Mislim da će dovesti još dva vezna, beka i krilo.Ostalo je dovoljno novca za završna 4 poteza na merkatu.Conti 25M, Biglia 22-25, Forsberg/Keita 30M i još neki vezni po sličnoj cijeni.meskalin je napisao/la:Navodno Silva dolazi za 35 mil + nekakvi bonusi, mene zanima je li neko vise upoznat s njim, Porto rijetko kad grijesi s napadacima, Martinez je i kod njih trpao golove. Mislim da ce centralni vezni posljednji doci kao slag na tortu nnn
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
već duže vrijeme odoljevam da kupim ovu perverziju od dresa, ali izgleda da ću poslije silve pokleknuti
ipak ću da čekam kraj merkata, možda dođe još neka zvjerčica

ipak ću da čekam kraj merkata, možda dođe još neka zvjerčica
uživajmuxa je napisao/la:
Daj nam rope jednu sliku siljkana u toplesu![]()

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta mi pustamu u Torino 
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.
Ako je istina ovo za Silvu, polako počinjem vjerovati da se ozbiljno vraćamo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti.Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Desetka je rezervisana za JamesaRomagnoli13 je napisao/la:Mogu da ga koriste i u reklamne svrhe i to prodaje dresove.Još ako uzme broj 10, od toga se može brend napraviti.Raonffa je napisao/la:Tamam i jest za manekena, ne znam ko mu reče da zna igrati fudbal.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
izvori kažu da je doveden za 30+10 miliona, odličan posao je napravljen.
kad sve rezimiramo ispadne da su doveli kessija, musaku, rodrigueza i silvu za pedesetak miliona, sad još samo fale conti, biglia i kreativac za koje će biti dovoljno preostalih 100 miliona.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
- nextterrain
- Kontakt:
Ne bude me cijeli dan i ovo me doceka; super pojacanje ali nama treba veznjak, DVA krila i Conti.
Igrat cemo na 3 fronta moramo misliti I na klupu jer nemamo back up krilo, moze Jack to krpiti ali eto.
Ocekujem da ce doci Forsberg, Conti I Biglia, Keitu svakako racunam jer cim bude vidio ljepotana Silvi, dolazi taj u Milan
Igrat cemo na 3 fronta moramo misliti I na klupu jer nemamo back up krilo, moze Jack to krpiti ali eto.
Ocekujem da ce doci Forsberg, Conti I Biglia, Keitu svakako racunam jer cim bude vidio ljepotana Silvi, dolazi taj u Milan
pa jedino smo se povezivali sa moratom, aubom i costom, ali taj kalibar igrača je nedostupan milanu.
pokušavalo se koliko se moglo, ali nećemo da se lažemo da milan još uvijek ne može u istu rečenicu sa mančesterom, parizom itd što gore pomenuti igrači preferiraju, nije to do milana.
s druge strane beloti bi bio jednak rizik kao silva, ali makar dobijaš momka za duplo manje i neće biti katastrofa ako flopne (mada neću ni da razmišljam u tom pravcu), kao što bi to bio slučaj sa belotijem i ogromnim novcem koji bi potrošio na njega.
ja sam zadovoljan, sad još samo čekamo contija i dva veznjaka
može i krilo, ali to je neki bonus koji se može, a i ne mora ispuniti.
pokušavalo se koliko se moglo, ali nećemo da se lažemo da milan još uvijek ne može u istu rečenicu sa mančesterom, parizom itd što gore pomenuti igrači preferiraju, nije to do milana.
s druge strane beloti bi bio jednak rizik kao silva, ali makar dobijaš momka za duplo manje i neće biti katastrofa ako flopne (mada neću ni da razmišljam u tom pravcu), kao što bi to bio slučaj sa belotijem i ogromnim novcem koji bi potrošio na njega.
ja sam zadovoljan, sad još samo čekamo contija i dva veznjaka
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Martinez nije ni odigrao puno utakmica, svega mislim 15-ak za Atletico, a možda jednostavno i nije uspio u Atleticovom sistemu igrati, jer to nije jednostavno sigurno, siguran sam da Cholo ima neko posebno viđenje i očekivanje od igrača.Romagnoli13 je napisao/la:d
Deco, Carvalho, Alex Sandro, Falcao, D.Costa, J.Rodriguez, Casemiro, da ne brojim dalje, puno je pozitivnih primjera, a Martinez je jedan od rijetkih promasaja.ahmad_tz je napisao/la:Ne znam vala ovi igrači iz Portugala su rizik, može biti ko Falcao a i J.Martinez. Al hajd mlad je momak ima vremena da se dokaže. Od svih napadača koji su se spominjali doveden je najslabiji.
Došao im je i Gameiro ljetos kao veliko pojačanje iz Seville, pa ispade na kraju prosjek.
Uglavnom, izuzetak nije pravilo, kao što @Baresi nabroja, puno je više pozitivnih primjera.
Citam ova pojacanja i ne vjerujem
. Cudo su napravii ova nasa dvojica
a kad se samo sjetim kako smo svi pesimisticno gledali na njihov dolazak na celo kluba. Valjda ce brzo zavrsiti i posao oko Contija. Biglia je zavrsen samo se ceka da dodje u Italiju sa ovog rep.okupljanja. Jos da se nadje taj kreativac koji bi sve ovo povezao i bili bi u konkurenciji za LS iduce sezone.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mirabelli i Fassone ne spavaju.Vrlo brzo ce uslijediti sastanak sa agentom Emila Forsberga a zatim i sa direktorom PSG-a, tema je Krychowiak.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Opaaa. Iskreno draze mi sto su ovog doveli nego Belottija. Ko bi se natezao sa onim presjednikom. Rade pametno,hoces - neces,dovidjenja prijatno.
A nek i kod nas konacno ima neko da fino izgleda jbt. Ovaj je za scilju Dejvid Bekam.
Idemo dalje. Forza Milan!!
A nek i kod nas konacno ima neko da fino izgleda jbt. Ovaj je za scilju Dejvid Bekam.
Idemo dalje. Forza Milan!!
Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
---Forsberg---Silva---Suso----
--Bonaventura--Biglia----Kessie--
--Rodriguez---Roma----Musacio--Conti
-----------Donarumma-----------
I da ne dodje taj ofanzivni vezni meni ovo izgleda jako jakoo dobro, onda bi sve bilo na Montelli i njegovim vizijama.
--Bonaventura--Biglia----Kessie--
--Rodriguez---Roma----Musacio--Conti
-----------Donarumma-----------
I da ne dodje taj ofanzivni vezni meni ovo izgleda jako jakoo dobro, onda bi sve bilo na Montelli i njegovim vizijama.
Bolji je Poljak u defanzivi, tamam za onoliko koliko je Biglia bolji ofanzivno. Al' tu su mi negdje po kvalitetu, i možda bi se dobro nadopunjavali njih dvojica.Romagnoli13 je napisao/la:Krych je daleko defanzivniji i moze igrati cak stopera po potrebi.Biglia je dosta tehnicki potkovaniji igrac,i zato mu nije strano da igra CMF-a, a u tom slucaju Poljak bi bio DMF.Raonffa je napisao/la:Krychowiak i Biglia su po meni isti profil igrača, sumnjam da bi išli po Krychowiaka ako su već Bigliu rješili.
Šta misliš, ako bi doveli i Krychowiaka, da li bi u veznom igrali on, Biglia i Kessie, odnosno da ne bi dovodili nekog kreativnijeg veznjaka ili Hamesa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.