FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dva vezna su prioritet !!! Sve ostalo mozemo nadomjestiti,bez prava dva vezna necemo biti nista bolji nego predhodne dvije sezone .
Na pitanje da li se plašio eventualnih neugodnosti koje bi doživio potpisom za Željezničar, Sesar je odgovorio:
"Ne, nije u pitanju uopšte to. Više sam ponudu odbio zbog poštovanja. I prije su igrači pravili takve transfere, pa su prolazili živi i zdravi. Ni u jednom trenutku se nisam bojao nečega, već isključivo imam prijatelje koji mnogo vole Sarajevo i iz poštovanja prema njima nisam želio napraviti takav potez. Sebi sam obećao da ih neću razočarati", dodao je Sesar.
Svojevremeno Sesar je bio ljubimac koševske publike, a za vrijeme ere u Sarajevu je odigrao 40 utakmica i pritom upisao osam asistencija. Dobrim igrama je, uz inostrani transfer, sebi bio osigurao i mjesto u reprezentaciji BiH.
Jeste da se onda pokazao kao supak protiv nas, kada je dobio crveni karton... ali vjerujem da bi svaki igrac tako postupio. Respekt za ovaj potez.
"Ne, nije u pitanju uopšte to. Više sam ponudu odbio zbog poštovanja. I prije su igrači pravili takve transfere, pa su prolazili živi i zdravi. Ni u jednom trenutku se nisam bojao nečega, već isključivo imam prijatelje koji mnogo vole Sarajevo i iz poštovanja prema njima nisam želio napraviti takav potez. Sebi sam obećao da ih neću razočarati", dodao je Sesar.
Svojevremeno Sesar je bio ljubimac koševske publike, a za vrijeme ere u Sarajevu je odigrao 40 utakmica i pritom upisao osam asistencija. Dobrim igrama je, uz inostrani transfer, sebi bio osigurao i mjesto u reprezentaciji BiH.
Jeste da se onda pokazao kao supak protiv nas, kada je dobio crveni karton... ali vjerujem da bi svaki igrac tako postupio. Respekt za ovaj potez.
Amer Dupovac!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvo kukanje, a prelazni rok nije jos dobro ni poceo
Kakve veze ima sto nam je prva utakmica za 20 dana, to sad znaci da moramo dovoditi sve i svasta samo da eto nekoga dovedemo? U Evropi i tako nemamo neki cilj, sem eto da prodjemo to prvo pretkolo. Igracima koji su pod ugovorom isti istice 31.6, tako da bi mogli ocekivati pojacanja tek u julu. Povezujemo se sa igracima koji imaju kvalitet i to me raduje, ali isto tako uvjek dovedemo nekog igraca kojeg niko nije spominjao.
Kakve veze ima sto nam je prva utakmica za 20 dana, to sad znaci da moramo dovoditi sve i svasta samo da eto nekoga dovedemo? U Evropi i tako nemamo neki cilj, sem eto da prodjemo to prvo pretkolo. Igracima koji su pod ugovorom isti istice 31.6, tako da bi mogli ocekivati pojacanja tek u julu. Povezujemo se sa igracima koji imaju kvalitet i to me raduje, ali isto tako uvjek dovedemo nekog igraca kojeg niko nije spominjao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na pravu je ispao fer, iako ste ga svi pljuvali unaprijed, bez razloga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Mi u ovom prelaznom roku uopste ne trazimo l.beka osim ako se ne pojavi neki kapitalac na toj poziciji.
Sto se tice ostalih pozicija prioritet su dva vezna i napadac, i na tome se aktivno traga, defanzivni vezni je blizu. Vjerujem da ce i ostale dvije pozicije biti ubrzo popunjene.
Kip kalm end črast insajdeRsima.
Sto se tice ostalih pozicija prioritet su dva vezna i napadac, i na tome se aktivno traga, defanzivni vezni je blizu. Vjerujem da ce i ostale dvije pozicije biti ubrzo popunjene.
Kip kalm end črast insajdeRsima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mene bi bilo stid i sram da tako pričam u njegovim godinama.kinosvra je napisao/la:http://tinypic.com/view.php?pic=jt776e&s=9#.WTp95s-xXqA
E čuj stadion ahhahaha, kad se nema za šta uhvatit kao i svaki smurfic spominje stadion hahaha
Bit ce da je dobio poziv da dodje danas zbog ovog druzenja legendi klubajoker90 je napisao/la:Zna li se šta bi na tom razgovoru sa Saidom danas? Je li pokazao obraz ili nedostatak istog?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba nas zanimati sta lopov misli o nama.tamburica je napisao/la:Mene bi bilo stid i sram da tako pričam u njegovim godinama.kinosvra je napisao/la:http://tinypic.com/view.php?pic=jt776e&s=9#.WTp95s-xXqA
E čuj stadion ahhahaha, kad se nema za šta uhvatit kao i svaki smurfic spominje stadion hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trazio Sajo da ide.
- f0rest1946
- Kontakt:
Pošteno od njeg.Lakoste je napisao/la:Trazio Sajo da ide.
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Joj direktoriceLakoste je napisao/la:
Jel moze neko naci snimak prije pocetka revansa kupa u Sirokom,ono kd prikaze direktoricu s Calom na tribini
Sta bih dao da vidim jedan njezin intervju
Zadnja izmjena: HaRakIRi46, dana/u 09 jun 2017, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
[quote="High"]Uvrijedismo komšije zbog časne pobjede. I pseudolegenda Ivica Optuženosim i dan-danas roni suze zbog toga. Legenda im je prevarant koji javno apelira da se takve utakmice trebaju pustiti! Kakav idiot