Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 22:40

Stvarno ne razumjem ove igrace sto mjenjaju repku radi selektora. Mislim, dobro je doso svaki igrac, ali i nama je se ovo vise puta desavalo. Zadnji put onaj lik iz Zagreba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 avg 2010, 22:43

CeMa je napisao/la:krenulo nadarevica :D danas autogol :mrgreen:
Ma nek i on osjeti kako je zatrest mrezu :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 20 avg 2010, 22:44

pa i DŽeko je proslog vikenda dao auto gol a danas ga uvali bavarcima
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 20 avg 2010, 22:47

marsovac je napisao/la:
pa i DŽeko je proslog vikenda dao auto gol a danas ga uvali bavarcima
i :roll: jeli ti mislis da sam ja mislio nesto lose o safetu u ovom postu :roll: nekako se da naslutiti da jesi :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 20 avg 2010, 22:51

ne narano da nisi nista mislo lose Safetu niti ja nesto lose mislim o Safetu vec sam htio da kazem sto ne bi bilo kao u slucaju Džeko
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 avg 2010, 23:42

A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 avg 2010, 00:46

gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Lendrić igrao za Hajduk prijateljsku protiv trećeligaša i tako je slab bio da nisu željeli davati informacije novinarima o njemu :oops: .. pa su ga šutnuli u Zrinjski ;)
...što je više lome to je volim jače...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 avg 2010, 11:45

gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, a trenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Koji ce nam qrac mi trebamo zvati nase momke koji su dokazani kao sto je Seferovic,Hajrovic,Besic, a ne tamo neki "otpad"...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 avg 2010, 12:04

Za_raju je napisao/la:
Koji ce nam qrac mi trebamo zvati nase momke koji su dokazani kao sto je Seferovic,Hajrovic,Besic, a ne tamo neki "otpad"...
Koji su to nasi, njihovi, vasi? Momak je prosle godine bio najbolji strijelac i igrac juniorske lige, i ne znam po cemu je "otpad"? Zato sto igra u Zrinjskom sa 18 godina?

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 21 avg 2010, 14:52

slika

ja kad vidim ovu sliku nisam optimista

s lijeva na desno

lik koji je pao s marsa,dodik ,pjevac narodnjaka,piplica :), neznam ovog zadnjeg ali vjerovatno se nista ne pita

i sad ja vas pitam...mogu li oni ikoga igdje odvesti???

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 avg 2010, 15:01

hercegovina je napisao/la:slika

ja kad vidim ovu sliku nisam optimista

s lijeva na desno

lik koji je pao s marsa,dodik ,pjevac narodnjaka,piplica :), neznam ovog zadnjeg ali vjerovatno se nista ne pita

i sad ja vas pitam...mogu li oni ikoga igdje odvesti???
U svakom slucaju su bolji od klovna Cire i "I THINKS-a"

A ako te interesuje ,ko je ova poslednji na slici,njega svaka cura/zena u BIH i regionu poznaje,taj povecava sise, REUF KARABEG :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 avg 2010, 15:03

Pa nisu na izboru za Mistera BiH
100% sportski i krajnje opušten potpis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 avg 2010, 15:07

gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, atrenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Jesi li ovo prvo zaključio iz ovog drugog? Nakon dvije odigrane utakmice...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 21 avg 2010, 16:49

Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 avg 2010, 16:55

Brane je napisao/la:Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
A Pjanic? :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2010, 16:55

Brane je napisao/la:Stavrno je steta sto nam glavni igraci nece igrati u Evropi ove godine. Izlgeda da ce jedino Ibro igrati u Evropa Ligi.
Igrat ce i Lulic u najmanju ruku u Europa Ligi. Mozda i u Ligi Prvaka. Pjanic ce isto tako bit u Ligi Prvaka. Ima jos par kandidata za Europa Ligu (Stilic, Buric itd)...Tako da ne moras brinut. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 21 avg 2010, 16:59

OK sigurno imamo igraca ali ovi glavni (Dzeko,Misimovic,Ibisevic,Salihovic i Spahic) nece
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 avg 2010, 17:01

Brane je napisao/la:OK sigurno imamo igraca ali ovi glavni (Dzeko,Misimovic,Ibisevic,Salihovic i Spahic) nece
To Pjanic nije glavni? :D
Momak ubjedljivo najbolji u zadnjim utakmicama reprezentacije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 21 avg 2010, 17:03

Mozda je i bolje. Bice odmorni za repku

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 avg 2010, 17:08

Željovac je napisao/la:
gollum je napisao/la:A, mogli bismo i mi njima napokon "ukrasti" igraca. Lendric ce sigurno imati blistavu karijeru, momak ima 18 godina, atrenutno je prvi strijelac Premijer lige.
Jesi li ovo prvo zaključio iz ovog drugog? Nakon dvije odigrane utakmice...
Ne. Momak je prosle godine zabio 42 gola u juniorskoj ligi, bio najbolji strijelac i najbolji igrac u izboru Sportskih novosti. Iz toga sam zakljucio. U nasoj ligi sad potvrdjuje kvalitetu, i ova situacija me pomalo podsjeca na Modrica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic i 8 gostiju.