Lapadula/Niang
Poli
Zapata
Bacca
Iako bi ja Baccu ostavio i doveo 2 vezna i krilo jer ne može imati lošu sezonu kao proslu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Lik je izjavio da voli Firenzcu vise od Barce ili otkud je, cak je i istetovirao Firenzu, tako da tesko da ce otici iz kluba, to su špekulacije.Romagnoli13 je napisao/la:Ne znam zašto ne pokušaju dovesti Valera, odličan igrač prepun iskustva, dobar za rotacije.Mogao bi poslužiti kvalitetno u 20+ utakmica.
Belotti je poželjan ako Montella se bude vraćao na 3-5-2 formaciju, pa čak i ako ostane 4-3-3, on neće biti smetnja jer Silva je jako dobar i kao krilni igrač.A i da ne spominjem taj marketinški bum koji bi napravili sa njeogovim dovođenjem.Uostalom Milanu treba što više igrača koji shvaćaju veličinu tog kluba i koji su navijači istog. Conti je najbolji primjer toga, momak je jasno stavio do znanja agentu da uradi sve što je moguće da pređe u Milan.Belotti je također Milanista. Za razliku od onih koji ne shvaćaju gdje igraju, tipa De Sciglio i Dollarumma.BuffonGigi je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto toliko insistiraju na Belottiju pored toliko drugih potreba u timu. Valero bi vam lego ko budali samar, pogotovo jer se on i Montela dobro poznaju, ali ako vec nece iz Firenze onda trebate igraca slicnog profila. Recimo da uradite s Iniestom ono sto smo mi s Pirlom, al to je utopija jbg. U svakom slucaju ja sam vise nego uvjeren u povratak Milana, rade se konkretne stvari, i zaista se radujem povratku velikana.
Razumijem ja to potpuno.Nikome slijepo ne vjerujem, ali dva navedena igrača imaju veliku želju da igraju za Milan, i to nije zanemariva činjenica.Milan će potez ljeta napraviti ako dogovori recimo Forsberga, jer odličan playmaker iako je po vokaciji krilni igrač.Nije lahko u modernom fudbalu u jednoj od top liga kreirati 20 asistencija za saigrače.BuffonGigi je napisao/la:Druze nemoj se zavaravati s tim pojmom "milanista", tj. ovaj jeste onaj nije, to je relativno i igraci uvijek izjavljuju sta im u tom trenutku odgovara. Berardi je bio "Juventino od malih nogu", dok je postojala sansa da ce kod nas, sad je odjednom Interista. Isto s Quagliarellom i Cannavarom u slucaju Napulja... Tako da to su price za malu djecu, neces ici u investiciju od 80 miliona samo zato jer neko shvata koliki je Milan klub. A portugalac sigurno nije doveden da igra krilo. Ja bi na vasem mjestu zaganjao nekog fantazistu koji je malo vise bio klupiran prosle sezone, nekog ko ce stvoriti sanse za Silvu i za eventualno jos jednog napadaca.
Moze i odma , prosljedit cemo vam Woju...nextterrain je napisao/la:Hvala Bogu, takvi nam igrači i ne trebaju, pružiš mu priliku sa 16 godina proslaviš ga, ponudiš mu 5 miliona godišnje i centralnu figuru u novom Milanu i on neće, mislim da će sačekat godinu dana i prijeći u Juve, super kad se tako ponašaš sa klubom za koji navijaš, nisam ovo očekivao, ali idemo dalje biće golmana nije niko veći od kluba
Gianluca Di Marzio ✔ @DiMarzio
#Donnarumma non rinnoverà il contratto con il @acmilan @SkySport
Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
And now Real Madrid and PSG ready to start talks for Gigio Donnarumma... #transfers
nextterrain je napisao/la:Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.