Nasu ligu ovdje ne mozes odigrati kako treba,a kamoli u Kini ja mislim da i ne znaju za nasu ligu..
Trebalo je i ovo smislit

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ESPN TVzamorano1plus8 je napisao/la:ne znam otkud ovolika negativnost i netrepeljivost prema macku i faraonu, kad ove sezone ponovo cemo izboriti izlazak u evropu a sljedece osvajamo ligu....nego hocel biti kakvih streamova sa ove turneje po Kanadi i USA
harry_90 je napisao/la:ESPN TVzamorano1plus8 je napisao/la:ne znam otkud ovolika negativnost i netrepeljivost prema macku i faraonu, kad ove sezone ponovo cemo izboriti izlazak u evropu a sljedece osvajamo ligu....nego hocel biti kakvih streamova sa ove turneje po Kanadi i USA
To i mene muci cijelo ovo vrijeme,kakve su to igrice to sami Bog zna,neki pisu otisao zbog lazi gradskih vlasti i kucanja na vrata porezna inspekcije ili zato sto nije podrzao Imamovica u predizbornoj kampanji..ultrasstyle_tz je napisao/la:al jednu stvar ne kontam
Njemu neko neda da se vrati ? ili on nece da se vrati ?
Cim skupa sa Trumpom promijeni poreznu politiku u SAD da bi se Sloga mogla finansirati, prehodne olaksice je iskoristio za Slobodupinoglavi je napisao/la:Ovdje ce i za 5 godina tema biti Husic a tuzlak ce naravno biti glavni u tome
pinoglavi je napisao/la:Juni 2017 god a pise se o Azmirovoj farmi pilica u Kalesiji
Neki dan je lik u Avazu rekao da voli slobodu i daje to njegov klub, da stoji na raspolaganju, kao i njegovqa sredstva koja su za Slobodu usvakom momentu operativna, ali je postavio i uslove, da se i drugi uključe u tu priču. Po meni on ne želi da Slobodi da ssve, a da se drugi kite njegovim perjem.ultrasstyle_tz je napisao/la:Ove tri strane koje imamo, Sloboda- Grad-Azmir, svi smo upeli svako na svoju, a ustvari ne znamo ni sta covjek hoce.
Mozda je htio da se afirmise preko Slobode, nauci posao pa sad da gura klub koji stvarno voli ? mozda mu neko neda vise da pridje Slobodi jer je poremetio mnoge procese i sheme, kako u Tuzli, tako i u savezu? a mozda mu je dotuzilo jednostavno?
jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?
Neko glup da pusti velike uloge u sumnjivu ligu, nema te kladionice u Svijetu.harry_90 je napisao/la:Nesto najjace sto sam cuo protiv Husica su kineske kladionice,kako je okrenuo nenormalnu lovu kada je Sloboda izgubila protiv Drine na Tusnju![]()
![]()
Nasu ligu ovdje ne mozes odigrati kako treba,a kamoli u Kini ja mislim da i ne znaju za nasu ligu..
Trebalo je i ovo smislit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.