AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne znam zašto ne pokušaju dovesti Valera, odličan igrač prepun iskustva, dobar za rotacije.Mogao bi poslužiti kvalitetno u 20+ utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pokusali smo se dogovoriti sa Torinom za Belotija kao posudba 20 mil i obavezan otkup iduce sezone za 60 mil naravno odbili su
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Lik je izjavio da voli Firenzcu vise od Barce ili otkud je, cak je i istetovirao Firenzu, tako da tesko da ce otici iz kluba, to su špekulacije.Romagnoli13 je napisao/la:Ne znam zašto ne pokušaju dovesti Valera, odličan igrač prepun iskustva, dobar za rotacije.Mogao bi poslužiti kvalitetno u 20+ utakmica.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan vrlo blizu da proda Nianga, Lapadulu i Polija za blizu 30M eura. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nikako mi nije jasno zasto toliko insistiraju na Belottiju pored toliko drugih potreba u timu. Valero bi vam lego ko budali samar, pogotovo jer se on i Montela dobro poznaju, ali ako vec nece iz Firenze onda trebate igraca slicnog profila. Recimo da uradite s Iniestom ono sto smo mi s Pirlom, al to je utopija jbg. U svakom slucaju ja sam vise nego uvjeren u povratak Milana, rade se konkretne stvari, i zaista se radujem povratku velikana.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Belotti je poželjan ako Montella se bude vraćao na 3-5-2 formaciju, pa čak i ako ostane 4-3-3, on neće biti smetnja jer Silva je jako dobar i kao krilni igrač.A i da ne spominjem taj marketinški bum koji bi napravili sa njeogovim dovođenjem.Uostalom Milanu treba što više igrača koji shvaćaju veličinu tog kluba i koji su navijači istog. Conti je najbolji primjer toga, momak je jasno stavio do znanja agentu da uradi sve što je moguće da pređe u Milan.Belotti je također Milanista. Za razliku od onih koji ne shvaćaju gdje igraju, tipa De Sciglio i Dollarumma.BuffonGigi je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto toliko insistiraju na Belottiju pored toliko drugih potreba u timu. Valero bi vam lego ko budali samar, pogotovo jer se on i Montela dobro poznaju, ali ako vec nece iz Firenze onda trebate igraca slicnog profila. Recimo da uradite s Iniestom ono sto smo mi s Pirlom, al to je utopija jbg. U svakom slucaju ja sam vise nego uvjeren u povratak Milana, rade se konkretne stvari, i zaista se radujem povratku velikana.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze nemoj se zavaravati s tim pojmom "milanista", tj. ovaj jeste onaj nije, to je relativno i igraci uvijek izjavljuju sta im u tom trenutku odgovara. Berardi je bio "Juventino od malih nogu", dok je postojala sansa da ce kod nas, sad je odjednom Interista. Isto s Quagliarellom i Cannavarom u slucaju Napulja... Tako da to su price za malu djecu, neces ici u investiciju od 80 miliona samo zato jer neko shvata koliki je Milan klub. A portugalac sigurno nije doveden da igra krilo. Ja bi na vasem mjestu zaganjao nekog fantazistu koji je malo vise bio klupiran prosle sezone, nekog ko ce stvoriti sanse za Silvu i za eventualno jos jednog napadaca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Razumijem ja to potpuno.Nikome slijepo ne vjerujem, ali dva navedena igrača imaju veliku želju da igraju za Milan, i to nije zanemariva činjenica.Milan će potez ljeta napraviti ako dogovori recimo Forsberga, jer odličan playmaker iako je po vokaciji krilni igrač.Nije lahko u modernom fudbalu u jednoj od top liga kreirati 20 asistencija za saigrače.BuffonGigi je napisao/la:Druze nemoj se zavaravati s tim pojmom "milanista", tj. ovaj jeste onaj nije, to je relativno i igraci uvijek izjavljuju sta im u tom trenutku odgovara. Berardi je bio "Juventino od malih nogu", dok je postojala sansa da ce kod nas, sad je odjednom Interista. Isto s Quagliarellom i Cannavarom u slucaju Napulja... Tako da to su price za malu djecu, neces ici u investiciju od 80 miliona samo zato jer neko shvata koliki je Milan klub. A portugalac sigurno nije doveden da igra krilo. Ja bi na vasem mjestu zaganjao nekog fantazistu koji je malo vise bio klupiran prosle sezone, nekog ko ce stvoriti sanse za Silvu i za eventualno jos jednog napadaca.
- nextterrain
- Kontakt:
Riaola kasni već neko vrijeme na sastanak sa direktorima, Fassone i Mirabelli već čekaju neko vrijeme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da hoće više i ta saga završiti i Dollarummu prodati sljedeće ljeto za 60-70M i Plizzarija staviti na gol a ovog paroljupca prodati i napuniti kasu i opet krenuti jako po nova pojačanja.
Pare i ambicija kluba su ključni faktor. Bio je Milan veliki klub i prošle sezone pa se niko nije otimao da obuče crveno-crni dres.
Silva, Belotti, Conti i sl. znaju da će sa Milanom igrati na visokom nivou, da će imati dosta prostora za igru i napredak plus biće i dobro plaćeni.
Danas moraju završiti s Donarumom,nema više smisla otezati.
Silva, Belotti, Conti i sl. znaju da će sa Milanom igrati na visokom nivou, da će imati dosta prostora za igru i napredak plus biće i dobro plaćeni.
Danas moraju završiti s Donarumom,nema više smisla otezati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- nextterrain
- Kontakt:
Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji 
- nextterrain
- Kontakt:
Donarumma NEĆE potpisati novi ugovor, tribine godinu dana 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Super, ima ko da brani nije belaj za golmana nek se i to rijesilo sretno mu dalje u karijeri 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- nextterrain
- Kontakt:
Hvala Bogu, takvi nam igrači i ne trebaju, pružiš mu priliku sa 16 godina proslaviš ga, ponudiš mu 5 miliona godišnje i centralnu figuru u novom Milanu i on neće, mislim da će sačekat godinu dana i prijeći u Juve, super kad se tako ponašaš sa klubom za koji navijaš, nisam ovo očekivao, ali idemo dalje biće golmana nije niko veći od kluba 
Moze i odma , prosljedit cemo vam Woju...nextterrain je napisao/la:Hvala Bogu, takvi nam igrači i ne trebaju, pružiš mu priliku sa 16 godina proslaviš ga, ponudiš mu 5 miliona godišnje i centralnu figuru u novom Milanu i on neće, mislim da će sačekat godinu dana i prijeći u Juve, super kad se tako ponašaš sa klubom za koji navijaš, nisam ovo očekivao, ali idemo dalje biće golmana nije niko veći od kluba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gianluca Di Marzio ✔ @DiMarzio
#Donnarumma non rinnoverà il contratto con il @acmilan @SkySport
Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
And now Real Madrid and PSG ready to start talks for Gigio Donnarumma... #transfers
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nextterrain je napisao/la:Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji
Kakvo smeće je ispao mali, nije ni čudo jer mu je onaj krmak agent.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- nextterrain
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:nextterrain je napisao/la:Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji

Svakako sam uvijek za njega bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.