AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 12:05

Koji cirkusanti. Baš me zanima kako bi advokat mogao na sudu dokazivati opravdanost odluke trenera da igrača ne stavi u prvih 11 :)
Tom logikom bi svi igrači mogli tužiti trenere i klub jer sjede na klupi :)
Il Club più titolato al mondo!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jun 2017, 12:06

SafetSajo je napisao/la:
MElloo je napisao/la:James-Donaruma se spominje kao moguca zamjena ako se ovaj dogovori s Realom iako Real ne voli Raiolu
Sta mislite o tome navijaci Milana?

mislim da od tog nema nista :) pero ne voli menedzere poput krmka

iskreno mislim da ce mali postat jedan od vecih flopova
Znam da ne voli i da ne posluje s takvima al valjalo bi dusu vragu prodat za malog

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 16 jun 2017, 12:10

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 12:25

Raiola samo tom smiješnom tužbom može izazvati baš to što ne želi, a to je da Gigio sljedećih 13 mjeseci ne vidi teren osim na PES-u. Koji cirkusant.

Nego dosta o tome, Lazio je izgleda spreman da prihvati 18+4 za Biglia-u kao što je danas poslijepodne ključni sastanak za Contija koji želi samo u Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 12:33

Hajde hairli više za Bigliu i Contija, ne bi li se sve završilo konačno, dovodimo ih ima 15 dana :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 12:35

Navikli nas da sve završe za dan-dva :)

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... -li-983583

Samo u kost :kafa:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 12:48

odličan članak, tu je otprilike rezimirana čitava situacija.

i svaka čast upravi milana kako je odigrala :tokralju:

kako bih volio da za malog go.vnara ne dođe nikakva ponuda i da bude prinuđen ostati ovdje čitavu godinu, zamisli kako bi bilo vratiti ga da trenira sa primaverom u ruke gattusa :mrgreen:
a baš je u par navrata nagovješteno da bi mogao ostati, prvo je sam fassone izjavio da mu ugovor važi do 2018 i da će ostati do tog roka, a isto je potvrdio novinar sky-a, mada djeluje nerealno jer će neko ubiti boga u njemu ako ostane u ovom gradu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 13:57

Tek sad se vidi kakav gospodin je Hamšik kad je prije par godina otjerao Raiolu jer ga htio prodati iz Napolija. :salut:

Perin je ipak glavni kandidat kao zamjena za Donnarummu.Milan nije opterećen i zabrinut zbog njegove povrede, od koje se doduše oporavio i bio bi spreman za početak sezone. Mada bi vjerovatno Plizzari bio u centru pažnje tokom ljetnih priprema pa i u prve 3-4 utakmice, pogotovo u kvalifikacijama za EL-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 jun 2017, 14:11

Perinu je izgleda sudjeno da brani kod nas. Nemam nista protiv njega.
7-8 miliona je izgleda ponuda za njega + bonusi,vidjet cemo sta Genoa kaze.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 14:13

Genoa traži 2-3M više od toga. Perin je već više od 2 mjeseca u punom trenažnom procesu.No, Milan bi prije dogovora sa igračem i klubom došao na ljekarski pregled koji bi pokazao u kakvom je stanju poslije povrede i da li bi igrač mogao biti potpuno spreman do početka priprema.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 14:17

sad negdje pročitah da real nudi čitavih 8 miliona za donarumu :rol:
kao što sam i pretpostavljao, neće niko da se zalijeće za tinejdžerom kojem ističe ugovor idućeg ljeta... a još slađe što tako neće ni krmak profitirati, kako ih je milan iznenadio i zajebao svaka im čast, valjda su mislili da će pristati na svakakve uslove samo da bi zadržali igrača ali PRC :tokralju:

pa ako su tako male pare u pitanju, onda fino na tribine ili kod gattusa po malo vaspitne... :kafa:

perin je u ovom momentu najbolje moguće rješenje i mogao bi doći za dosta manje novce nego inače zbog ovih povreda, ali su mi kritična ta njegova koljena.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 14:21

Koliko moraš biti slijep i poslušati agenta da odeš iz kluba zbog kojeg si to što jesi i to u sezoni pred Mundijal. Rizikuje da bude bez meča više od godinu dana, a to je garancija za ne odlazak na Mundijal, i na kraju nakon te pauze niti jedan klub mu neće dati platu koju je Milan nudio.I šlag na tortu je činjenica da će debeli ostati bez eura zarade. Naravno sve ovo pod uvjetom da se u Milanu odluče na taj potez.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 jun 2017, 14:23

Kako bi volio da izvisi u reprezentaciji. Malo je reci da ga je slava ponijela, pa nije ni svjestan da mu se sve moze preko noci okrenuti.

Danas moguce finaliziranje transfera Contia i Biglie.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 14:24

Za 10miliona vrijedi riskirati sa Perinom, uvijek mi se svidjao kao golman plus u rezervi imaš Plizzaria kojem treba davati priliku da vidimo sta mali može :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 14:31

ma logično da vrijedi, za takvog golmana je sitnica dati 10 miliona samo što trebaš svaku utakmicu molit boga da ostane čitav.

yebo majku ne može milan bez genove :rol: da mi je neko pričao da ćemo opet dovesti igrača od njih, ne bih mu vjerovao.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 14:32

Milan TV confirm Milan's interest in Krychowiak. Interest in Biglia has cooled down a bit, The Poland international is plan B.
They add that for the Left Wing position, apart from Keita and Deulofeu, Milan are working on 3 other names that have yet to be publicized.

Što se tiče Biglie ili će danas-sutra sve završiti ili će se jednostavno okrenuti drugom igraču i prestati se natezati sa Lotitom.Jer igrač odavno ima dogovor sa Milanom, tako da nije do njega.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 jun 2017, 14:33

"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
:cry:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 14:35

messilla je napisao/la:
"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
Obraz se ne pere suzama. Da je nazvao nekoga kao što je Hamšik i samo pet minuta razgovora sa njim bi mu otvorilo oči. On je još uvijek dijete i psihički bi se mogao raspasti ako Milan bude brutalan i zakuca ga na tribine. I da, sasvim je logično da ga sve dotiče jer to su milioni komentara na svim društvenim mrežama i on od toga ne može pobjeći.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 16 jun 2017, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jun 2017, 14:35

messilla je napisao/la:
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 14:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
slika
:kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []