Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 22:57
Mislim da je vrijeme da se Gigio i Milan raziđu! Momak je u ovom trenutku svim navijačima pao u očima.Klub je uradio sve što je do njih, pojačavaju se, imaju strašan projekat.Ponudili su mu da bude treći najplaćeniji golman na svijetu, u Italiji bi bio ubjedljivo najplaćeniji. Očito da mu je stalo samo do novca i neka ga potraži u PSG-u jer ostali klubovi manje više već imaju kvalitetne golmane. Uzeti za njega 50M + toliko od ostalih 5-6 panjeva i budžet će automatski narasti na preko 250M.Što znači da bi Milan mogao sa lakoćom privesti posao kraju oko ostalih glavnih meta i plus golmana naći. Conti, Biglia, Forsberg, pa zašto ne i Krychowiak, Kalinić da upotpuni napad i onda pokušati dovesti Jamesa svim silama kao šlag na tortu. Potrošeno je tek 60M. A Biglia, Conti, Kalinić i Forsberg vrijede još nekih 95-100M i opet će ostati novca da se isposluje neki deal sa Realom za Jamesa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)