AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Dzoni
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Dzoni » 13 jun 2017, 21:41

Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 21:42

Iako i vjerujem tomu, moramo uzeti tu informaciju sa blagom rezervom jer Sky je objavio da smo dogodili lične uslove sa Moratom + Belotti i 70+10 ponuda

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 21:53

pa zvanično je potvrđeno da je milan stvarno ganjao moratu i imao dogovoreno, dok se nisu drugi klubovi uključili i tako milan popušio :mrgreen: a vjerujem da se slala ponuda i za belotija, samo što se odustalo zbog nerealnih uslova.

ja vjerujem da je dosta toga istina, koliko dugo ga ganjaju za očekivati je da bi se dosad dogovorili da on ima želju ostati, ali očigledno da mala ljiga razmatra druge opcije :puke:

a i sam fasone je čini mi se spominjao da sve žele riješiti prije nego što ode na prvenstvo sa reprezentacijom, znači to je taj rok otprilike.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2017, 22:00

koliko uopste trazi mali jbg i kolika su mu trenutna primanja

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 jun 2017, 22:10

Klupa majka,ito svaki dan da se javlja na trening bez izuzetka.Ne dozvoliti cak da igra ni za mladi tim.Pa cemo vidjeti gdje će biti za 1godinu i gdje će ga ono debelo krme prodati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 22:14

koliko god šupku ponudiš, ne valja :roll: ponudiš 2 traži 3, ponudiš 3 traži 4, ponudiš mu 4 sad odjednom traži 5 uz neke bonuse.

ispunjeni su svi zahtjevi zbog kojih nije prije htio potpisati ugovor (što sam donekle razumio), znači pokazala se ozbiljnost milanovog projekta i kakve ciljeve imaju u budućnosti, ponuđen mu je novi poboljšan ugovor, veća plata i nema opravdanja za ovo odugovlačenje, svako kome je želja ostati u klubu kao što on tvrdi bi već odavno potpisao ugovor.

meni je drago što fasone i mirabeli nisu poklekli pred njihovim uslovima i što konačna ponuda od 4 miliona godišnje stoji već dugo vremena, samo su mu dali rok da se izjasni "hoćeš, nećeš" :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jun 2017, 22:20

Nadam se da uprava nece popustiti. Nudis mu da bude 3.najplaceniji golman i malo mu. Fuj fuj fuj. Tacno bi halalio da izgubimo tih 40-50 mil koliko se navodno sad nudi za njega i zakovao ga za klupu.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 22:34

čisto sumnjam da će mu ponuditi i euro više :zzz: dogurali su do 4-4,5 miliona (ne znam tačno) i poslije toga ide ultimatum "uzmi ili ostavi", sasvim sigurno da neće sebi dozvoliti da ih neko dijete vuče za uši.

ma nije toliki problem ni da hoće da ide, samo yebemu mater reci "HOĆU DA IDEM" pa da znamo na čemu smo i šta dalje, a ne da ih namjerno ucjenjuje i pokušava na tu foru izmusti što više novca... što je strašno odvratan šupački potez prema klubu koji te stvorio i koji ni po čemu nije zaslužio ovakav tretman, fuj :facepalm:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2017, 22:37

ma opusteno, bar u Italiji ima bruku talentovanih golmana, a đe citav svijet :mrgreen:
opet, ne znam bas koliko je pametno kurcit se Raioli, obzirom da se zna ko je i sta je

mislim, naravno, ne treba mu se dozvolit da radi sta hoce, al nije pametno ici mu u kost

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 22:48

Garantujem kad Donarumma potpiše novi ugovor ili u Milanu ili bilo gdje gdje će primati višemilionsku platu, flopnut će kao niko jer će mu pare ući u glavu, ni prvi ni zadnji

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 13 jun 2017, 22:53

Daj prodaj ga za 50-60miliona ko ga hebe kad je takvo djubre i glumi nešto...kao što gore napisase barem u italiji nije problem za golmana.Kakav bi primjer drugima.dali kad bi dozvolili da ih balavac ucjenjuje ovako odma u kost i ne daj se zezati

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 22:57

Mislim da je vrijeme da se Gigio i Milan raziđu! Momak je u ovom trenutku svim navijačima pao u očima.Klub je uradio sve što je do njih, pojačavaju se, imaju strašan projekat.Ponudili su mu da bude treći najplaćeniji golman na svijetu, u Italiji bi bio ubjedljivo najplaćeniji. Očito da mu je stalo samo do novca i neka ga potraži u PSG-u jer ostali klubovi manje više već imaju kvalitetne golmane. Uzeti za njega 50M + toliko od ostalih 5-6 panjeva i budžet će automatski narasti na preko 250M.Što znači da bi Milan mogao sa lakoćom privesti posao kraju oko ostalih glavnih meta i plus golmana naći. Conti, Biglia, Forsberg, pa zašto ne i Krychowiak, Kalinić da upotpuni napad i onda pokušati dovesti Jamesa svim silama kao šlag na tortu. Potrošeno je tek 60M. A Biglia, Conti, Kalinić i Forsberg vrijede još nekih 95-100M i opet će ostati novca da se isposluje neki deal sa Realom za Jamesa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 22:58

a ko je i šta je to ustvari raiola, pa mu se ne smiješ kur.čiti? :zzz:

šta je najgore što može uraditi, natjerati donarumu da ode? slobodno, baš velika šteta :mrgreen: a još veća šteta što bi prekinuli svako poslovanje s njim ubuduće, suze niz leđa idu :mrgreen:

There was contact between Mirabelli and Raiola for Donnarumma. There is an agreement to meet soon for a decision. [Milannews.it]
znači još se kraj ne nazire, bar dok se ne vrati sa reprezentativnih obaveza...

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 23:01

Klupirat ga do iduće godine i nek onda bilo kome traži višemilionsku platu, ovako bi spriječio kasnije da te bilo koji igrač ucjenjuje za pare i to je to :thumbup:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 jun 2017, 23:11

Smece balavo **** mu raiola mater u pakas, prodaj **** posto zasto, taman kad bi ostao sad i uzeo zlatnu loptu u mojim ocima je pao na niske grane.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 13 jun 2017, 23:17

Milan najviše do sad dao na transfere a tek če se "zakuhati" oko transfera.Šta mislite kakvi će biti na tabeli i u kupu imal nade da se vrate kao nekad s novim ljudima?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 23:20

RZ88Adnan je napisao/la:Milan najviše do sad dao na transfere a tek če se "zakuhati" oko transfera.Šta mislite kakvi će biti na tabeli i u kupu imal nade da se vrate kao nekad s novim ljudima?
Sačekajmo prvo da završe sa svim transferima, vjerovatno će još 3-4 igrač stići u narednih par sedmica.Pa će trebati da se sve to posloži i uigra, a nekim igračima će biti potrebna adaptacija.Mislim da će moći do LP-a ove sezone i ne više od toga.Što se tiče ostalih takmičenja, ako dođu do knock-out faze EL-e mislim da će tek tad to takmičenje shvatiti ozbiljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 23:22

treba još vode proteći da se milan vrati na stare staze, ali bitno da se pokrenulo sa mrtve tačke i da će vremenom klub sve više rasti jer je nemoguće obrisati sve loše stvari koje su se dešavale zadnjih godina za jedan prelazni rok.

cilj je upasti u top 4 i LŠ, ostalo je samo bonus. :cool:

Milan contacted Donnarumma directly today to get a response. Raiola did not like it at all. There is tension between Raiola and Mirabelli.[Di Marzio].
Fassone intervened and decided to hold talks in person. On Thursday it's either in or out. There was almost a complete collapse b/w parties.

slika

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jun 2017, 23:29

Pakaš mali. Ne mogu da vjerujem.
Sinak, slobodno pakuj kofere, postao si najomraženiji igrač među navijačima Milana.

Šta više hoće koji k. Dobio ogroman ugovor, pokazalo se u kom pravcu će Milan da se razvija....šta više treba?
Neka zalijepe neku cijenu 40-50 mil, ko prvi plati neka ga nosi.
Đubro mali, ucjenjuje klub koji ga je stvorio, koji mu je prije samo 2 godine da šansu da zaigra na velikoj sceni.

Noga u du*e pa kad bi Storrari bio prvi golman.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 23:37

Uzeti 50M za njega i još toliko za ostale tipa Bacca, Niang, De Sciglio, Bertalocci, Sosa, Vangioni,Kuco.. Taman udvostručiti budžet i sanirati ostale manjkavosti u ekipi.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: soccerfan i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []