His lawyers are ready to take action if Milan intend on keeping Donnarumma on the bench for the upcoming season. [@Corriere]
Pa oni su nevjerovatni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Znam da ne voli i da ne posluje s takvima al valjalo bi dusu vragu prodat za malogSafetSajo je napisao/la:MElloo je napisao/la:James-Donaruma se spominje kao moguca zamjena ako se ovaj dogovori s Realom iako Real ne voli Raiolu
Sta mislite o tome navijaci Milana?
mislim da od tog nema nistapero ne voli menedzere poput krmka
iskreno mislim da ce mali postat jedan od vecih flopova
"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
Obraz se ne pere suzama. Da je nazvao nekoga kao što je Hamšik i samo pet minuta razgovora sa njim bi mu otvorilo oči. On je još uvijek dijete i psihički bi se mogao raspasti ako Milan bude brutalan i zakuca ga na tribine. I da, sasvim je logično da ga sve dotiče jer to su milioni komentara na svim društvenim mrežama i on od toga ne može pobjeći.messilla je napisao/la:"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
messilla je napisao/la:"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.