alenpitar je napisao/la:Zagor je napisao/la:En odogovorio jos jednom Nedim nekom liku na instagramu. Ako niste upratili. Lik mu napisao aBd da se rijesi ta situacija oko ugovora, a Nedim mu na to odg."kako ce se rjesiti kad me iz kluba nisu kontaktirali vec par dana."
balavac od 17 godina, bez ijedne utakmice u prvom timu sebi umislio da mu klub treba odgovarati na neke njegove uslove I pitanja
I jos to pise po drustvenim mrezama?!? treba to poslati u 3 pm, za primjer ostalima
Klub je dozvolio da ide po probama zimus i da se stvori ta priča. Zašto zimus nisu postavili produženje? Tada su imali mnogo veću prevagu. Ali ne, pustili ga da ide po evropi jer su namirisali mogući keš. Zašto tada nisu uvodili primjere i disciplinu? Poslali ga na pripreme sa prvim timom i produžili ugovor i postavili otkupnu klauzuli?
A to za slanje u "3 pm za primjer ostalima..." - Mi nismo bili u stanju poslati Saida na tribine za primjer ostalima da ne treba imati 20 kila viška, ali de da se na djetetu od 17 godina iživljavamo, psujemo mu mater "s vrata" i postavljamo presedane.
Na kraju krajeva možda bi i imao utakmice u prvom timu da ga klub nije pustio na probe, poslao na pripreme sa prvim timom i šef struke da je imao muda da ga i uvede u toku proljetnog dijela.
A na društvenim mrežama svi pišu svašta, pogotovo oni u "javnom životu..." - Mnogo veći i poznatiji igrači su odgovarali navijačima mnogo škakljivija pitanja na tom instagramu.
Totalno mi je nonsens zauzimati ovdje strane između Ihtijarevića i Hadžićevih zastupnika, kad je očigledno da su obje strane nesposobne i samo mogu unazaditi klinca koji je u nižim kategorijama nizao rekorde i pokazao da ima nešto.
I dalje mi je prejako to kako je odjednom on sam kriv što nema utakmica u prvom timu, kao da se samo on pitao... A i ono što je odigrao 17 minuta šef struke pustio priču da mu se "nije svidilo ono što je vidio."
Priča je krajnje jednostavna - Klub je do sada trebao
- ili da ga vrati u juniore i obavjesti navijače o razlozima (da se ne je8e sve po spisku nikome),
- ili da potpiše sa njim ugovor i da bude sa prvim timom na pripremema (sve i da potpiše posle priprema, bit će kao i zimus nije prošao pripreme s klubom i onda neće upisati 15 minuta do kraja polusezone)
- ili da ga pošalje u niželigaša na posudbu do isteka ugovora koji trenutno ima i vozdra.
Samo Saraj'vo.