ultrasstyle_tz je napisao/la:fukaratz je napisao/la:kakva sramota kakvo blamiranje

pa ovi izgleda hoce da nas ugase ali svi redom (Faraon, Krusko i SIsoje)

pa znam za Senada da je idiot, interesdjija ali brate sad se i Azmir izofira dzaba

kaze navukao inspekciju jer je pokazivao ugovore

pa koji ste qurac zakljucivali takve ugovore koji ce privuci inspekciju

sto koji qurac obecavas igracima placanje od nekih buducih para, kad vec ulazes "svoj" ogroman novac rijesi to odmah

i jos kad kaze ja se sam nosio sa finansijskim problemima, Azmire dragi svaki drugi dan si prozivao g.ovna iz opcine da moraju vise ulagati i tvoje cuveno "ja milion - opcina milion"

majku vam yebem svima klub ste mi zgadili

fuj fuj fuj mozete se dogovoriti sva trojica za 15 minuta yebo li vam parcele mater gurbetsku, izginuli dabogda svi

to je to
sad drugi dio posta: ne mogu da vjerujem koliko Azmir koristi neznanje i neobrazovanje obicnog svijeta.
Pa kako ces od para od Uefe isplatiti pare Kosticu, Faticu i ekipi kad pare ako nisi obracunao poreze. Pare od UEFE legnu na racun kluba, i sad dodje rutinska inspekcija i pise isplaceno na racun Ivan Kostic 60.000 KM. Sta je ovo ? na osnovu cega? krivicno djelo jarane. Cekaj ba nije krivicno djelo platu/sporazum mu platio. Aha, pa dje onda porez. Nisu ba ljudi u inspekciji tolike ovce jbmu
Uprava koja zeli da vodi tim od prihoda UEFA, ulaznice, sponzori, opstina , donacije pa cak i pozajmice , mora da obracunava poreze, jer sto god ide preko racuna logicno da se mora opravdati.
Ovaj nacin na koji je Azmir pokusavao ustediti pare moze funkcionisati samo na nacin kako je i bilo. Da on donese vrecu para, izmiri igraca,a da te pare nikad nisu prosle kroz klub. I na kraju je to sve stvar povjerenja . Ja mu licno vjerujem, ali fule i slicni ce pitat jel on stvarno isplatio 60.000 KM i prikazao kao pozajmicu ili su oprali sta. Onda klub ima 3 miliona pozajmica koje su usle u klub, posluje u minusu (kao sto Sloboda logicno kao i svaki klub radi svake godine), a nema izlaza 3 miliona novca u isplatama. Pa dje su pozajmice otisle. Ko je ukrao. Onda optuzujes direktora kluba, sekretara, koga vec imas. Vugdalic i Ibric onda ukrali 3 miliona. Ima ulaz para, nema izlaza. Ako prikazes izlaz , onda gdje je porez?
dakle da sam sebe ispravim. Ovo kako je Azmir zamislio je moglo proci samo da on dadne od sebe 40.000 maraka lupam Faticu i onda ne prikaze ni ulaz, ni izlaz, ni pozajmicu. Jednostavno nikad nije bilo tih para. Jer opet kazem i pozajmicu moras opravdat iole skolovanom inspektoru. kazem nisu ovce

. Uslo 100.000 Km, a nije izaslo, a nema na stanju. Dje je ?
nazalost konstantno se radilo neregularno. vjerujem da bi i ovi sad isto radili, ali su uslovljeni reprogramom koji je ipak osnov svega.
A u jednom bi se slozio sa svim vama, neukosno je ovo sto se radi preko ledja Slobode, i sto jedni preko drugih beru poene, a ocigledno je da su nas svi izvarali na neki nacin.
I opet je zalosno sto se to desava izmedju dvije produktivne uprave. Jer nema govora, kad se podvuce crta i Azmir i Senad su produktivne uprave Slobode. Imale su mnogo vise dobrih stvari nego gresaka. Azmir da je imao koga da ga nasavjetuje kako terba, a ne Vugdalica, sa parama koje je ulozio, vrlo lako je mogao biti cist i sa porezima. Vjerujem da on nije svjesno ugrozio reprogram i klub. Jednostavno covjek ne poznaje te stvari, a cija je krivica sto u klubu nije imao nekog ko zna to je drugo.
I tu se apsoltno svi slazemo, za vratove se hvataju uprave koje da zajedno rade limitima Slobode ne bi bilo kraja, a ne spominju se levati koji su nas sahranili i zbog kojih se ovi sad i kolju.
Grad , Davud Zahurovic- ali to i o nama puno govori.
grad treba da preuzme inicjativu, ili da rijesi sve ove probleme Slobode jednom uplatom koja uopste ne bi bila velika, ili da sazove Azmira, Senada, Bonija i ostatak ekipe i kaze radit cete ali imate neke okvire. Ubacit svog covjeka kao direktora sa zadatkom da prati samo da se servisiraju reprogram i dugovi, te placa porez.
i mi smo se ovdje podijelili na nevjerovatan nacin, umjesto da svi zapnemo da ljudi kojima je ocigledno stalo do Slobode nadju zajednicki jezik. ekipa Azmir sama nije mogla- to smo svi vidjeli (i opet su sami bili drugi).ekipa Senad sama nije mogala (i opet su sami bili 4. i uradili dobar posao oko dugova).
Zajdno gdje bi bio limit ? ali kad mi ne mozemo zajedno kako ocekivati da mogu oni.