SiouxLukavac je napisao/la:
A pazi šta je još napisao:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHACali je cilj i uspio je u tome da ostane kostur ekipe,rekao je igra e koje zeli i oni su zavrseni.Pokusava se jos da zadrzi Amer i Said.
jedan je babuka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SiouxLukavac je napisao/la:
A pazi šta je još napisao:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHACali je cilj i uspio je u tome da ostane kostur ekipe,rekao je igra e koje zeli i oni su zavrseni.Pokusava se jos da zadrzi Amer i Said.
Mosa Horde Zla , svaka cast momcima. !Rahma je napisao/la:
Svaka cast za momke, ako smo ih nagrdili za onaj eksploziv... treba ih i za ovo pohvaliti.![]()
On se prije 5 godina prijavio na forum da ga nebi sad prokuzili da mu je famElija - kako je samo namazanmiky_hz je napisao/la:@Rahma je predpostavljam neki rodjak koji ce da brani Rahmanovica ovdje
Tacno je da imamo isto prezime, ali evo i ja kao neki po prvi put cujem za njega.kengur je napisao/la:On se prije 5 godina prijavio na forum da ga nebi sad prokuzili da mu je famElija - kako je samo namazanmiky_hz je napisao/la:@Rahma je predpostavljam neki rodjak koji ce da brani Rahmanovica ovdje![]()
![]()
Ostaje nam i đoker za prijavu, 24 sata prije Euro utakmiceEvolution87 je napisao/la:Hocemo sutra makar jedan es em es !!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I ja sam iznenadjen, svaka cast upravi ako ga dovedu.Pantelija je napisao/la:Nije, ciljano je doveden, visok je 194 cm, jer citaavu sezonu igramo sa niskim igracima i gubimo tonu lopti u tim duelima....
momak je fantastican igrac i zaista mi je cudno da dolazi kod nas... najiskrenije
Nakon svakog kola, smijes prijaviti samo 1 novog igraca.collector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
trebalo bi da moze osim ako nisu nekim cudom to pravilo promijenilicollector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
Hvala na infu, znam da je takva procedura bila, ali da kojim slucajem nesto nije drugacije.ThrillerHz je napisao/la:Nakon svakog kola, smijes prijaviti samo 1 novog igraca.collector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
Ja mislim samo jedan, nek' me ispravi neko ako griješim.collector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
Kako ne bi bio napredak..FrancescoTotti je napisao/la:Znaci ovo bi nam mogla biti pocetna ekipa. Nevjerovatan bi bio napredak na sredini u odnosu na proslu godinu![]()
Ordagic nije u opticaju. Jbt jesmo mi cudan narod kad na nesto napadnemo ne popustamoamypitar je napisao/la:Jucer crnjak nigdje niko ,sad u opticaju 4-5 imena (Petrak,Rahmanovic,Ordagic,Mehmedagic,Obradovic) + eto i Hadzic produzi.
Sa ovim pojacanjima i ekipom koju imamo, bili bi glavni favoriti za titulu.