FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 20 avg 2010, 22:51

Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme. :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 20 avg 2010, 22:57

ne brini ti nista za mene ;) ja samo hocu da moj Bayern bude najbolji najaci i u svemu naj naj ali ovo sto smo veceras pokazali je sramota za jednog prvaka Bundes lige za viceprvaka lige prvaka.Ja nemogu biti nikako zadovoljan a vi koji ste zadovoljni ovom igrom onda stvarno ne znam dokle cemo dogurati ako ovako nastavimo :!:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 avg 2010, 23:04

E ovako je Celiku bilo,samo mnogo gore :D i onda se pitate zasto se mi bunimo !

Navijam za Bayern ali ne pisem puno na ovoj temi,ali mi ovo uopste nije pobjeda ! ali eto 3 boda su tu i "dobar" pocetak sezone !
A C A B !

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 20 avg 2010, 23:06

rob do bagro je napisao/la:Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme. :mrgreen:
Hofenhajm Toni
Mancester Olic
Wolfsburg Swain pa dokada vise ljudi moji
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 20 avg 2010, 23:08

sta sad trebali su prestat trcati u zadnjih 5 minuta da ne bi ispali cigani....boze moj,to je fudbal,sve je maximalno korektno,to je najvaznije ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 avg 2010, 23:10

To je to! I ovakav Bayern sa ovakvom prikazanom igrom dođe do punog plijena. Pošto su mi očekivanja bila minimizirana, ja sam zadovoljan.
Bubreg za Bayern, koji je tebi đavo? Zar se i tebi moraju objašnjavati neke stvari. Pa mi čitavu ljetnu pauzu trubimo o tome kako će Bayern imati težak start sezone, da će biti tu i tamo pokoji kiks, a ti glumiš ovdje nervoznog poštara.
bistrikboy je napisao/la:Mia san' Mia again!

Bayern pobjedio,Dzeko zabio,bolje nem're...
slika
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 avg 2010, 23:22

Nakon proslogodisnjeg starta sezone i kolektivnog pljuvanja, malo samokontrole kod pojedinih "navijaca" ne bi skodilo. :)
Prva utakmica ljudi, i kao sto rece gero, bitno je da se i sa ovakvom igrom dodje do bodova.
Opusteno, nemojte poslije prvog kola da smirujemo strasti, sta ce bit kad se zakuha sezona :mrgreen:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 avg 2010, 23:25

marsovac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme. :mrgreen:
Hofenhajm Toni
Mancester Olic
Wolfsburg Swain pa dokada vise ljudi moji
Znas sta, sve mogu shvatiti. Spomeni i Getafe prije 2-3 godine i svaku utakmicu u kojoj je ostvarane last-minute sieg.
Ali kako vas nije stid spominjati Manchester i Olica u tom kontekstu.
1999.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 20 avg 2010, 23:26

Joj sto nemogu podnositi cinizam,posebno navijača bayerna,pa jel treba utakmica da se igra 89 minuta,jel to ne trebe napadati zadnjih 10 minuta,jel to se nije moglo desiti bayernu da primi gol u zadnjoj minuti,ko bi onda bio cigan? pusti šuplje priče bayern je pokazao više volje za pobjedom i normalno da nije lahko tek tako zabiti 4,5 komada, pa ne igraju oni protiv 6-ligaša,uostalom ko neće da se pomiri s tim da bayern nikad ne odustaje nek navija za mančester :lol: :lol: :lol: :lol: idemo sad u lautern po 3 boda aBd
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Klare

Post Postao/la Klare » 20 avg 2010, 23:28

Pa ljudi moji šta vam je, pa Bayern ni prošle sezone u većini utakmica nije igrao toliko uvjerljivo, nego nekako samo koliko im treba. Mcclaren će ovom Wolfsburgu donijeti dosta toga dobroga, bio im je potreban ovakav trener koji će zagalamiti, bodriti ih s klupe čitavo vrijeme. Svi vukovi u drugom poluvremenu zaista dobri, a naš problem sad za sad je taj sistem 4-2-3-1 koji nije još uvježban, i ako gaal misli nastaviti igrati u ovom sistemu bojim se da bi moglo biti i neočekivanih rezultata, barem dok se ne uigramo.

Ono što me posebno raduje:Gomez ponovo unosi prevagu, i mislim da bi protiv Kaiselslauterna trebao krenute od prve sa Kloseom i Gomezom. Muller ili Kroos jednu utakmicu sa klupe da malo odmore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2010, 23:33

Sta reci? Pobjeda zasluzena ili ne? Ma koga briga, tri boda su tu i sad smo prvi. :mrgreen:

Buyten je gotov. Mislim da je on dovoljno dao Bayernu prosle sezone i da ove nece moci pruziti onoliko koliko se trazi od njega. Michu vratiti, pa sta bude.
Butt? Lik nas je spasio nekoliko puta, ali je i katastrofalno ispucao loptu kod sanse Misimovica. :o
Lahm, nista narocito, ali ocigledno da jos skida kile od svadbe. :lol:

Prvi gol, soccer. Akcija odlicna i asistencija Kroosa, koji je dosta solidno odigrao....
Bastian, fenomen. Pored brda zadataka u veznom redu stigne cak i postici gol. :D

I na kraju Bilal. Pa ponavlja se sezona 2007/08, kada je razarao, a jos i kopacke iz te godine? 8-) 8-)

Kako se predvidjalo, pocetak sezone ce biti paklen za Bayern. Igraci nisu dovoljno trenirali, tek nekih 15-ak dana, sto se i osjetilo. Ocekujem da u nastavku sezone sve bolje i bolje igraju, jer materijala za to imaju u dovoljnim kolicinama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2010, 23:39

Ovo je ona stara: "Bodove piši, igru briši". Ok, niste uigrani, početak je sezone, bla, bla, bla. Ali, isti slučaj je i sa Vukovima. Naravno, ne trebamo ni zaboraviti njihovo mučenje u kupu protiv 34. ligaša. Kao što rekoh, odbrana je propusna kao švajcarski sir. Buytenu je ostalo samo da se "lakta" i da tako dobija duele, te nema one potrebne hemije sa Trubom.
Prvi gol je produkt sjajne akcije Kroosa i Mullera, drugi je produkt nepažnje Wolfsburgove odbrane kombinovan sa sjajnim praćenjem Bastiana.

Ribery me nije impresionirao. Ok, bila je ona asistencija na kraju, ali to je to(da, znam, to je bila asistencija za pobjednički gol). Mora on i može puno bolje. Ovo je slabo za igrača njegovog kalibra. Ako ne može probiti Schafera, koga može? Wahibu :lol: ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 avg 2010, 23:41

Moze i schafera i wahibu i koga pozeli , neznam sta si gledao al odmah prvi napad je dobio po nozi sto ga sjebe odmah , al isto tako u par trenutaka se zabavljao 8-) 8-)
Što , se tice igre prvo poluvrijeme nije se znalo za njih mada nismo imali prevelike sanse .
Klose , lose odigrao cini mi se da on sve sto moze je NJEMACKA i nista vise .
Ljudi mozemo mi bez Robbena al itekako fali jer njegove su 3 100 % sanse po utakmici , i Ola nam isto fali :cry:

AL NEMA VEZE NAJJACI SMO !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 avg 2010, 00:36

FC BAYERN je napisao/la:ne brini ti nista za mene ;) ja samo hocu da moj Bayern bude najbolji najaci i u svemu naj naj ali ovo sto smo veceras pokazali je sramota za jednog prvaka Bundes lige za viceprvaka lige prvaka.Ja nemogu biti nikako zadovoljan a vi koji ste zadovoljni ovom igrom onda stvarno ne znam dokle cemo dogurati ako ovako nastavimo :!:

sta ti znaspapak jedan, cuj lose igrali, nisi normalan Đanele mi moje, igrali ko barsa a ti nesto pricas, pa cim malo lose igramo odmah neki papak se javlja sa nekom pricom, nemoj to raditi ne treba ti to
Razumijes ti mene burazere moj :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 avg 2010, 00:38

Čestitke na pobjedi, drago mi je da je Džeko dao gol. Igru briši, bodove piši. Mali Muller zvjerka :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 avg 2010, 00:58

Što se tiče tekme večeras, mislim da bi Vukovi mogli do boda iako je Bayern izraziti favorit, ali ne djeluje mi FCB toliko jako kad nema Robbena, barem je tako lani bilo, ali vidjećemo večeras...U svakom slučaju, nadam se dobrom i efikasnom meču i da ga naš Džekica zabije :mrgreen:
'Bem ti Švajnija i kobasice :evil: , nije mogla sezona ''gore'' počet - Bayonja ope' u sudijskom vremenu :lol:

Šta reći, nego uporijebiti staru dobru floskulu - ''utakmica s dva različita poluvremena''... Bajo dominantan u prvom, VFL bez ''Miske-a'' nesposoban, a u kada je dotični ušao u drugom, puhalo na sve strane pred ''Buttinom''...Džekica je ope' dokaz'o da je klasa, mada je mogao i morao barem još jednu šansu materijalizovati, ali 'ebat ga sad....Miske dokazao da je srce ove ekipe i ona komedijaška taktika ''McLittle Fergia'' u prvom poluvremenu mi uze finih živaca...Inače Wolfsburg je ostavio dosta dobar dojam( u drugom poluvremenu), samo podhitno se moraju riješavati onog ''beduina'' i dovest neko kvalitetno krilo... Mandžo dosta dobar u defanzivi i možda od njeg bude neš' na ovoj novoj poziciji...Kjaer krivac za prvi gol, a poslije je popušio još par ''ćevapčića'' (a čak ga i je Gomez malo ''počastio'' :mrgreen: )...Friedrich mora biti starter, ak' nista na poziciji desnog beka, gdje je večaras bilo dosta propuha....

Što se tiče FCB-a, odlično prvo poluvrijeme, dok su držali loptu, ali u drugom pravo rasulo na početku kada je WFL krenuo u napad, a i presingom im je nanio dosta muke....Drago mi je zbog mladog Mullera da nastavlja pružati dobre partije i nakon SP-a, a Kroos je bio dosta dobar, posebna ona ingeniozna asistencija kod prvog gola...
Ako već Uli ne kani trošiti pare na dovođenje igrača, posebno nekog štopera, barem nek' odvoji koji ojro, i kupi onom kiklopu belgijskom kompas da barem ponekad skonta ''đe'' je....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 21 avg 2010, 01:03

Nije neka utakmica za pamcenje , ali tri boda su tu , sto je naravno najvaznije :)

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 21 avg 2010, 01:05

Jao šta Miske radi,lomi kičme. 8-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 avg 2010, 01:15

Kad usporedim start sa onim iz prosle sezone, ovo je sve super. Van Gaal je unio promjena u odnosu na proslu sezonu, a to je prije svega pozicija koju igra Kroos. Klasicni cener. Prvi gol je i postignut nakon njegove asistencije. Pored toga, ocekivao sam vise od njega, angazovanja u igri, trazenja lopte i sl., ali cini se da to jos ne funkcionise na najbolji nacin. Nisam upratio da li je i jedan pas uputio prema Kloseu, sto ipak ide vise njemu na dusu. Miro je bio u dosta losem izdanju i mogu reci da nakon ulaska Gomeza, uvjeren sam da nam je Olic najbolji napadac.
Sto se tice ostatka ekipe, tu je ponovo strahovanje kada je odbrana u pitanju. Malo van Buyten, malo golman, malo ostali i eto jeftinih golova.
Za ocekivati je da ce forma Bayerna rasti u nastavku sezone, a jednim dijelom za lose izdanje je kriv i Wolfsburg, koji je prvo poluvrijeme bio totalno ne zainteresovan. Imam osjecaj da su Gaalovi igraci ocekivali da ce i drugo poluvrijeme proci u tom tempu, sto nije bio slucaj, pa ih je Wolfsburg pocetkom drugog poluvremena natjerao na par gresaka i izjednacio rezultat.
Koliko god skripila igra Bayerna, jos vise briga mora imati McClaren. Igra bez Misketa se u Wolfsburgu ne moze zamisliti. Mandzukic na krilu ni u najludjim snovima.
#divovi

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 avg 2010, 01:46

Mislim da je Bayern bio los danas, imam osjecaj da su SP-igrace mühe, i da nece preziviti cijelu sezonu

Sjecate li se 2006/2007? Sezona nakon Sp u Njemacku. Bayern je bio broj 4 :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.