Bravo Schweini
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll !!!!
Bravo Schweini
Bravo Schweini
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nikad ali nikad mi bayern nije bio drag, a sad jos manje
cigani, uvjek u zadnjoj sekundi dobiju 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
hahaha! Bastian !! never give up xD ^^
@cema a jbg kada su nas cigani pobjedili na taj način '99
@cema a jbg kada su nas cigani pobjedili na taj način '99
- RagazziDelSud
- Kontakt:
bavarci nose 3 bodarob do bagro je napisao/la:Goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll !!!!
Bravo Schweini
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
3 boda su tu i MASALA, ali ova igra (barem sto sam ja odgledo) nit smrdi nit mirise, tuse onu loptu ubise sve u njoj ali nista produktivno i onda greska golmana da bi svajni je ugurao u go. Ako se po jutru dan poznaje priredice nama Gal opet trauma ko i prosle godine 
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
fuj fuj fuj fuj fuj pocinje da mi se gadi voljeni klub
po cemu smo zasluzili da pobijedimo po cemu
u 91 minuti zabijamo gol i sad treba da se radujem ma ovo je zalosno
kakva igra ovo je sramota 
- bistrikboy
- Kontakt:
Mia san' Mia again!
Bayern pobjedio,Dzeko zabio,bolje nem're...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
na kraju ide igru briši tri boda piši ... zasluženo il ne ...
- roy_makaay
- Kontakt:
Der Bayern-Dusel ist wieder da.Osjeti se šta znači Robben a šta znači Olić za ovu ekipu,u prvom poluvremenu smo ih trebali natrpat kad je VFL igrao izgubljeno bez Misketa.3 boda su 3 boda,sezona je tek na startu,ja sam zadovoljan.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
A sto volim ovakvu pobjedu. Slatka da sladja ne moze biti. Hem smo uzeli tri boda, hem izvlacimo mast kriticarima.
@FC BAYERN: smiri dozivljaj.
Kasnije cu dati svoj sud o utakmici. Dok se malo strasti smire.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- King Kenny
- Kontakt:
cestitam na pobjedi i tebi i ostalim bavarcima....Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A sto volim ovakvu pobjedu. Slatka da sladja ne moze biti. Hem smo uzeli tri boda, hem izvlacimo mast kriticarima.![]()
@FC BAYERN: smiri dozivljaj.![]()
Kasnije cu dati svoj sud o utakmici. Dok se malo strasti smire.![]()
al izvukli ste se
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne brini ti nista za mene
ja samo hocu da moj Bayern bude najbolji najaci i u svemu naj naj ali ovo sto smo veceras pokazali je sramota za jednog prvaka Bundes lige za viceprvaka lige prvaka.Ja nemogu biti nikako zadovoljan a vi koji ste zadovoljni ovom igrom onda stvarno ne znam dokle cemo dogurati ako ovako nastavimo 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
E ovako je Celiku bilo,samo mnogo gore
i onda se pitate zasto se mi bunimo !
Navijam za Bayern ali ne pisem puno na ovoj temi,ali mi ovo uopste nije pobjeda ! ali eto 3 boda su tu i "dobar" pocetak sezone !
Navijam za Bayern ali ne pisem puno na ovoj temi,ali mi ovo uopste nije pobjeda ! ali eto 3 boda su tu i "dobar" pocetak sezone !
A C A B !
Hofenhajm Tonirob do bagro je napisao/la:Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme.
Mancester Olic
Wolfsburg Swain pa dokada vise ljudi moji
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
deni_m1312
- Kontakt:
sta sad trebali su prestat trcati u zadnjih 5 minuta da ne bi ispali cigani....boze moj,to je fudbal,sve je maximalno korektno,to je najvaznije 
To je to! I ovakav Bayern sa ovakvom prikazanom igrom dođe do punog plijena. Pošto su mi očekivanja bila minimizirana, ja sam zadovoljan.
Bubreg za Bayern, koji je tebi đavo? Zar se i tebi moraju objašnjavati neke stvari. Pa mi čitavu ljetnu pauzu trubimo o tome kako će Bayern imati težak start sezone, da će biti tu i tamo pokoji kiks, a ti glumiš ovdje nervoznog poštara.
Bubreg za Bayern, koji je tebi đavo? Zar se i tebi moraju objašnjavati neke stvari. Pa mi čitavu ljetnu pauzu trubimo o tome kako će Bayern imati težak start sezone, da će biti tu i tamo pokoji kiks, a ti glumiš ovdje nervoznog poštara.
bistrikboy je napisao/la:Mia san' Mia again!
Vom Jäger zum Gejagten
Nakon proslogodisnjeg starta sezone i kolektivnog pljuvanja, malo samokontrole kod pojedinih "navijaca" ne bi skodilo.
Prva utakmica ljudi, i kao sto rece gero, bitno je da se i sa ovakvom igrom dodje do bodova.
Opusteno, nemojte poslije prvog kola da smirujemo strasti, sta ce bit kad se zakuha sezona
Prva utakmica ljudi, i kao sto rece gero, bitno je da se i sa ovakvom igrom dodje do bodova.
Opusteno, nemojte poslije prvog kola da smirujemo strasti, sta ce bit kad se zakuha sezona
Znas sta, sve mogu shvatiti. Spomeni i Getafe prije 2-3 godine i svaku utakmicu u kojoj je ostvarane last-minute sieg.marsovac je napisao/la:Hofenhajm Tonirob do bagro je napisao/la:Ovo nam je postala tradicija da dajemo gol u zadnjim trenucima tekme.
Mancester Olic
Wolfsburg Swain pa dokada vise ljudi moji
Ali kako vas nije stid spominjati Manchester i Olica u tom kontekstu.
1999.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.