Uvijek su mi bili omiljeni igrači oni zbog kojih fudbal djeluje kao jednostavna igra, a naš Amir je oličenje takvog fudbala.Qwerty90 je napisao/la:Bravo Virtu. Joj kakav je ovo doktor igre Allahu dragi, poslije prvog primanja i dijagonale, znao sam da samo njegov dres dolazi u obzir
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Graovac prvo pojacanje. Dobro dosao i nek ti je sretno sa nama!

Ovako su i Virta nakon Stanije na aparate
U ovom slucaju on je izgledao kao Sinisa. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema tu aparata, to samo vrijeme može izliječitibraco je napisao/la:Ovako su i Virta nakon Stanije na aparate

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
19. 6. protiv Krupe igramo na Kupresu.
Strasno ulazimo u pripreme za evropu. S jednim strasnim spicem Zaimovicem..
MI bez Lendrića i Stevanovića pred evropu, Zrinjski bez Tomića i vjerovatno Petraka, Sarajevo bez Duljevića, Crnkića i Kovačevića, Široki bi mogao ostati bez Menala i Zlomislića. To je nažalost tužna slika bh. fudbala da teško možeš na neke duže staze zadržat kostur ekipe. A nijedna od ovih ekipa još nije zvanično dovela zamjene za te igrače, osim Sarajeva koje je dovelo Kuzmanovića.Buffon1 je napisao/la:Strasno ulazimo u pripreme za evropu. S jednim strasnim spicem Zaimovicem..
Pa mi smo prije par godina poceli praviti evropskog Zelju kad je dosao debeli Bekric.braco je napisao/la:MI bez Lendrića i Stevanovića pred evropu, Zrinjski bez Tomića i vjerovatno Petraka, Sarajevo bez Duljevića, Crnkića i Kovačevića, Široki bi mogao ostati bez Menala i Zlomislića. To je nažalost tužna slika bh. fudbala da teško možeš na neke duže staze zadržat kostur ekipe. A nijedna od ovih ekipa još nije zvanično dovela zamjene za te igrače, osim Sarajeva koje je dovelo Kuzmanovića.Buffon1 je napisao/la:Strasno ulazimo u pripreme za evropu. S jednim strasnim spicem Zaimovicem..
Od svih tih nabrojani dva kluba su osvojila ligu i kup, a mi nista,
Bolan do sad smo vec morali imati dobrog napadaca na pripremama s potpisanim ugovor. A na svakoj poziciji gdje nam idu blizu dogovori. Pa nijedan od nabrojanih klubova nije ostao na napadacu iz prve lige federacije.
Moramo se dobro zapitati gdje ovo vodi.
Mogao je vala i Stevo ranije reci da zeli ici,a ne danas tek. Ako je vec imao zelju mogao je to reci odmah nakon Radnika. Ovako smo dovedeni u nezgodnu situaciju jer ostajemo na jednom napadacu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hronicna povreda koljena odavno.
Bekrica i Zebu muci skolijoza
pokretaci nasih akcija.
Bekrica i Zebu muci skolijoza

- SlevinKelevra
- Kontakt:
jel Stevanovic uradio sklek u zivotu? 

-
- Kontakt:
Mi nismo u stanju iz naše lige uzet najbolje igrače, kupit uzet besplatno nego nam to iz našeg dvorišta uzima Ljubljanska Olimpija moš mislit eto koliko smo loš bog te, umjesto da mi držimo monopol u ligi sa uzimanjem najbolji i najtalentovanijih igrača i svake godine dopunjujemo mjenjamo šta je bolje i šta nam fali i tako držimo konstantu svega.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nekad triput sad jednom sedmicno,e tako ti je i nas Zeljo poceo ubadat.
To brate nije u viziji sportskog segmenta naseg klubadimitrije21 je napisao/la:Mi nismo u stanju iz naše lige uzet najbolje igrače, kupit uzet besplatno nego nam to iz našeg dvorišta uzima Ljubljanska Olimpija moš mislit eto koliko smo loš bog te, umjesto da mi držimo monopol u ligi sa uzimanjem najbolji i najtalentovanijih igrača i svake godine dopunjujemo mjenjamo šta je bolje i šta nam fali i tako držimo konstantu svega.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jel' znaju ovi koji su bolje upućeni, ko je taj lijevi bek iz Srbije, a nije Subić ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Možda je kapitalacQwerty90 je napisao/la:Jel' znaju ovi koji su bolje upućeni, ko je taj lijevi bek iz Srbije, a nije Subić ?

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!