Ovako su i Virta nakon Stanije na aparate
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Nema tu aparata, to samo vrijeme može izliječitibraco je napisao/la:Ovako su i Virta nakon Stanije na aparate
MI bez Lendrića i Stevanovića pred evropu, Zrinjski bez Tomića i vjerovatno Petraka, Sarajevo bez Duljevića, Crnkića i Kovačevića, Široki bi mogao ostati bez Menala i Zlomislića. To je nažalost tužna slika bh. fudbala da teško možeš na neke duže staze zadržat kostur ekipe. A nijedna od ovih ekipa još nije zvanično dovela zamjene za te igrače, osim Sarajeva koje je dovelo Kuzmanovića.Buffon1 je napisao/la:Strasno ulazimo u pripreme za evropu. S jednim strasnim spicem Zaimovicem..
Pa mi smo prije par godina poceli praviti evropskog Zelju kad je dosao debeli Bekric.braco je napisao/la:MI bez Lendrića i Stevanovića pred evropu, Zrinjski bez Tomića i vjerovatno Petraka, Sarajevo bez Duljevića, Crnkića i Kovačevića, Široki bi mogao ostati bez Menala i Zlomislića. To je nažalost tužna slika bh. fudbala da teško možeš na neke duže staze zadržat kostur ekipe. A nijedna od ovih ekipa još nije zvanično dovela zamjene za te igrače, osim Sarajeva koje je dovelo Kuzmanovića.Buffon1 je napisao/la:Strasno ulazimo u pripreme za evropu. S jednim strasnim spicem Zaimovicem..
To brate nije u viziji sportskog segmenta naseg klubadimitrije21 je napisao/la:Mi nismo u stanju iz naše lige uzet najbolje igrače, kupit uzet besplatno nego nam to iz našeg dvorišta uzima Ljubljanska Olimpija moš mislit eto koliko smo loš bog te, umjesto da mi držimo monopol u ligi sa uzimanjem najbolji i najtalentovanijih igrača i svake godine dopunjujemo mjenjamo šta je bolje i šta nam fali i tako držimo konstantu svega.
Možda je kapitalacQwerty90 je napisao/la:Jel' znaju ovi koji su bolje upućeni, ko je taj lijevi bek iz Srbije, a nije Subić ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Lokomotifa, roccosiffredi, Sarun, Zeljoo1921 i 57 gostiju.