AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2017, 23:18

već duže vrijeme odoljevam da kupim ovu perverziju od dresa, ali izgleda da ću poslije silve pokleknuti :mrgreen:

ipak ću da čekam kraj merkata, možda dođe još neka zvjerčica :beba:

muxa je napisao/la:
Daj nam rope jednu sliku siljkana u toplesu :)
uživaj :kafa:

slika

slika

slika

slika

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2017, 23:32

Sta mi pustamu u Torino :(

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 23:39

Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.

Ako je istina ovo za Silvu, polako počinjem vjerovati da se ozbiljno vraćamo :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jun 2017, 23:43

Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.

Ako je istina ovo za Silvu, polako počinjem vjerovati da se ozbiljno vraćamo :mrgreen:
Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti. :D
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 23:46

Romagnoli13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.

Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti. :D
Desetka je rezervisana za Jamesa :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2017, 23:48

:beba:
slika

izvori kažu da je doveden za 30+10 miliona, odličan posao je napravljen. :thumbup:

kad sve rezimiramo ispadne da su doveli kessija, musaku, rodrigueza i silvu za pedesetak miliona, sad još samo fale conti, biglia i kreativac za koje će biti dovoljno preostalih 100 miliona.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 jun 2017, 23:54

Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jun 2017, 23:58

:bow: d
ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 jun 2017, 00:01

Ne bude me cijeli dan i ovo me doceka; super pojacanje ali nama treba veznjak, DVA krila i Conti.

Igrat cemo na 3 fronta moramo misliti I na klupu jer nemamo back up krilo, moze Jack to krpiti ali eto.

Ocekujem da ce doci Forsberg, Conti I Biglia, Keitu svakako racunam jer cim bude vidio ljepotana Silvi, dolazi taj u Milan :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2017, 00:06

pa jedino smo se povezivali sa moratom, aubom i costom, ali taj kalibar igrača je nedostupan milanu.
pokušavalo se koliko se moglo, ali nećemo da se lažemo da milan još uvijek ne može u istu rečenicu sa mančesterom, parizom itd što gore pomenuti igrači preferiraju, nije to do milana.

s druge strane beloti bi bio jednak rizik kao silva, ali makar dobijaš momka za duplo manje i neće biti katastrofa ako flopne (mada neću ni da razmišljam u tom pravcu), kao što bi to bio slučaj sa belotijem i ogromnim novcem koji bi potrošio na njega.

ja sam zadovoljan, sad još samo čekamo contija i dva veznjaka :kafa: može i krilo, ali to je neki bonus koji se može, a i ne mora ispuniti.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 00:07

Romagnoli13 je napisao/la::bow: d
ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.
Martinez nije ni odigrao puno utakmica, svega mislim 15-ak za Atletico, a možda jednostavno i nije uspio u Atleticovom sistemu igrati, jer to nije jednostavno sigurno, siguran sam da Cholo ima neko posebno viđenje i očekivanje od igrača.

Došao im je i Gameiro ljetos kao veliko pojačanje iz Seville, pa ispade na kraju prosjek.

Uglavnom, izuzetak nije pravilo, kao što @Baresi nabroja, puno je više pozitivnih primjera.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 12 jun 2017, 00:41

Citam ova pojacanja i ne vjerujem :shock: . Cudo su napravii ova nasa dvojica :clap: a kad se samo sjetim kako smo svi pesimisticno gledali na njihov dolazak na celo kluba. Valjda ce brzo zavrsiti i posao oko Contija. Biglia je zavrsen samo se ceka da dodje u Italiju sa ovog rep.okupljanja. Jos da se nadje taj kreativac koji bi sve ovo povezao i bili bi u konkurenciji za LS iduce sezone.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 01:03

Mirabelli i Fassone ne spavaju.Vrlo brzo ce uslijediti sastanak sa agentom Emila Forsberga a zatim i sa direktorom PSG-a, tema je Krychowiak.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 jun 2017, 01:12

Opaaa. Iskreno draze mi sto su ovog doveli nego Belottija. Ko bi se natezao sa onim presjednikom. Rade pametno,hoces - neces,dovidjenja prijatno.
A nek i kod nas konacno ima neko da fino izgleda jbt. Ovaj je za scilju Dejvid Bekam.
Idemo dalje. Forza Milan!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 01:13

Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 01:26

Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 jun 2017, 01:28

---Forsberg---Silva---Suso----
--Bonaventura--Biglia----Kessie--
--Rodriguez---Roma----Musacio--Conti
-----------Donarumma-----------

I da ne dodje taj ofanzivni vezni meni ovo izgleda jako jakoo dobro, onda bi sve bilo na Montelli i njegovim vizijama.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 01:33

Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.
Bolji je Poljak u defanzivi, tamam za onoliko koliko je Biglia bolji ofanzivno. Al' tu su mi negdje po kvalitetu, i možda bi se dobro nadopunjavali njih dvojica.

Šta misliš, ako bi doveli i Krychowiaka, da li bi u veznom igrali on, Biglia i Kessie, odnosno da ne bi dovodili nekog kreativnijeg veznjaka ili Hamesa?

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 12 jun 2017, 01:33

.
Zadnja izmjena: S3lva, dana/u 14 jul 2017, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 01:41

Raonffa je napisao/la:
Bolji je Poljak u defanzivi, tamam za onoliko koliko je Biglia bolji ofanzivno. Al' tu su mi negdje po kvalitetu, i možda bi se dobro nadopunjavali njih dvojica.

Šta misliš, ako bi doveli i Krychowiaka, da li bi u veznom igrali on, Biglia i Kessie, odnosno da ne bi dovodili nekog kreativnijeg veznjaka ili Hamesa?
Prvenstveno treba napomenuti da je ovo očito dobro razrađen plan između Mirabellija, Fassonea i Montelle.I da prvi put nakon ne znam koliko godina trener bira igrače koje želi. Dalje mislim da bi vezna linija Kessie-Krych-Biglia bila itekako funkcionalna, jer bi to bio odličan spoj snage, trke i tehnike.Fantastičan balans bi ekipa imala, a odbrana bi najviše profitirala. Zatim ako imaš dva jaka krila koja mogu isporučiti 20+ asistencija kombinovano, a Susuo i Forsberg bi to mogli onda taj playmaker i nije toliko neophodan. Još ako su dva beka ofanzivno jaki onda taj nedostatak klasičnog playa se neće puno osjetiti. Mislim da je Montela zamislio da se igra bazira preko jakih bekova i krila sa fizički i tehnički dobro izbalansiranom sredinom. Ali vidjet ćemo šta će se dešavati dalje. Ako bi James došao nekim čudom onda bi Suso bio klupiran, jer ne bi rekao da bi Montella njega koristio u sredini bez potrebe.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.