to za benfiku sam cuo od nekog njemu bliskog I opet nisam vjerovao dok se sad nije desilo ovo sa nama.PitarBordo je napisao/la:A kako ti ovo znaš? Da mu je Benfika ponudila nešto i on tražio više?alenpitar je napisao/la:mali je otisao, zadovoljio, dobio ponudu, ali je odbio iz istih razloga zbog kojih sad nije potpisao za nas-trazio odma fiksnu platu od XXX evra. ljudi ga normalno odbili I ostao je kod nas.
Na kraju krajeva ako je zadovoljio probu u Benfiki, vrijedi li onda lomiti kola na "balavcu" od 17 godina koji je zadovoljio najvećem portugalskom klubu?
Ne kontam zašto je odjednom taj stav mora pasti mrtva glava... I ne vjerujem, tačnije nemam pristup informacija gdje mogu da znam da li je zadovoljio i šta je Benfika ponudila i ko je odbio. For all I know možda je naša Uprava odbila jer njima nije odgovarao dio ugovora... Ponavljam ako je istina da je zadovoljio Benfiku, koji kurrac je onda nama puno dat mu kako tih 2k platu? Ako će nakon priprema i koje utakmice u prvom timu na zimu sa dužim ugovorom otići za značajne novce?
Evo ako ćemo matematikom, do zime da se na njega potroši 50.000€, ako je takav talent da je, ponavljam prema tvojim riječima, zadovoljio apetite jedne Benfike, onda će se na zimu za njega uzeti višestruko. Daleko od toga da mu treba dati, ili ne treba dati tolike pare, to uopšte nije u mom domenu debate, nego mi je zanimljivo kako smo haman "svjesni" koliko djete vrijedi, ali se budi polako ona "što bi on sa 17 imao platu što ja zaradim za pola godine."
zadovoljio je I dobio istu ponudu kao od nas. znaci minimum plata, uz mogucnost povisice I zarade u vidu bonusa ako se dokaze I zaigra u prvom timu, ali neko njemu blizak ne misli da je to dovoljno nego zeli odma ''milione''. znaci I velika benfika tako radi, sto je po mom misljenju sasvim ispravno jer nije isto igrati protiv djece I protiv krkana od 30 godina.
uprava treba I mora u ovakvim situacijama pokazati da niko nije iznad kluba, pogotovo ne dijete od 17 godina koje se tek treba dokazati u prvom timu. ako sad popuste, isto ce im se desiti iduce godine sa nekm novim hadzicem.