ako ne, onda na tribine s njim
mada evo milan daje rok od 48 sati da se predomisli ako želi, u svakom slučaju kako god završilo neće biti katastrofa po milan.
a to da će real imati golmana za narednih 15 godina okačite mačku o rep
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain je napisao/la:Sutra se sprema svašta, da se pripremite na sutra navečer
muha milanez je napisao/la:nextterrain je napisao/la:Sutra se sprema svašta, da se pripremite na sutra navečer
Sta se sprema? da nam nece Ronaldo![]()
Potpis! Navaljuju, a siguran sam da je Bacca podjednakno dobar, ako ne i bolji napadac od Nikole. Ali eto..koraj je napisao/la:Sta su navalili ovoliko na Kalinica? Citam danas da daju Baccu za njega. Pa nije on tolika klasa, ne znam uopce sta ce nam...
Bravo za post. Bacca bas izgleda beskoristan u ovakvoj formaciji i igrac tipa Kalinica moze vise pomoci ekipi. Nisam ja neki veliki fan Nikole al za sljedecu sezonu mislim da bi vise pomagao nego Baccanextterrain je napisao/la:S ovakvom taktikom koju Montella forsira Bacca je beskoristan jer ne može zadržati loptu i uputiti dobar pas, što Kalinić može, nije ni on meni toliko dobar igrač, ali imao bi minutažu koju bi iskoristio jer ekipu ne čine najbolji pojedinci nego kolektiv koji se mora nekako uklopiti. Tako da mi je svejedno ko će nam biti drugi napadač jer će Silva biti prvi. Kalinić ima 3 dobre sezone u Seriji A i mislim da bi prihvatio ulogu iz drugog plana, ali eto imaju ljudi koji brine o taktici i transferima, ali generalno mislim da bi bio solidno pojačanje, ali brate dovedi Perina, Contija, Bigliu pa onda ganjaj Kalinića
Kakav fudbal Montella preferira i kakav je trener to se najbolje moglo vidjeti tokom 3 sezone u Firenci kad je imao koliko toliko kvaliteta u rosteru. Niti jednom od tri sezone nije završio ispod četvrtog mjesta.A u dvije od te tri sezone je bio nadomak treće pozicije, ali manjak sreće ih je samo dijelio od LP-a. Vodio je ekipu do finala i polufinala kupa, te do polufinala i 1/8 finala evropsle lige.A pritome je Fiorentina igrala lijep i atraktivan fudbal. Bacca jednostavno ne odgovara profilu napadača kojeg Montella želi i vrijeme mu je da ide. Uostalom prvi put nakon deset godina sigurno trener je taj koji bira pojačanja u Milanu, i igrači mu neće biti nametnuti.nextterrain je napisao/la:S ovakvom taktikom koju Montella forsira Bacca je beskoristan jer ne može zadržati loptu i uputiti dobar pas, što Kalinić može, nije ni on meni toliko dobar igrač, ali imao bi minutažu koju bi iskoristio jer ekipu ne čine najbolji pojedinci nego kolektiv koji se mora nekako uklopiti. Tako da mi je svejedno ko će nam biti drugi napadač jer će Silva biti prvi. Kalinić ima 3 dobre sezone u Seriji A i mislim da bi prihvatio ulogu iz drugog plana, ali eto imaju ljudi koji brine o taktici i transferima, ali generalno mislim da bi bio solidno pojačanje, ali brate dovedi Perina, Contija, Bigliu pa onda ganjaj Kalinića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.