Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Reprezentativci (fudbal)
Stvarno ne razumjem ove igrace sto mjenjaju repku radi selektora. Mislim, dobro je doso svaki igrac, ali i nama je se ovo vise puta desavalo. Zadnji put onaj lik iz Zagreba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma nek i on osjeti kako je zatrest mrezuCeMa je napisao/la:krenulo nadarevicadanas autogol
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
pa i DŽeko je proslog vikenda dao auto gol a danas ga uvali bavarcimaCeMa je napisao/la:krenulo nadarevicadanas autogol
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
imarsovac je napisao/la:pa i DŽeko je proslog vikenda dao auto gol a danas ga uvali bavarcimaCeMa je napisao/la:krenulo nadarevicadanas autogol
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ne narano da nisi nista mislo lose Safetu niti ja nesto lose mislim o Safetu vec sam htio da kazem sto ne bi bilo kao u slucaju Džeko
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Lendrić igrao za Hajduk prijateljsku protiv trećeligaša i tako je slab bio da nisu željeli davati informacije novinarima o njemugollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
...što je više lome to je volim jače...
Koji ce nam qrac mi trebamo zvati nase momke koji su dokazani kao sto je Seferovic,Hajrovic,Besic, a ne tamo neki "otpad"...gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Koji su to nasi, njihovi, vasi? Momak je prosle godine bio najbolji strijelac i igrac juniorske lige, i ne znam po cemu je "otpad"? Zato sto igra u Zrinjskom sa 18 godina?Za_raju je napisao/la:Koji ce nam qrac mi trebamo zvati nase momke koji su dokazani kao sto je Seferovic,Hajrovic,Besic, a ne tamo neki "otpad"...gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
-
hercegovina
- Kontakt:
ja kad vidim ovu sliku nisam optimista
s lijeva na desno
lik koji je pao s marsa,dodik ,pjevac narodnjaka,piplica
i sad ja vas pitam...mogu li oni ikoga igdje odvesti???
-
Pasodzigera
- Kontakt:
U svakom slucaju su bolji od klovna Cire i "I THINKS-a"hercegovina je napisao/la:
ja kad vidim ovu sliku nisam optimista
s lijeva na desno
lik koji je pao s marsa,dodik ,pjevac narodnjaka,piplica, neznam ovog zadnjeg ali vjerovatno se nista ne pita
i sad ja vas pitam...mogu li oni ikoga igdje odvesti???
A ako te interesuje ,ko je ova poslednji na slici,njega svaka cura/zena u BIH i regionu poznaje,taj povecava sise, REUF KARABEG
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pa nisu na izboru za Mistera BiH
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jesi li ovo prvo zaključio iz ovog drugog? Nakon dvije odigrane utakmice...gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, atrenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
A Pjanic?Brane je napisao/la:Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Igrat ce i Lulic u najmanju ruku u Europa Ligi. Mozda i u Ligi Prvaka. Pjanic ce isto tako bit u Ligi Prvaka. Ima jos par kandidata za Europa Ligu (Stilic, Buric itd)...Tako da ne moras brinut.Brane je napisao/la:Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
OK sigurno imamo igraca ali ovi glavni (Dzeko,Misimovic,Ibisevic,Salihovic i Spahic) nece
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
To Pjanic nije glavni?Brane je napisao/la:OK sigurno imamo igraca ali ovi glavni (Dzeko,Misimovic,Ibisevic,Salihovic i Spahic) nece
Momak ubjedljivo najbolji u zadnjim utakmicama reprezentacije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mozda je i bolje. Bice odmorni za repku
Ne. Momak je prosle godine zabio 42 gola u juniorskoj ligi, bio najbolji strijelac i najbolji igrac u izboru Sportskih novosti. Iz toga sam zakljucio. U nasoj ligi sad potvrdjuje kvalitetu, i ova situacija me pomalo podsjeca na Modrica.Željovac je napisao/la:Jesi li ovo prvo zaključio iz ovog drugog? Nakon dvije odigrane utakmice...gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, atrenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.