ipak ću da čekam kraj merkata, možda dođe još neka zvjerčica
uživajmuxa je napisao/la:
Daj nam rope jednu sliku siljkana u toplesu![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
uživajmuxa je napisao/la:
Daj nam rope jednu sliku siljkana u toplesu![]()

Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti.Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.
Ako je istina ovo za Silvu, polako počinjem vjerovati da se ozbiljno vraćamo
Desetka je rezervisana za JamesaRomagnoli13 je napisao/la:Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti.Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.
Ako je istina ovo za Silvu, polako počinjem vjerovati da se ozbiljno vraćamo
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
Martinez nije ni odigrao puno utakmica, svega mislim 15-ak za Atletico, a možda jednostavno i nije uspio u Atleticovom sistemu igrati, jer to nije jednostavno sigurno, siguran sam da Cholo ima neko posebno viđenje i očekivanje od igrača.Romagnoli13 je napisao/la:d
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Bolji je Poljak u defanzivi, tamam za onoliko koliko je Biglia bolji ofanzivno. Al' tu su mi negdje po kvalitetu, i možda bi se dobro nadopunjavali njih dvojica.Romagnoli13 je napisao/la:Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Prvenstveno treba napomenuti da je ovo očito dobro razrađen plan između Mirabellija, Fassonea i Montelle.I da prvi put nakon ne znam koliko godina trener bira igrače koje želi. Dalje mislim da bi vezna linija Kessie-Krych-Biglia bila itekako funkcionalna, jer bi to bio odličan spoj snage, trke i tehnike.Fantastičan balans bi ekipa imala, a odbrana bi najviše profitirala. Zatim ako imaš dva jaka krila koja mogu isporučiti 20+ asistencija kombinovano, a Susuo i Forsberg bi to mogli onda taj playmaker i nije toliko neophodan. Još ako su dva beka ofanzivno jaki onda taj nedostatak klasičnog playa se neće puno osjetiti. Mislim da je Montela zamislio da se igra bazira preko jakih bekova i krila sa fizički i tehnički dobro izbalansiranom sredinom. Ali vidjet ćemo šta će se dešavati dalje. Ako bi James došao nekim čudom onda bi Suso bio klupiran, jer ne bi rekao da bi Montella njega koristio u sredini bez potrebe.Raonffa je napisao/la:Bolji je Poljak u defanzivi, tamam za onoliko koliko je Biglia bolji ofanzivno. Al' tu su mi negdje po kvalitetu, i možda bi se dobro nadopunjavali njih dvojica.Romagnoli13 je napisao/la:Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Šta misliš, ako bi doveli i Krychowiaka, da li bi u veznom igrali on, Biglia i Kessie, odnosno da ne bi dovodili nekog kreativnijeg veznjaka ili Hamesa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.