FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 12:30

Nesto najjace sto sam cuo protiv Husica su kineske kladionice,kako je okrenuo nenormalnu lovu kada je Sloboda izgubila protiv Drine na Tusnju :urnebes: :urnebes:

Nasu ligu ovdje ne mozes odigrati kako treba,a kamoli u Kini ja mislim da i ne znaju za nasu ligu..

Trebalo je i ovo smislit :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 12:54

Kakve kladionice, ne kontaju ljudi da po USA zakonu ovo sto ulaze po Slogi i Slobodi finansijski i ne dotakne jer ima mogucnost da umjesto da plati milionski porez drzavi taj porez izveze van i ulozi u inostranstvo kako bi se sirio uticaj. Tako da on te pare mora negdje potrositi, zato i ne miruje u Slogi jer bolje da ih utrosi tako nego da propadnu kao porez. Ljudi misle kao njemu bilo skupo u Slobodi pa pobjegao, a te pare ne idu sa racuna i ne doticu ga jer ih mora trositi. U Slogi dovede igraca opet za 50-100 hiljada npr.

A sto se tice igraca svi pricaju kako ih ispostuje sve, svi ga vole od igraca. Odu iz Slobode i govore bilo je dobro dok je bio stari predsjednik neki. Kolilo on tim igracima izadje u susret sa drugih strana i tako to, tako da je on definitivno predsjednik igraca kojeg vole.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 jun 2017, 13:05

Osim Zebe ;)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jun 2017, 13:07

ne znam otkud ovolika negativnost i netrepeljivost prema macku i faraonu, kad ove sezone ponovo cemo izboriti izlazak u evropu a sljedece osvajamo ligu....nego hocel biti kakvih streamova sa ove turneje po Kanadi i USA
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 13:19

al jednu stvar ne kontam

Njemu neko neda da se vrati ? ili on nece da se vrati ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 13:20

zamorano1plus8 je napisao/la:ne znam otkud ovolika negativnost i netrepeljivost prema macku i faraonu, kad ove sezone ponovo cemo izboriti izlazak u evropu a sljedece osvajamo ligu....nego hocel biti kakvih streamova sa ove turneje po Kanadi i USA
ESPN TV :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 13:26

harry_90 je napisao/la:
zamorano1plus8 je napisao/la:ne znam otkud ovolika negativnost i netrepeljivost prema macku i faraonu, kad ove sezone ponovo cemo izboriti izlazak u evropu a sljedece osvajamo ligu....nego hocel biti kakvih streamova sa ove turneje po Kanadi i USA
ESPN TV :mrgreen:
ultrasstyle_tz je napisao/la:al jednu stvar ne kontam

Njemu neko neda da se vrati ? ili on nece da se vrati ?
To i mene muci cijelo ovo vrijeme,kakve su to igrice to sami Bog zna,neki pisu otisao zbog lazi gradskih vlasti i kucanja na vrata porezna inspekcije ili zato sto nije podrzao Imamovica u predizbornoj kampanji.. :hmmmmm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 13:38

Pa eto sta mislite odakle mu za kupovinu zemljista za onu zgradi 3,9 mil, za neku farmu pilica u Kalesiji 3 mil, Slobodu 3,2 mil, Slogu 1,5 mil. I sve ostale stvari, a da u USA nema nikakvih problema sa biznisom? Fino tamo vjerovatno ima dobre saradnike i ovi ovdje vide kolilo moze baciti, a da ne osjeti. Prijetnja im je svima jer moze okupiti ljude oko sebe, a nije njihov, a moze i unistiti im svima biznis ako udje u poslove koji oni rade.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 13:40

Ove tri strane koje imamo, Sloboda- Grad-Azmir, svi smo upeli svako na svoju, a ustvari ne znamo ni sta covjek hoce.

Mozda je htio da se afirmise preko Slobode, nauci posao pa sad da gura klub koji stvarno voli ? mozda mu neko neda vise da pridje Slobodi jer je poremetio mnoge procese i sheme, kako u Tuzli, tako i u savezu? a mozda mu je dotuzilo jednostavno?

jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 13:44

Ali je lijepo vidjeti svakako Tz elitu kako je u sukobu sama sa sobom kada ima manje para od nekog. Tamo zive raskosne zivote i imaju sve i trose na sve, ne pitaju koliko, a narodu u slucaju Sloboda pricaju kako se netransparentno trosilo i kako treba stediti i misliti i td samo da ocrne Husica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 jun 2017, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2017, 13:46

Ovdje ce i za 5 godina tema biti Husic a tuzlak ce naravno biti glavni u tome
Nad tobom sunce najljepše sja

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 15 jun 2017, 14:16

pinoglavi je napisao/la:Ovdje ce i za 5 godina tema biti Husic a tuzlak ce naravno biti glavni u tome
Cim skupa sa Trumpom promijeni poreznu politiku u SAD da bi se Sloga mogla finansirati, prehodne olaksice je iskoristio za Slobodu :) Oni koji imaju najmanje para o parama najvise pricaju i tudje pare najvise vole, barem verbalno na forumu, da trose. Ako kakva mrva padne sa stola do njih, uhar. Jer sirotinji je uhar i kada mu muha u dzep uleti :)
Ali barem smo zimu proveli, onako hladnu, u diskusijama raznim :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2017, 14:18

Juni 2017 god a pise se o Azmirovoj farmi pilica u Kalesiji
Nad tobom sunce najljepše sja

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 14:32

Bit će tema i treba bit tema jer je za 2 god iz ponora druge lige doveo klub u ligu evrope sto ovi tvoji ljigavci na celu sa najgorim trenerom u zadnje tri godine posle sadikovića nikad neće moć. Tebi je draze gledat ovaj jad nego pune stadione koje je makar za vrijeme husića pz

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 14:35

Mi se ne rasipamo mi nemamo. Sanjamo Zahirovica, Rustemovica, Rahmanovica, Halilovica, a dogovaramo se danima oko Kojica koji je igrac koji ce se lako dogovoriti i sa Radnikom ili Olimpikom. Jednostavno mi smo toliko siromasni da smo nekonkurentni da se moramo cjenkati oko obicnih igraca tipa Kojic ili Efendic.

I u biti ako hoces dobrog igraca moras ga platiti, a nasa uprava misli da je to pretplatiti sto nije tacno. Eto neces Koleta za 5000 hiljada, onda se dogovaraj za 2500-3000 sa duplo losijim igracima jer si u glavi zacrtao da ides do 2500 ili nemas vise od toga, a druge ekipe neka dovode ono sto je dobro. Netransparentnije je dati nekom tipa Tandir 2-3 hiljade nego Koletu 5 jer je kole 10 puta bolji igrac.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 jun 2017, 14:40

pinoglavi je napisao/la:Juni 2017 god a pise se o Azmirovoj farmi pilica u Kalesiji
:lol: :lol: i kako se posluje u Americi :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 14:42

Pa kada se napise da je kupio utakmicu i da je pobjegao jer nema para ne javljate se? Kada se na to replicira odmah nesto se upalite.
Sve sto sam napisao ima veze sa temom, kome se ne svidja neka preskoci. A vratite se na pocetak i ko je poceo diskusiju, ja nisam.

Da bas ce prodavati utakmice da bi uzeo 1 mil KM kada je pun ko brod ili ce uloziti u neku farmu i neku zemlju tamo milione, a nema para da plati 100 hiljada igracima :urnebes:

Imam jedno pitanje za ove koje se ljute, jestel kupili kasicu prasicu i poceli stediti? Treba skupiti para naredne sezone napadamo titulu :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jun 2017, 14:46

Ima li ovdje iko da bi radije volio da mu bude Macak poslodavac prije nego Azmir. Smije li se iko javiti i javno sebe proglasiti budalasem vijeka. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2017, 14:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ove tri strane koje imamo, Sloboda- Grad-Azmir, svi smo upeli svako na svoju, a ustvari ne znamo ni sta covjek hoce.

Mozda je htio da se afirmise preko Slobode, nauci posao pa sad da gura klub koji stvarno voli ? mozda mu neko neda vise da pridje Slobodi jer je poremetio mnoge procese i sheme, kako u Tuzli, tako i u savezu? a mozda mu je dotuzilo jednostavno?

jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?
Neki dan je lik u Avazu rekao da voli slobodu i daje to njegov klub, da stoji na raspolaganju, kao i njegovqa sredstva koja su za Slobodu usvakom momentu operativna, ali je postavio i uslove, da se i drugi uključe u tu priču. Po meni on ne želi da Slobodi da ssve, a da se drugi kite njegovim perjem.
Također je objasnio i u vezi plata igrača koje im je davao. u vezi velikih ugovora, da je dao zato što je mogao to da podmiri i da im je izmirio a da se u junu znalo da će otići (oni koji su trebali znati), također je jgračima rekao da budu mirnui u vezi svojih ugovora, jer ćenovaca biti i to od Evropske lige (S pravom, jer njegovom zslugom i ulaganjem smo i došli do tog novca).
Očigledno je da su te pare utrošene u druge stvari. Pa pogledajte samo kazne za baklje. Fukare se svetile Husiću bakljama a u stvari napravili su dugove Slobodi, kao i mnoge druge troškove na koje se bahatošću ove uprave moralo trošiti od Evrope.

OVI su došli uzdajući se u 200000 E + Transfer Krpića, a da ne moraju plaćati ugovore koje imaju igrači, taman da su milionski ugovori, Husić je to mogao plaćati i neka je potpisivao, a novac je ostavio za te stvari, sigurno možda i da ovima ostane koja kinta....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jun 2017, 14:52

harry_90 je napisao/la:Nesto najjace sto sam cuo protiv Husica su kineske kladionice,kako je okrenuo nenormalnu lovu kada je Sloboda izgubila protiv Drine na Tusnju :urnebes: :urnebes:

Nasu ligu ovdje ne mozes odigrati kako treba,a kamoli u Kini ja mislim da i ne znaju za nasu ligu..

Trebalo je i ovo smislit :tokralju:
Neko glup da pusti velike uloge u sumnjivu ligu, nema te kladionice u Svijetu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.