce traziti klub.

U ovom trenutku bi trebali platiti obestecenje slobodi, a i on trazi uslove koje mu u BiH niko ne bi dao i da je slobodan igrac.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jun 2017, 11:16

Moze Burekovic na LB? :D Dajte mu iste uslove ko i Bekicu i nema sanse da ne dodje. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 09 jun 2017, 11:17

valentinilievski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne volim se igrat' insajdera al' sam čuo od oca jednog našeg prvotimca da se ove sezone ne očekuju ni mega pojačanja ni napad na titulu. Navodno, ove sezone će se afirmisat omladinci i svi će imat prilično dobru minutažu. Tako da bih rekao da ove sezone možemo očekivat najmlađe Sarajevo od kraja rata. Sad koliko je to tačno, i koliko je ovaj gospodin obaviješten, to ne znam tako da uzmite ovo s rezervom al' eto.

definitivno treba skontat kakav auto filter za ovakve gluposti, da kad napises ovako nesto odmah ti ban zalijepi na jedno tri mjeseca. sad si sa ovim dig'o pritisak raji bezveze, a nebi to ni bio problem da je istina u pitanju. uprava radi na tri provjerena, kvalitetna pojacanja, sigurno koji ce zadovoljili renome Sarajeva i jos dva mlada igraca iz nase lige koji su u rangu naseg marka, mice, advana.

:facepalm:
4.10.2009.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 jun 2017, 11:27

:shhh: ko
muhamedhulk je napisao/la:Moze Burekovic na LB? :D Dajte mu iste uslove ko i Bekicu i nema sanse da ne dodje. :kafa:
Dosla bi ta krampa za pola Bekiceve plate pjeske, ali nam ne treba.
Nek ide na drugu stranu Miljacke, tamo traze beka.

High

Post Postao/la High » 09 jun 2017, 11:44

Sunčan dan. Dobar za ismijavanje Saidovih forumskih kurvi! Dabogda ga plaćali da vam po kući piša!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 09 jun 2017, 11:47

kinosvra je napisao/la:Nemojte vise spominjati ovog Ordagica jer nece doci, pomirite se s tim da ostaje u Slobodi do nove godine i onda ko slobodan igrac ce traziti klub.

U ovom trenutku bi trebali platiti obestecenje slobodi, a i on trazi uslove koje mu u BiH niko ne bi dao i da je slobodan igrac.
Po pravilu novi klub smije ponuditi ugovor igracu ili sklopit dogovor s njim ukoliko jos ima samo 6 mjeseci ugovor pa se nadam da ce nasi bar nesta poduzeti po tom pitanju i pokusati na bilo kakav nacin dovesti igraca kojeg vecina prizeljkuje jer je jedan od dokazanih igraca ove lige. Ako to nije moguce sad, moguce je dovdojenje za par mjeseci. Samo na vrijeme treba odraditi prave stvari.
Samo kazem.

Ps ukoliko naravno ne dodje do inostranog angazmana

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jun 2017, 11:59

kinosvra je napisao/la::shhh: ko
muhamedhulk je napisao/la:Moze Burekovic na LB? :D Dajte mu iste uslove ko i Bekicu i nema sanse da ne dodje. :kafa:
Pa sad krampa...ako ima potencijal, zasta da ne? Ako nam ne treba, to znaci da Bekic ostaje? Jer Ivetic bas i nije u godinama da moze igrati sve tekme u sezoni, a junior Mujakic mi nije za beka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

High

Post Postao/la High » 09 jun 2017, 12:26

Uvrijedismo komšije zbog časne pobjede. I pseudolegenda Ivica Optuženosim i dan-danas roni suze zbog toga. Legenda im je prevarant koji javno apelira da se takve utakmice trebaju pustiti! Kakav idiot!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 jun 2017, 12:40

slika

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 jun 2017, 12:46

Da ga ulovimo dok je još blizu ?
slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 09 jun 2017, 12:58

valentinilievski je napisao/la:

Znači ne treba pisat ništa jer se raji diže pritisak? Kažem ti šta sam čuo od čovjeka koji nema razloga da laže, jedino ako je njemu neko slagao. Al' dobro, evo dolaze nam Komazec, Benko, Vukotić, Robben i Marcelo. Nadam se da tlakomjeri idu ka 120/80.
Daj Bože da to bude kako ti kažeš, ja se iskreno nadam da hoće, al' 20 dana do prve utakmice a mi smo doveli jedno pojačanje. Ne daje baš razloga za optimizam.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 09 jun 2017, 13:50

Dovesti defanzivnog/centralnog veznog, ofanzivnog veznog, desno krilo... po mogućnosti i napadača posebno ako ide Beka.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jun 2017, 14:00

Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 jun 2017, 14:25

joker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
Reko još dvoje pripreme i bit će ko što je bio nekad.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 09 jun 2017, 14:43

muhamedhulk je napisao/la:
kinosvra je napisao/la::shhh: ko
Pa sad krampa...ako ima potencijal, zasta da ne? Ako nam ne treba, to znaci da Bekic ostaje? Jer Ivetic bas i nije u godinama da moze igrati sve tekme u sezoni, a junior Mujakic mi nije za beka.
Ma krampa obicna, nema ni potencijala.
I ne treba nam, ostaje Bekic, i sigurno je bolji igrac od Burekovica smijem ruku dati.
Ako mognemo dovesti Subica ili tako nekog igraca, svaka cast, onda Bekica treba pustiti.
A vi bi puno losijeg igraca, krampu obicnu Burekovica uzeli samo da ne gledate Bekica.
Promjena radi promjene nikad dobro nije donijela.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jadnimi, johntravolta123, makron, MElloo, Tracy3McGrady, ubipara i 62 gosta.